Xtreamer Ultra Power Buy

Και φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις από αυτούς που θα το αποκτήσουν...

Το παρήγγειλα ήδη..............
Άντε καλορίζικο σε όσους το πάρουν................

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Είμαι ιδιοκτήτης ενός WD Live Hub που παρακολουθώ το forum και προσανατολίζομαι να προπαραγγείλω το Xtreamer Ultra (+ την ασύρματη κεραία του).

Έχω συνδέσει το WD Live Hub στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού μου.
Η τηλεόραση που είναι συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο, παίζει κανονικά υπότιτλους.
Οι υπόλοιπες τηλεοράσεις που είναι στο εσωτερικό δίκτυο και το βλέπουν ως DLNA συσκευή, δεν παίζουν υπότιτλους (παίζουν κανονικά υπότιτλους όταν συνδέω ασύρματα το φορητό μου με τίς ίδιες ταινίες).

Το Xtreamer Ultra θα μπορεί να παίξει υπότιτλους ως DLNA;
Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να πάνε χαμένα τα λεφτά.
Σας ευχαριστώ.

το ultra παιζει (κυριως) με το XBMC.Μπορεις να το δοκιμασεις μαλιστα , κατεβαζωντας το.Γενικα παντως το XBMC , υποστηριζει τα παντα(σχεδον)

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή στο Ultra μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά ένα πρόγραμμα όπως σε ένα κανονικό PC;

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δηλαδή στο Ultra μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά ένα πρόγραμμα όπως σε ένα κανονικό PC;

Φυσικά...και PC είναι :D

Θες να συμμετάσχεις στο power buy ? εάν ναι στείλε μου p.m.

Άρα εφόσον θα το αγοράσω, θα μπορώ να το συνδέσω επάνω στο router και όλες οι τηλεοράσεις να μπορούν wireless να πάιζουν ταινίες ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Συγνώμη που το ξαναρωτάω αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα, αφού στις περισσότερες ταινίες που έχω, οι υπότιτλοί τους βρίσκονται σε διαφορετικό αρχείο.

Για το power buy με ενδιαφέρει (εφόσον ισχύουν τα παραπάνω με τους υπότιτλους). Μέχρι πότε έχουμε περιθώριο;

υπάρχει το dlna πρόγραμμα tvmobili που θα το εγκαταστήσεις στο xtreamer το οποίο μεταφέρει και τους υπότιτλους.
Το tvmobili είναι για windows, mac, linux

Με το hub σαν dlna δε βλέπεις υπότιτλους από τις τηλεοράσεις γιατί λογικά δε μεταφέρει τους υπότιτλους.

υπάρχει το dlna πρόγραμμα tvmobili που θα το εγκαταστήσεις στο xtreamer το οποίο μεταφέρει και τους υπότιτλους.
Το tvmobili είναι για windows, mac, linux

Με το hub σαν dlna δε βλέπεις υπότιτλους από τις τηλεοράσεις γιατί λογικά δε μεταφέρει τους υπότιτλους.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά.....όσοι από την αρχή είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Power Buy δεν έχουν επιβεβαιώσει όλοι ακόμα. Αντιθέτως έχουν "αντικατασταθεί" από άλλους οι οποίοι στην αρχή δεν είχαν .

Τι θα κάνετε ? H καταληκτική ημερομηνία έχει φτάσει.

Για δηλώστε παρακαλώ και οι υπόλοιποι......:D