Xtreamer Ultra Power Buy

Απ'ότι βλέπετε....παρελήφθη το πρώτο Xtreamer Ultra στην Ελλάδα.

Πριν μαζευτούμε στου zilmer :

Φορτίζω το απίθανο keyboard
Φορμάρω ένα 2,5" WD να του περάσω εσωτερικά αφού εγκαταστήσω Win7 (να δούμε πως τα πάει και μ'αυτό )
Επίσης θα εγκαταστήσω το OS (προτείνεται κι απ'την Xtreamer στο user manual) αφού κάνει πιο γρήγορο boot αλλά και performance.

(Ισως βάλω και το AEON skin στον XBMC γιατί είναι απαράμιλλο.)

Δεν το έχω θέσει ακόμα σε λειτουργία πριν το τεστ,ώστε να γράψω κι άλλα.

Αυτά προς το παρόν.

Α! Να θυμίσω σε όλους ότι το Ultra κόστισε : 249 + 35 + 120 (φπα+εκτελωνισμός) = 404 ευρά.....( έλεος.....)

Δεν συμφέρει για μεμονωμένη παραγγελία από την Xtreamer ........

Attachments

• IMG_0427.jpg
    IMG_0427.jpg
    255.2 KB · Views: 55
  • IMG_0428.jpg
    IMG_0428.jpg
    283.1 KB · Views: 50
  • IMG_0430.jpg
    IMG_0430.jpg
    293.7 KB · Views: 66
  • IMG_0431.jpg
    IMG_0431.jpg
    279.8 KB · Views: 66
  • IMG_0432.jpg
    IMG_0432.jpg
    236.2 KB · Views: 69

Φορμάρω ένα 2,5" WD να του περάσω εσωτερικά αφού εγκαταστήσω Win7 (να δούμε πως τα πάει και μ'αυτό )
Επίσης θα εγκαταστήσω το OS (προτείνεται κι απ'την Xtreamer στο user manual) αφού κάνει πιο γρήγορο boot αλλά και performance.

Αυτά προς το παρόν.

Α! Να θυμίσω σε όλους ότι το Ultra κόστισε : 249 + 35 + 120 (φπα+εκτελωνισμός) = 404 ευρά.....( έλεος.....)

εκτελωνισμός; απο που ερχεται;
Εκτως απο τα media player του φιλου MadPax και το xtreamer θα δοκιμασετε και αλλα; καλο θα ηταν να βρεθει και κανα boxee ή popcorn a210 που ειναι στην ιδια κατηγορια.

αρα θα εχετε

popcorn a210
dune prime 3
dune H1
med8er 400
xtreamer ultra

ξεχασα καποιο;

καποιος με boxee ρε παιδια;

αν ερθει το Β1 , εγω δεν εχω ουτε ενα δισκακι BR.Μονο BR στον δισκο (full δομη).

Τι θα τα κάνετε όλα αυτά; Έχετε την εντύπωση ότι θα προλάβετε να τα συνδέσετε καν; :D

...εαν δεν μπορούν να τα τεστάρουν παράλληλα , δεν τους βλέπω να ξεμπερδεύουν γρήγορα...
χαχαχα, να στείλουμε προμήθειες στα παιδιά!
:afro:

αν ερθει το Β1 , εγω δεν εχω ουτε ενα δισκακι BR.Μονο BR στον δισκο (full δομη).

Θα φέρω και δισκάκια, να φανούν χρήσιμα τα σουβέρ :Banane0: , αλλά δεν θα έχουμε Β1 ...

και εγω νομιζω υπερβολη ειναι-ενα dune αν ερθει νομιζω οτι ειναι οκ.Στην ουσια το ultra θελουμε να δουμε.Το Α210 ειναι ηδη συνδεδεμενο , να βαλουμε και το Ultra αντε και απο περιεργεια το Dune.Τα αλλα και να προλαβουμε δεν θα ειναι η γνωμη σωστη , γιατι θα ειναι ελλειπης η δοκιμασια.

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Power Buy

Τι θα τα κάνετε όλα αυτά;

Για να δώσω ένα χιουμοριστικό τόνο...θα καθόμαστε και θα τα κοιτάμε, και μετά θα αλληλοσυγχαιρόμαστε για τα πολύ ωραία media player που μαζέψαμε και θα βλογάμε τα γένια μας :flipout::flipout::flipout:

Το Logitech diNovo Mini είναι καλύτερο (αρκετά ακριβότερο όμως)
Το dinovo ειναι bluetouth, ενω το αλλο ir (καποια στιγμη ειχα και τα δυο) και τα δυο εχουν τα + και τα -.Βεβαια το πρωτο το ειχα παρει 100+ ευρω πριν 2-3 χρονια και το δευτερο 30 πριν μερικους μηνες.

αν ειναι ir τοτε δεν <πιανει> μακρυα (~3,4 μετρα).Κανω λαθος?

αν ειναι ir τοτε δεν <πιανει> μακρυα (~3,4 μετρα).Κανω λαθος?
Θελει (το ir) να ειναι σχετικα κοντα το pc και ακομα καλυτερα ο usb πομπος να εχει οπτικη επαφη με το keyboαrd ,τo bluetooth δεν εχει τετοιο προβλημα και γενικα ειναι καλυτερα (αλλα 100 ευρο ειναι πολλα).

http://www.skroutz.gr/s/278129/OEM-Wireless-Rii-Mini-PC.html τιμη skroutz
Eγω το εφερα 30 ευρω τελικη τιμη απο κινα,δεν θυμαμαι το site.

Last edited:
@kyrliot τι αποσταση πιανει χωρις προβληματα?
Το εχω στα 3 μετρα (δεν το δοκιμασα σε μεγαλυτερη αποσταση)και το usb πομπο στο πισω μερος του pc.Παντως τρωει ψιλοκολληματα και ενας ευκολος τροπος να "ξυπνησει" ειναι να πατησεις το κουμπι που φωτιζει το πληκτρολογιο.Παντως μπορεις να το δουλεψεις και οριζοντιο και καθετα (το touchpad,εχει επιλογη με πατημα συγκεκριμενων κουμπιων) κρατωντας το σαν τηλεκοντρολ,επισης εχει laser pointer.Ειναι μια κομψη οικονομικη μ#@#α :flipout:για καθαρα htpc χρηση.

Το dinovo ειναι bluetouth, ενω το αλλο ir (καποια στιγμη ειχα και τα δυο) και τα δυο εχουν τα + και τα -.Βεβαια το πρωτο το ειχα παρει 100+ ευρω πριν 2-3 χρονια και το δευτερο 30 πριν μερικους μηνες.

Το Rii Mini Keyboard νομίζω οτι είναι πλέον Bluetooth οπότε δεν θα έχει θέμα με την απόσταση.
http://www.riitek.com/product_Info.asp?id=56

Αυτά προς το παρόν.

Οι ψύκτρες που έχει στα πλάγια είναι μεταλλικές ή πλαστικές?