MICRON
Established Member
- 30 March 2011
- 112
Απο την στιγμη που ειναι ουσιαστικα pc, δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας με κανενα ειδος αρχειου.
Θα σου παιξει καθε ειδους αρχειο audio/video με τους σωστους οδηγους/codecs και προγραμματα.
Tα περι hd audio ειναι hardware περιορισμος και τα εχουμε ξαναπει.
Δεν εχει δηλαδη κατι στημενο; Θα πρεπει να του βαλω windows για να παιξει ταινιες;
χεχε.. Sorry για το αστειο της ερωτησης μου, απλα εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο ειδος (οχι οτι δεν θα μπω αμεσα στο πνευμα αν τον αγορασω, απλα λεμε). Εγω ήξερα τους player, πατας το on, πας στην ταινια, πατας το play και παιζει. Αντε και με καμία αναβαθμιση να παιζει και κατι παραπανω (εκει εχω μεινει ακομα).
Ο ηχος δεν με πολυενδιαφερει, εχω εναν home theater εδω και σχεδον 2 χρονια και λογω του οτι εχω μικρα μωρα, αντε να δουλεψε στην διαπασών 4 φορες, οπως και μια στις δυο ταινιες που βλεπω, τις βλεπω αργα το βραδυ, οποτε ο ηχος ειναι στο minimum. Ετσι στην τελικη και το απλο το DTS μια χαρα ειναι για μενα (σαματι, ο παλιος xtreamer ειχε καλύτερες δυνατοτητες ηχου.)
Με ενδιαφερει τα αυτονοητα που και ο 100 ευρω media player μπορει να κανει, να τα κανει σωστα, τα αλλα τα εξεζητημένα.. δεν βαριεσαι. Αλλιως θα ειμαστε να πηδηξουμε απο το παραθυρο :a0210:.