Xtreamer Ultra Power Buy

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Η τιμή θα είναι η ίδια , όσα άτομα κι αν μαζευτούν ! :D

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτούς που το παραγγέλνουν κατ' ευθείαν.....Μα θα το πάρουν ΑΡΓΟΤΕΡΑ από εμάς του Power buy.............

Η τιμή θα είναι η ίδια όσα άτομα κι αν μαζευτούν ΠΑΝΩ από 25 όμως εννοείς, σωστά;;

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Η τιμή θα είναι η ίδια όσα άτομα κι αν μαζευτούν ΠΑΝΩ από 25 όμως εννοείς, σωστά;;

Νομίζω ότι το είπα καθαρά :D Η τιμή θα είναι η ίδια είτε μαζευτούν 25 είτε όχι . Φυσικά αυτό ισχύει για το συγκεκριμένο power buy και για τα μέλη του AVCLUB.

Οπότε θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον κουταμάρα όσοι θέλετε να το αγοράσετε να το πάρετε κατευθείαν από την Xtreamer ενώ έχουμε κάνει τόσο καλές προσπάθειες εδώ.

Νίκο φταιω γιατι καταλαβα λάθος μαλλον.
Sorry για τηνλανθασμένη ενημέρωση.
Το μηχανάκι αξίζει παιδιά.Ορμηστε!

Νίκο φταιω γιατι καταλαβα λάθος μαλλον.
Sorry για τηνλανθασμένη ενημέρωση.
Το μηχανάκι αξίζει παιδιά.Ορμηστε!

Χρήστο μια χαρά κατάλαβες !!! Απλά δεν πρόλαβα να ενημερώσω εγώ σωστά. Την παραπάνω διαβεβαίωση την πήρα επίσημα πριν λίγο. Την έγραψα βιαστικά , ενώ έπρεπε να δικαιολογήσω ότι πριν ίσχυε το 25+ .
Ομως επειδή κατάλαβα ότι δεν είναι σωστό γι αυτούς που θέλουν να εξαρτώνται από αυτούς που δεν .....προσπάθησα να το αποδεσμεύσω σαν όρο για το power buy. Ευτυχώς ο αντιπρόσωπος συμφώνησε και όλα είναι υπέρ των φίλων του avclub. Επίσης με ενημέρωσαν ότι αύριο - το πολύ μεθαύριο θα είναι έτοιμη η δυνατότητα παραγγελίας μέσω του site τους .

Ok...

P.S. Εάν με τα ίδια λεφτά φτιάξεις κάτι καλό θα χαρούμε να το ακούσουμε. !

Προταση νουμερο 1 :
1) κουτι : δεν ειναι τοσο ωραιο οσο το ultra , αλλα ετσι και αλλιως μας νοιαζουν οι δυνατοτητες περισσοτερο :http://www3.hardwareversand.de/articledetail.jsp?agid=1199&aid=31526&lid=2 κοστος 73 ευρω
2)motherboard http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA-GAE350NB3-00G.htm
κοστος 164 ευρω.Εδω βεβαια μιλαμε για κατι κορυφαιο,τοσο σε ισχυ οσο και σε καρτα γραφικων! ΑΤΙ 6310,και οτι καλα συνεπαγεται στην κινηση + Usb 3 κτλ κτλ.Παρεπιμπτοντως να πουμε οτι κατεβαινωντας ενα σκαλι κατω ,http://www.plaisio.gr/Computers/Har...50IA-E45-mini-ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA.htm χωρις να χανουμε κατι ιδιαιτερο κατεβαζουμε το κοστος αισθητα ..129 ευρω
3)4GB DDR3 , κοστος 40 ευρω
http://www.plaisio.gr/Computers/Har...DDR3-1333-Ram-Dimm-Bulk-JM1333KLU-2G-BULK.htm
4) δεν εχω ψαξει ακομα αν το κουτι εχει τηλεχειρισμο ή οχι.Παντως το κοστος ειναι 23,15 http://www.eager.gr/product.php?productid=4184&cat=360&page=1
Εχουμε ολοκληρωσει στα 265 ευρω με την φτηνη m/b και στα 300,15 με την ακριβη.Η φτηνη και η ακριβη λυση απο αποψης ισχυς/αποδοσης δεν εχει νομιζω σχεση με το ultra.
Tι χανουμε? πληκτρολογιο + usb στικ.Το δευτερο για μενα ειναι αστειο στην τιμη το πρωτο αν παμε στην φτηνη λυση προσθετουμε και αλλα 50 ευρω χοντρικα και ειμαστε στα 315.
Το συστημα παιζει φυσικα Hd audio , χαμηλη καταναλωση + θορυβος, ισχυς που περισσευει και κινηση πολυ καλη στα 23,976.
Τελος εκτος απο το κουτι , ΟΛΑ τα αλλα ειναι απο Ελλαδα σε ενα γρηγορο ψαξιμο ΜΟΝΟ στο πλαισιο.Σιγουρα θα παιζουν και πιο φτηνες τιμες !
Τα παραπανω δε , δεν ειναι αμφισβητηση ουτε αντιπαραθεση.Ειναι απλα μια σκεψη ,γιατι και εγω προβληματισμενος ειμαι.Ετσι και αλλιως για αυτο υπαρχουν τα φορουμ :ernaehrung004:

Zilmer μου αρεσει παρα πολυ η σκεψη σου......επισης ανα εχεις iphone ο τηλεχειρισμος δεν χρειαζεται......

Ναι αερα.Κανε ενα ψαξιμο στο νετ και επιβεβαιωσε το

Ήθελα πολύ να ξέρω, μα καλά δεν μπορούσε η x-treamer -ως ειδική- να σχεδιάσει ένα μηχάνημα σαν αυτό του zilmer που να σου δίνει κανονικά hd audio κλπ. και να μην παιδεύει τον κόσμο. Αφού η τιμή είναι (σχεδόν) ίδια. Έχουμε μπλέξει με ερασιτέχνες.

παιδια μισο λεπτο : υποθετουμε οτι το ultra δεν παιζει HD απο οτι λενε καποιοι στο εξωτερικο και καποιοι εδω.Αν παιζει , κανενα προβλημα.Αν δεν παιζει , δεν το χρειαζονται ολοι το Hd.Eμενα η διαφωνια μου ηταν η κινηση στα 23,796 που πιστεω απο οτι εχω βγαλει τα ματια μου αυτες τις μερες σε ολα σαιτ του εξωτερικου-εσωτερικου, οτι η ΑΤΙ πηγαινει καλυτερα το θεμα.
Παρολο αυτα χιλιαδες + , HTPC πωλουνται με Nvidia . Δεν υπαρχει λαθος και σωστο στα pc.
Το ultra παραμενει μια συσκευη τιμης/αποδοσης πολυ καλη.Και φυσικα με φοβερο desigh.Απλα ειπα , οτι δεν ειναι μονοδρομος.
Αυτα για να μην παρεξηγουμαστε
Καλο Πασχα

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra Power Buy

Ήθελα πολύ να ξέρω, μα καλά δεν μπορούσε η x-treamer -ως ειδική- να σχεδιάσει ένα μηχάνημα σαν αυτό του zilmer που να σου δίνει κανονικά hd audio κλπ. και να μην παιδεύει τον κόσμο. Αφού η τιμή είναι (σχεδόν) ίδια. Έχουμε μπλέξει με ερασιτέχνες.

Δεν νομίζω . Μην τα βλέπετε έτσι τα πράγματα. To all-in-one πακέτο της Xtreamer είναι από τις καλύτερες λύσεις που κυκλοφορούν. Ας μην κάνουμε αναλύσεις σε αυτό το νήμα. Εάν θέλετε αναλύσεις και comparisons υπάρχουν ανάλογα threads .:D

Οπως ανέφερα και πιο πάνω η διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για το power buy είναι σχεδόν στο τέλος της .

Η παραγγελία θα γίνεται online. Το μηχάνημα φυσικά για τους ενδιαφερόμενους γενικά θα έχει την τιμή που έχει και στο site της η Xtreamer. Για τα νέα μέλη του avclub που θέλουν να συμμετάσχουν στο power buy θα πρέπει να μου στέλνουν με p.m. το ενδιαφέρον τους και θα τους στειλω ένα redeem code το οποίο θα αποδεσμεύει την πλεονάζουσα αξία και θα διαμορφώνει την αξία του Ultra στα 295 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ .
Αναλυτικές λεπτομέρειες για το How to σε 1-2 ώρες

Υ.Γ. Σε εκείνους που έχουν ήδη δηλώσει "ναι" θα στείλω το code μέσω p.m. χωρίς να περιμένω επιβεβαίωση τους

Επίσης....:D ...μην αναλώνεστε.....
Με 295 ευρώ τελική τιμή , με αυτές τις δυνατότητες , με αυτά τα επιπλέον δωράκια και γενικά το όλο πακέτο ......δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα άλλο αυτήν τη στιγμή.

Αγαπητοί φίλοι ,

Παρακάτω σας παραθέτω την διαδικασία παραγγελίας όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Power Buy μας.

Το link για να αγοράσουμε από τον αντιπρόσωπο μέσω Τραπέζης είναι:
https://www.easypay.gr/ELNETCOM.pay

1)Επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής
2)Τσεκάρουμε το κουτάκι "Προκαταβολή/Προπληρωμή"
3)Στο πεδίο "Αριθμός προσφοράς" πρέπει να αναγραφεί το redeem code που θα στείλω σε όποιον επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του με p.m.
4)Από κάτω στο πεδίο "Σχόλια" : γράφουμε την αιτιολογία της πληρωμής ,δηλαδή : Αγορά Xtreamer Ultra
5)Στο πεδίο "Ποσό" πρέπει να αναγραφεί το ποσό " 295"

Η αντιπροσωπεία θα αφού επικοινωνήσει μαζί σας θα σας στείλει το Τιμολόγιο ή την Απόδειξη Λιανικής με το μηχανάκι στο σπίτι σας.
Στο μεταξύ θα πάρετε απόδειξη της πληρωμής σας από την Τράπεζα μέσω e-mail.

Η προσφορά για τα μέλη του AVCLUB θα πάψει να ισχύει στις 30/4/2011
και η τιμή του Ultra θα επανέλθει στα 340 ευρώ περίπου.

Το redeem code θα το στείλω σε όσους έχουν επιβεβαιώσει.
Οσοι άλλοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλώ στείλτε μου p.m για να σας στείλω τον κωδικό .

Ουφ...τάγραψα!
Καλορίζικο σε όσους το έχουν αποφασίσει.
Ελπίζω να κάναμε καλή δουλειά και ωφελήσαμε κάποιους φίλους οι οποίοι περιμένουν τέτοιες ανάλογες κινήσεις από το forum.

Νίκο thanks για οτι έκανες για να έχουμε αυτή την έκπτωση. Σήμερα θα στείλεις τους redeem codes?

Είναι έτοιμοι ήδη έχω στείλει κάποιους ( είσαι μέσα κι εσύ? Φτου ...με τα πολλά μέσα-έξω έχω χάσει το μέτρημα.... )

Υ.Γ. Στο έστειλα με p.m.

Last edited: