Xtreamer Ultra Power Buy

Απο την στιγμη που ειναι ουσιαστικα pc, δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας με κανενα ειδος αρχειου.
Θα σου παιξει καθε ειδους αρχειο audio/video με τους σωστους οδηγους/codecs και προγραμματα.
Tα περι hd audio ειναι hardware περιορισμος και τα εχουμε ξαναπει.

Δεν εχει δηλαδη κατι στημενο; Θα πρεπει να του βαλω windows για να παιξει ταινιες;

χεχε.. Sorry για το αστειο της ερωτησης μου, απλα εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο ειδος (οχι οτι δεν θα μπω αμεσα στο πνευμα αν τον αγορασω, απλα λεμε). Εγω ήξερα τους player, πατας το on, πας στην ταινια, πατας το play και παιζει. Αντε και με καμία αναβαθμιση να παιζει και κατι παραπανω (εκει εχω μεινει ακομα).

Ο ηχος δεν με πολυενδιαφερει, εχω εναν home theater εδω και σχεδον 2 χρονια και λογω του οτι εχω μικρα μωρα, αντε να δουλεψε στην διαπασών 4 φορες, οπως και μια στις δυο ταινιες που βλεπω, τις βλεπω αργα το βραδυ, οποτε ο ηχος ειναι στο minimum. Ετσι στην τελικη και το απλο το DTS μια χαρα ειναι για μενα (σαματι, ο παλιος xtreamer ειχε καλύτερες δυνατοτητες ηχου.)

Με ενδιαφερει τα αυτονοητα που και ο 100 ευρω media player μπορει να κανει, να τα κανει σωστα, τα αλλα τα εξεζητημένα.. δεν βαριεσαι. Αλλιως θα ειμαστε να πηδηξουμε απο το παραθυρο :a0210:.

Δεν εχει δηλαδη κατι στημενο; Θα πρεπει να του βαλω windows για να παιξει ταινιες;

χεχε.. Sorry για το αστειο της ερωτησης μου, απλα εχω μαυρα μεσανυχτα στο συγκεκριμενο ειδος (οχι οτι δεν θα μπω αμεσα στο πνευμα αν τον αγορασω, απλα λεμε). Εγω ήξερα τους player, πατας το on, πας στην ταινια, πατας το play και παιζει. Αντε και με καμία αναβαθμιση να παιζει και κατι παραπανω (εκει εχω μεινει ακομα).

Ο ηχος δεν με πολυενδιαφερει, εχω εναν home theater εδω και σχεδον 2 χρονια και λογω του οτι εχω μικρα μωρα, αντε να δουλεψε στην διαπασών 4 φορες, οπως και μια στις δυο ταινιες που βλεπω, τις βλεπω αργα το βραδυ, οποτε ο ηχος ειναι στο minimum. Ετσι στην τελικη και το απλο το DTS μια χαρα ειναι για μενα (σαματι, ο παλιος xtreamer ειχε καλύτερες δυνατοτητες ηχου.)

Με ενδιαφερει τα αυτονοητα που και ο 100 ευρω media player μπορει να κανει, να τα κανει σωστα, τα αλλα τα εξεζητημένα.. δεν βαριεσαι. Αλλιως θα ειμαστε να πηδηξουμε απο το παραθυρο :a0210:.

Παντως και με το πρωτο xtreamer μια χαρα κανω τη δουλεια μου στο πατρικο μου. Παιζει σχεδον τα παντα και κοστισε 130 ευρω τοτε..

Παντως και με το πρωτο xtreamer μια χαρα κανω τη δουλεια μου στο πατρικο μου. Παιζει σχεδον τα παντα και κοστισε 130 ευρω τοτε..

Και εγω σενιο τον εχω, του αλλαξα το ανεμηστηρακι με ενα αθορυβο, του εριξα μεσα και εναν σκληρο 320giga και να πω την αληθεια αν δεν έπαιρνα 3dtv με τις "ψευτο 1.4 hdmi" δεν θα ξυνόμουν τωρα.:afro:

Και εγω σενιο τον εχω, του αλλαξα το ανεμηστηρακι με ενα αθορυβο, του εριξα μεσα και εναν σκληρο 320giga και να πω την αληθεια αν δεν έπαιρνα 3dtv με τις "ψευτο 1.4 hdmi" δεν θα ξυνόμουν τωρα.:afro:

Θέλω να διευκρινίσω κάτι στους φίλους που ενδιαφέρονται για το 3D. Δεν γνωρίζω παρά μόνο το Bino και πρόσφατα τον Moovida σαν 3D media player σε Linux φορματ. Ομως δεν έχω δοκιμάσει κανέναν και δεν ξέρω - θα δούμε - εάν μπορούν να μπούν επάνω στο ήδη υπάρχον λειοτυργικό της Xttreamer.
Το Ultra έρχεται επίσης με το NVIDIA® 3DTV Play για αναπαραγωγή 3d αλλά χρειάζεται Win 7 για να λειτουργήσει ασε που είναι 14μέρες δοκιμαστικό και πρέπει να δωσει κανείς 40 ευρώ για να το αγοράσει εάν το θέλει.

περα του half side by side απλα ξεχαστε το για 3D -ουτε full side by side μπορουν (1920χ1080χ2=παναγια μου βοηθα)

Θέλω να διευκρινίσω κάτι στους φίλους που ενδιαφέρονται για το 3D. Δεν γνωρίζω παρά μόνο το Bino και πρόσφατα τον Moovida σαν 3D media player σε Linux φορματ. Ομως δεν έχω δοκιμάσει κανέναν και δεν ξέρω - θα δούμε - εάν μπορούν να μπούν επάνω στο ήδη υπάρχον λειοτυργικό της Xttreamer.
Το Ultra έρχεται επίσης με το NVIDIA® 3DTV Play για αναπαραγωγή 3d αλλά χρειάζεται Win 7 για να λειτουργήσει ασε που είναι 14μέρες δοκιμαστικό και πρέπει να δωσει κανείς 40 ευρώ για να το αγοράσει εάν το θέλει.

περα του half side by side απλα ξεχαστε το για 3D -ουτε full side by side μπορουν (1920χ1080χ2=παναγια μου βοηθα)

Αντι να τα κανουμε πιο ευκολα, πιο δυσκολα τα κανουν:7SFGSFG:
Ξερω, το παρατηρησα και εγω αυτο με το 1920x1080, ετσι και τους δωσεις 3D πανω απο 1920 τα φτυνουν!!

Οποτε, ολα φωναζουν, ά_ρ_α_ξ_ε !!

το half side by side που κυκλοφορει ευρεως , ειναι μια χαρα για αυτες τις γενιες των τηλεορασεων

Αν ειναι πανω απο 1920x1080 δεν προκειται να το παιξουν :smile:

Βεβαια ο παλιος xtreamer παιζει κανονικα τα Sbs 3d mkv αρχεια. Απλα για την ιστορια, εχει hdmi 1.3 και δεν ξερω αν ειναι πραγματικα μειονεκτιμα.
Παντως τα ιδια αρχεια μου τα παζει και ο bd player της LG ο BD670, εκει με 1,4 hdmi εξοδο. Διαφορες απο 1,3 σε 1,4 ; Δεν προσεξα καποια. Λες να μας δουλευουν οταν λενε οτι πρεπει να εχει σωνει και καλα 1,4 hdmi το μηχανημα για να παιξει 3d αρχεια ;
Βεβαια μεγιστη αναλυση 1920x1080p.

1.4 εχουν ολα τα 3D BR players της αγορας.Εκει περνα η πληροφορια και εκει γυρνα αυτοματα η τηλεοραση σε 3D mode.Δεν υπαρχει διαφορα εικονα να δεις γιατι απλα δεν φαινεται.

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Power Buy

Ίσως δεν φαίνεται σε τηλεοράσεις 50" και από τα 4 μέτρα, αλλά διαφορά υπάρχει και παρα-υπάρχει. Στο υλικό SBS μιλάμε για την μισή οριζόντια ανάλυση..

Και τι ξερεις εσυ απο 3d ?:grinning-smiley-043

αυτο μου ακουγεται λιγο σαν το 720-1080 αν εχουν ορατη διαφορα..τεσπα θα το τσεκαρω συντομα. 55" στα 3,5 μετρα-κανονικα πρεπει να δω διαφορα

Αν δεν κάνω λάθος το full HD SBS πρότυπο έχει ανάλυση 3840Χ1080. Μιλάμε λοιπόν για διπλάσια οριζόντια ανάλυση. Όπως και να το δούμε η διαφορά είναι μεγάλη σε σχέση με την 1080 και φαίνεται εντονότερα όσo αυξάνεται το μέσο προβολής!

Δεν υπάρχει πρότυπο "full HD SBS" με τέτοια ανάλυση.

Υπάρχει το "καλό" πρότυπο 3D, a.k.a. Framepacking, το οποίο περιλαμβάνει δυο πλήρεις εικόνες σε ένα καρέ, τη μία πάνω από την άλλη (με μερικά "κενά" pixels ενδιάμεσα για διαχωρισμό). Αυτό είναι το πρότυπο του Blu Ray 3D.

Όλα τα SBS στριμώχνουν και τις δυο εικόνες στην κλασική ανάλυση 1920 x 1080.

ναι οτι ειπε ο Δημητρης...και να υπηρχε 3480χ1080 ποια τηλεοραση θα το επαιζε? Σιγουρα θα υπαρχει διαφορα στο Blu Ray 3d..παντως μολις ειδα το Green Hornet σε sbs και ηταν απολαυστικο καλο ( το 3D)..μακαρι το player να το δειξει πολυ καλυτερα..θα ειναι τρομερο

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Μόλις παρελήφθη e-mail από courier .....Το Ultra θα παραδοθεί την Δευτέρα ....:blink::smokin::mad::mad:
:furious3:
Με κόβει η λογοκρισία...
:furious3:

Μωρε δεν λετε καλα που θα ερθει γενικοτερα?
Απλα να πω πως το παραγγειλα και εγω, μιας και με εχει πεισει απολυτα για το τι κανει (και φυσικα για ποια δουλεια το θελω και εγω).
Για τα χρηματα που ζηταει μεσω power buy ειναι πολυ καλη ευκαιρια.
Δεν ξερω ποτε ληγει η προθεσμια βεβαια πλεον αφου θα φτασει το πρωτο μηχανακι την Δευτερα...