Xtreamer Ultra Power Buy

ΦΠΑ ειναι μεσα.Παντα οταν φτανεις στην τελικη τιμη να παραγγειλεις καπου απεξω , περιλαμβανονται τα παντα.Ετσι και αλλιως καρτα χρεωνουν, στο τελευταιο βημα και δεν εχουν δικαιωμα μετα να προσθεσουν απολυτως τιποτα.
284 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ολα κομπλε.
Το θεμα ειναι να περασει τελωνειο.Αν σταματησει εκει καληνυχτα μετα.Θα πληρωσεις φορο , δεν ξερω ποσο θα ειναι , αλλα σιγουρα θα ξεφυγει.
Μονο και μονο για την σιγουρια του τελωνειου αξιζει το power buy και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

ΦΠΑ ειναι μεσα.Παντα οταν φτανεις στην τελικη τιμη να παραγγειλεις καπου απεξω , περιλαμβανονται τα παντα.Ετσι και αλλιως καρτα χρεωνουν, στο τελευταιο βημα και δεν εχουν δικαιωμα μετα να προσθεσουν απολυτως τιποτα.
284 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ολα κομπλε.
Το θεμα ειναι να περασει τελωνειο.Αν σταματησει εκει καληνυχτα μετα.Θα πληρωσεις φορο , δεν ξερω ποσο θα ειναι , αλλα σιγουρα θα ξεφυγει.
Μονο και μονο για την σιγουρια του τελωνειου αξιζει το power buy και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Kανεις λαθος ...

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26931

οχι δεν κανω λαθος-και στο mpcclub αυτο γραφει.Για δασμους+ΦΠΑ στο τελωνειο.Τα πραγματα ειναι απλα : η xtreamer θελει 249 + 35 ευρω για να αγορασεις το μηχανημα της και να στο στειλει οπου εισαι.Πριν το εκανα και εφτασα μεχρι εκει που βαζεις τα στοιχεια της καρτας.1 βημα πριν το proceed.ΑΛΛΑ επειδη ειναι Αμερικη (και σε αυτο πανω απαντησα στον φιλο που ρωτησε ) , θα σταματησει κατα 90% στο τελωνειο.Εκει θα εχει και δασμους και φπα και φαπες και οτι θες.
Τελος ας μην συγκρινουμε τα τελωνεια στο Βελγιο με την Ελλαδα.Αυτοι εχουν νομους και εμεις εδω εξαρτιομαστε απο το πως ξυπνησε ο τελωνειακος.
Μεχρι και πριν 2 χρονια εκανα μικρες εισαγωγες απο τηλεκατευθυνομενα και απο κινα και απο αμερικη και ξερω απο πρωτο χερι τι εστι να πεσεις σε ελληνα τελωνειακο ....τεσπα μην το συνεχισω.
Στο διαυτα : η μικρη πιθανοτητα να κερδισεις λιγα ευρω , εξανεμιζεται στον φοβο του τελωνειου.Προτιμωτερο το power buy ή η απευθειας αγορα απο τον εδω αντιπροσωπο.
Αυτη ειναι η γνωμη μου

Αυτό λέω και εγω.
Όλα όμως έρχονται από Κίνα .
Εκτός power buy θα έχει σε όλη την Ευρώπη περίπου 360

α οκ τοτε λαθος καταλαβα - παντως παντου ειναι θολο το τοπιο και οποιος θελει ας πειραματιστει (προσωπικα θα πηγαινα στο power buy)
We are not 100% sure it will pass as a PC so just in case we include 6% import duties that may apply on HTPC (media computer)...
Aπο mpcclub

Το as a gift που λεγαμε παλια και περνουσε (τουλαχιστον απο κινα) παει αυτο..παπαλα..σταματησε.Οταν πηγα να παραγγειλω το ποπκορν μου ειπαν ευγενεστατα ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ.
Τελος παντων μην το ζαλιζουμε και πολυ-το εργαλειο συμφερει στο power buy

Ναι το ΦΠΑ είναι μέσα την τιμή.

Προσωπικά όσα δέματα έχω πάρει απο Κίνα (μέγιστη τιμή 200 ευρώ) δεν έχουν σταματήσει ποτέ στο τελωνείο, αντίθετα απο Αμερική μία φορά σταμάτησε ένα δέμα.

Κάτι ακόμα .

Εφόσον στο site τους μπορείς να κάνεις Online order, σημαίνει πως είναι άμεσα διαθέσιμο για αποστολή ;

προφανως ναι.
Εγω να εκφρασω μια απορια μου ? γιατι δεν το βαζεται και στο νημα για τα pc , που ετσι και αλλιως εκει ανηκει κατα 90% , μπας και θελει κανεις να το αγορασει? ειναι πολλοι που διαβαζουν το σχετικο νημα , και δεν μπαινουν στα media players. Λεω εγω , προταση τωρα.Εσεις ξερετε καλυτερα

προφανως ναι.
Εγω να εκφρασω μια απορια μου ? γιατι δεν το βαζεται και στο νημα για τα pc , που ετσι και αλλιως εκει ανηκει κατα 90% , μπας και θελει κανεις να το αγορασει? ειναι πολλοι που διαβαζουν το σχετικο νημα , και δεν μπαινουν στα media players. Λεω εγω , προταση τωρα.Εσεις ξερετε καλυτερα

Θα γίνει λογικά αυτο αλλα αργότερα...

καλα-μην θεωρηθει υποδειξη -απλα μια ιδεα ηταν

Παρατηρώ ότι το link για την αγορά είναι ακόμα ενεργό. Προλαβαίνει κανείς να μπει στο Powerbuy τώρα; (Με Redeem code κλπ)

Ασχετο , αλλα επειδη θα ερθει και ενα μηχανημα δοκιμης που λεγατε , και επειδη τυγχανει να καθομαι αυτες τις μερες , εγω διαθετω το σπιτι μου για μαζεμα.Εχω πια και ενισχυτη και ηχεια και απο ολα για τεστ.Απλη προταση ειναι , εκτος αν εχετε κανονισει κατι αλλο , οποτε πασο

Ασχετο , αλλα επειδη θα ερθει και ενα μηχανημα δοκιμης που λεγατε , και επειδη τυγχανει να καθομαι αυτες τις μερες , εγω διαθετω το σπιτι μου για μαζεμα.Εχω πια και ενισχυτη και ηχεια και απο ολα για τεστ.Απλη προταση ειναι , εκτος αν εχετε κανονισει κατι αλλο , οποτε πασο

Μετά χαράς . !!! θα είμαστε σε επαφή.

Αν και ....μόλις πληροφορήθηκα ότι η Xtreamer ...πάλι έκανε το "θαύμα" της (το οποίο μονίμως κάνει όταν πρόκειται για ημερομηνίες παράδοσης και τήρηση χρόνου αποστολών ...)
Η αποστολή των μηχανημάτων αναβλήθηκε για το τέλος αυτής της εβδομάδας...(δεν είναι έτοιμοι λένε ακόμα...) :violent-smiley-030:

Αρα.....πάμε για την επόμενη....

εγω ετσι και αλλιως μεχρι τελος μηνα ειμαι free :p

Αν και ....μόλις πληροφορήθηκα ότι η Xtreamer ...πάλι έκανε το "θαύμα" της (το οποίο μονίμως κάνει όταν πρόκειται για ημερομηνίες παράδοσης και τήρηση χρόνου αποστολών ...)
Η αποστολή των μηχανημάτων αναβλήθηκε για το τέλος αυτής της εβδομάδας...(δεν είναι έτοιμοι λένε ακόμα...) :violent-smiley-030:

Αρα.....πάμε για την επόμενη....

Πρώτη φορά της....ξανασυμβαίνει! :furious3: