Xtreamer Ultra Power Buy

Εάν το μηχάνημα έρθει με κάποιο από τα γνωστά courier (UPS, FedEx, DHL, κτλ) και το κρατήσουν στο τελωνείο (πράγμα κατά 99% σίγουρο) τότε μιλάμε για αρχή έξοδα εκτελωνισμού (αν το κάνει ο courier για εσένα ~100 , αν το αναλάβεις μόνος σου μια εργατοημέρα σου και κάτι ψιλά..) και 23% ΦΠΑ.

Ποιος είπαμε ακριβώς είναι ο τρόπος αποστολής;

Μπορεί να επιλέξει ο αγοραστής τον τρόπο αποστολής είτε μέσω του Κινέζικου Ταχυδρομείου είτε μέσω EMS ή υποχρεωτικά η εταιρεία το στέλνει με courrier με αυξημένες πιθανότητες να χρεωθεί με έξοδα εκτελωνισμού;

Βρε παιδιά.....Εδώ είναι το νήμα του power buy. Μ'αλλα λόγια ......δεν έχετε να αγχώνεστε για για εκτελωνισμούς και φπα και μεταφορικά.
Η τμή είναι : 295 ευρώ και τα περιλαμβάνει όλα.

Πως πάμε από συμμετοχές ? Θα τα καταφέρουμε ?

εμενα βγαλτε με απο το power buy. Το Total media theatre παιζει μπαμ , HD ηχο χωρις κανενα προβλημα.Το ultra δεν θα παιξει λογο hardware, οτι ελεγε δηλαδη ο vadergr και ειχε δικηο.Αλλα και να το καταφερει ο επεξεργαστης του απο οτι εμαθα και ρωτησα ειναι πολυ λιγος.
Συγνωμη για την αναστατωση , αλλα δεν θα παρω κατι που εχει τοσο περιορισμενες δυνατοτητες (κατα την γνωμη μου), και θα φτιαξω κατι αλλο με σχεδον ιδια λεφτα.
Και παλι συγνωμη

εμενα βγαλτε με απο το power buy. Το Total media theatre παιζει μπαμ , HD ηχο χωρις κανενα προβλημα.Το ultra δεν θα παιξει λογο hardware, οτι ελεγε δηλαδη ο vadergr και ειχε δικηο.Αλλα και να το καταφερει ο επεξεργαστης του απο οτι εμαθα και ρωτησα ειναι πολυ λιγος.
Συγνωμη για την αναστατωση , αλλα δεν θα παρω κατι που εχει τοσο περιορισμενες δυνατοτητες (κατα την γνωμη μου), και θα φτιαξω κατι αλλο με σχεδον ιδια λεφτα.
Και παλι συγνωμη

Ok...

P.S. Εάν με τα ίδια λεφτά φτιάξεις κάτι καλό θα χαρούμε να το ακούσουμε. !

δεν προκειται να κρατηθω στα ιδια αλλα θα προσπαθησω

Last edited:
κανένα νεότερο με την σελίδα του αντιπροσώπου για παραγγελία ???

Απ' ότι ξέρω μέσα σ' αυτή την εβδομάδα θα είναι έτοιμη....Θα επικοινωνήσω και θα ενημερώσω....

Κύριοι, μόλις το παράγγειλα κατευθείαν από την Xtreamer, γιατί από ότι βλέπω, δύσκολα θα συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα άτομα για το Power Buy. Αν φθάσει στα χέρια μου θα κάνω αναλυτικό review.

Αυτο που με στενοχωρεί ειναι η άδικη απαξίωση του ultra.
Αν αφησουμε στην άκρη τις παπαριές της xtreamer , το ultra δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο απο οποιοδηποτε net top που φοράει ION 2 + ATOM (και μάλιστα διπύρηνο).
Ισα ισα έρχεται σε βαρβάτη τιμή (ειδικά μέσω power buy) και έχει μαζι του ενα σκασμο extras.
Επίσης αν το χρησιμοποιήσετε σαν htpc , τα πραγματα τα οποία δεν θα μπορεί να κάνει θα είναι ελάχιστα (και αυτα με χαμηλη κατανάλωση).
Επίσης επειδη γινεται λογος για την fusion πλατφορμα, ναι, δινει hd audio αλλα αν πάτε να φτιάξετε htpc based συστημα παρεμφερές με το ultra, ειναι σίγουρο οτι θα δώσετε ΑΡΚΕΤΑ χρηματα παραπάνω , ειδικά αν φτάσετε στο επίπεδο εξοπλισμού του ultra (mc remote + mini k/b + usb stick + hdmi 1.4 μόνο για αυτα θα πρέπει να δίνατε πάνω απο 100 )
Φυσικά και είμαι υπέρ αυτων που υποχωρούν γιατι όντως θέλουν πχ hd audio.
Οποιος ομως δεν το θέλει επειδη δεν του αρέσουν οι marketing χαζομαρες της xtreamer ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιώσει αν ψαξει να βρει κατι άλλο.
Να τονισω οτι δεν είμαι υπέρμαχος του ultra, ουτε και της xtreamer και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι απο το powerbuy το φορουμ δεν έχει κανενα όφελος.
Απλά το ultra για 295 απλα ΔΕΝ υπάρχει και ειναι αμαρτία να μην εκμεταλλευτει κάποιος την προσφορά του power buy.

οχι προς θεου Βαγγελη , φυσικα και κανεις δεν ειναι υπερμαχος της xtreamer και του οποιουδηποτε δλδ.Εδω ειμαστε φορουμ παρεας , που προσπαθουμε το καλυτερο.Εγω να σου πω την αληθεια επηρεαστηκα απο σενα αρκετα , οταν ειπες < δεν μπορει το hardware>.Ας μην ξεχναμε , οτι παρολο που εχουμε ανοιξει θεμα στα media players ΔΕΝ ειναι με την καμμια mp. Ειναι pc/htpc οπως θελει ο κανενας ας το πει.Και πες με χαζο πες με οτι θες , αλλα στην αγορα του pc , που ο ανταγωνισμος ειναι ανελεητος, και ολοι παιζουν στην λεπτομερεια , αν σου κοβονται τα φτερα οταν ενα μηχανημα ξεκινα με το ΔΕΝ μπρορει αυτο ή το αλλο.Να σκεφτεις ουτε καν θα εμπαινα στο τρυπακι να το ψαξω , αλλα μου μπηκαν ιδεες , κατι απο τα σχολια του ενος κατι απο τα σχολια του αλλου , και κυριως απο το απαραδεκτο (κατα εμε) <μαζεμα> που εκανε η ιδια η εταιρεια στο ιδιο της το προιον απο την παρουσιαση του μεχρι την ημερομηνια διανομης του.
Τα παραπανω ειναι γνωμη μου φυσικα και εννοειται οτι μπορει να κανω λαθος 100%.Απλα φοβαμαι να ρισκαρω (300 δεν ειναι και λιγα), και αν κανω λαθος θα το παραγγειλω μετα και ας ειναι 50-70 ευρω ακριβοτερο.Εκει ομως θα ξερω κατα 90% τι ισχυει και τι οχι.

Κι εγώ μια από τα ίδια βλέπω να κάνω. Δεν μαζευόμαστε. Με λιγότερα άτομα ποια θα είναι η τιμή?

Δεν πιστευω να λες εμενα Βαγγέλη :p
Eπισης εννοείται οτι αυτα που εγραψα αφορουν το γενικοτερο "feeling" αυτων που γραφονται στο νημα και οχι μεμονωμένα ενος ατόμου.

οχι προς θεου Βαγγελη , φυσικα και κανεις δεν ειναι υπερμαχος της xtreamer και του οποιουδηποτε δλδ.Εδω ειμαστε φορουμ παρεας , που προσπαθουμε το καλυτερο.Εγω να σου πω την αληθεια επηρεαστηκα απο σενα αρκετα , οταν ειπες < δεν μπορει το hardware>.Ας μην ξεχναμε , οτι παρολο που εχουμε ανοιξει θεμα στα media players ΔΕΝ ειναι με την καμμια mp. Ειναι pc/htpc οπως θελει ο κανενας ας το πει.Και πες με χαζο πες με οτι θες , αλλα στην αγορα του pc , που ο ανταγωνισμος ειναι ανελεητος, και ολοι παιζουν στην λεπτομερεια , αν σου κοβονται τα φτερα οταν ενα μηχανημα ξεκινα με το ΔΕΝ μπρορει αυτο ή το αλλο.Να σκεφτεις ουτε καν θα εμπαινα στο τρυπακι να το ψαξω , αλλα μου μπηκαν ιδεες , κατι απο τα σχολια του ενος κατι απο τα σχολια του αλλου , και κυριως απο το απαραδεκτο (κατα εμε) <μαζεμα> που εκανε η ιδια η εταιρεια στο ιδιο της το προιον απο την παρουσιαση του μεχρι την ημερομηνια διανομης του.
Τα παραπανω ειναι γνωμη μου φυσικα και εννοειται οτι μπορει να κανω λαθος 100%.Απλα φοβαμαι να ρισκαρω (300 δεν ειναι και λιγα), και αν κανω λαθος θα το παραγγειλω μετα και ας ειναι 50-70 ευρω ακριβοτερο.Εκει ομως θα ξερω κατα 90% τι ισχυει και τι οχι.

Κι εγώ μια από τα ίδια βλέπω να κάνω. Δεν μαζευόμαστε. Με λιγότερα άτομα ποια θα είναι η τιμή?

Η τιμή θα είναι η ίδια , όσα άτομα κι αν μαζευτούν ! :D

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτούς που το παραγγέλνουν κατ' ευθείαν.....Μα θα το πάρουν ΑΡΓΟΤΕΡΑ από εμάς του Power buy.............

Η τιμή θα είναι η ίδια , όσα άτομα κι αν μαζευτούν ! :D

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτούς που το παραγγέλνουν κατ' ευθείαν.....Μα θα το πάρουν ΑΡΓΟΤΕΡΑ από εμάς του Power buy.............

Δεν υπάρχει minimum αριθμός ατόμων για το Power Buy ή κάνω λάθος?