οχι προς θεου Βαγγελη , φυσικα και κανεις δεν ειναι υπερμαχος της xtreamer και του οποιουδηποτε δλδ.Εδω ειμαστε φορουμ παρεας , που προσπαθουμε το καλυτερο.Εγω να σου πω την αληθεια επηρεαστηκα απο σενα αρκετα , οταν ειπες < δεν μπορει το hardware>.Ας μην ξεχναμε , οτι παρολο που εχουμε ανοιξει θεμα στα media players ΔΕΝ ειναι με την καμμια mp. Ειναι pc/htpc οπως θελει ο κανενας ας το πει.Και πες με χαζο πες με οτι θες , αλλα στην αγορα του pc , που ο ανταγωνισμος ειναι ανελεητος, και ολοι παιζουν στην λεπτομερεια , αν σου κοβονται τα φτερα οταν ενα μηχανημα ξεκινα με το ΔΕΝ μπρορει αυτο ή το αλλο.Να σκεφτεις ουτε καν θα εμπαινα στο τρυπακι να το ψαξω , αλλα μου μπηκαν ιδεες , κατι απο τα σχολια του ενος κατι απο τα σχολια του αλλου , και κυριως απο το απαραδεκτο (κατα εμε) <μαζεμα> που εκανε η ιδια η εταιρεια στο ιδιο της το προιον απο την παρουσιαση του μεχρι την ημερομηνια διανομης του.
Τα παραπανω ειναι γνωμη μου φυσικα και εννοειται οτι μπορει να κανω λαθος 100%.Απλα φοβαμαι να ρισκαρω (300 δεν ειναι και λιγα), και αν κανω λαθος θα το παραγγειλω μετα και ας ειναι 50-70 ευρω ακριβοτερο.Εκει ομως θα ξερω κατα 90% τι ισχυει και τι οχι.