Παιδιά η παραγγελία του αντιπροσώπου έχει δοθεί ήδη. Δεν περιμένει ο άνθρωπος να μαζευτούμε εμείς για να την κάνει . Απλά πιέζουμε λίγο την κατάσταση να χωθούνε κι άλλοι που δεν προλάβανε μέσα.
Από την Xtreamer ακόμα δεν έχει φύγει κουνούπι.
Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν ...( όλο και κάτι θα έχουν να πούν άμα τους ρωτήσεις παντως...) Το θέμα είναι ότι εκεί που ήταν να κάνουν τις πρώτες αποστολές 1-5 Μαίου το πήγαν 10-12.
γιατι ξερει η ιδια η xtreamer?![]()
demo νομιζω οτι επιτηδες δεν στελνει, οχι οτι δεν εχει την δυνατοτητα.
Κι εγώ έτσι πιστεύω.
Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μέσω Skype την ίδια στιγμή έκανε ερωτήσεις στο logistics center της Xtreamer.
Δεν έχει φύγει τίποτα από την Xtreamer , σε καμία χώρα και η κοπέλα που του απάντησε είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τελικά οι αποστολές.
Δεν λένε γιατί συμβαίνει αυτό. ...
πιστευο το demo μηχανημα , να το στειλουν με αεροπλανο..οχι με καμμια βαρκα με πανια
Τελικά αξίζει το μηχάνημα ?
Μπαίνουμε ακόμα στο power buy ?
Να 'πω την αλληθεια το σκέφτομαι σοβαρα, εχω τον απλο τον Xtreamer και ενταξει, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Το ultra, ειναι αλλο επιπεδο πιστευω.
Και τωρα να μην παρω κατι τετοιο, μεσα στην χρονια σιγουρα θα παρω κατι αντιστοιχο. Δεν μπορει θα κατσουν και αλλες τετοιες προτασεις στην αγορα ή στο περιπου με νεα τσιπακια, τωρα 5 πανω 5 κατω ευρω, δεν βαριέσαι, το θεμα ειναι να μην νιωθεις οτι πεταξες τα λεφτα σου. Αν και η χρονια δεν μου παει καλα με την νεα τεχνολογία... χεχε (στραβά μπήκε).
Τεσπα, αν παιζει ακομα το power buy, πειτε μου που να αποτανθω.
Thnks :worshippy:
Noμιζω θα ισχυει και αυτη την εβδομαδα.
Παρεμφερη μηχανηματα θα βγουν φυσικα και απο αλλους.
Η διαφορα βεβαια θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 5 και σιγουρα προς τα επανω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.