Xtreamer Ultra Power Buy

μου αρεσε που στην αρχη εμπαινα και εβλεπα την αντιστροφη μετρηση για την παρουσιαση...ξερετε μιλαω για πριν μηνεεεεεεςςς...
Τελος παντων..υπομονη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Παιδιά η παραγγελία του αντιπροσώπου έχει δοθεί ήδη. Δεν περιμένει ο άνθρωπος να μαζευτούμε εμείς για να την κάνει . Απλά πιέζουμε λίγο την κατάσταση να χωθούνε κι άλλοι που δεν προλάβανε μέσα.
Από την Xtreamer ακόμα δεν έχει φύγει κουνούπι.
Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν ...( όλο και κάτι θα έχουν να πούν άμα τους ρωτήσεις παντως...:D ) Το θέμα είναι ότι εκεί που ήταν να κάνουν τις πρώτες αποστολές 1-5 Μαίου το πήγαν 10-12.

Καλημέρα, μπορούμε τουλάχιστον να μάθουμε από τον αντιπρόσωπο, πότε θα ξεκινήσει η xtreamer τις αποστολές του ultra?

κοιτα για να σοβαρολογουμε τωρα-αν αργησει τοσο , ωστε να σπασει τα νευρα στους αγοραστες της , ειναι δεδομενο και οτι ΠΡΕΠΕΙ να το πληρωσει.Γιατι οσο χρονοτριβει και μαλα@@ται , οι ανταγωνιστες της , δεν ειναι ηλιθιοι και κατι θα πεταξουν στην αγορα για να παρουν κομματι απο πωλησεις.Λογικο να υπαρξει μια καθυστερηση 5-10 ημερων.Αλλα μας τα εχει ζαλισει (τα νευρα :p) , απο τα Χριστουγεννα και σε λιγο θα βαζουμε αντιηλιακο και ακομα xtreamer γιοκ.
Προσωπικα αν και βγηκα απο το power buy , εννοειται οτι με ενδιαφερει και οτι με ενδιαφερει και μαλιστα να ειναι τελειο !Θελω να το δω το μηχανημα χτες !
Παντως εταιρεια που δεν εχει ετοιμασει το demo μηχανημα της τουλαχιστον να στειλει στους αντιπροσωπους της...τι να πω...θελουν σφαλιαρες οσοι απαρτιζουν το promotion manager της εταιρειας.
Αυτα

demo νομιζω οτι επιτηδες δεν στελνει, οχι οτι δεν εχει την δυνατοτητα.

Κι εγώ έτσι πιστεύω.
Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μέσω Skype την ίδια στιγμή έκανε ερωτήσεις στο logistics center της Xtreamer.
Δεν έχει φύγει τίποτα από την Xtreamer , σε καμία χώρα και η κοπέλα που του απάντησε είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τελικά οι αποστολές. :mad::angry:
Δεν λένε γιατί συμβαίνει αυτό. ...

πιστευο το demo μηχανημα , να το στειλουν με αεροπλανο..οχι με καμμια βαρκα με πανια

Κι εγώ έτσι πιστεύω.
Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο ο οποίος μέσω Skype την ίδια στιγμή έκανε ερωτήσεις στο logistics center της Xtreamer.
Δεν έχει φύγει τίποτα από την Xtreamer , σε καμία χώρα και η κοπέλα που του απάντησε είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τελικά οι αποστολές.
Δεν λένε γιατί συμβαίνει αυτό. ...

Μάλλον για να μην εξαφανιστούν και οι τελευταίες ελπίδες για bitstream output.. ;)

πιστευο το demo μηχανημα , να το στειλουν με αεροπλανο..οχι με καμμια βαρκα με πανια

Με αεροπλάνο έχει προγραμματιστεί. Release date από την Xtreamer για το Ultra γενικά,δεν έχει δοθεί ακόμα.......

Πρόσφατο post του Director of Admins :

Posted 03 May 2011 - 22:46
we tested also heavy games with full gfx

Electronic Arts Burnout Paradaize for example . Run smoothly .

Same for Pro Evolution Soccer 2010. Run smooth in maximum resolution and no problem at all. Both games controlled with motion gaming with Aiwi joystick or iphone.

Bluray is playable with cyberlink PowerDVD 10 deluxe with full menus and smooth playback.

I think you should all be rest assure that the xtreamer ultra is more than a capable machine.

παιζει με την φωτια η εταιρεια - εν ετη 2011 δεν κανει να υποτιμας την νοημοσυνη των πελατων σου

Τελικά αξίζει το μηχάνημα ?

Μπαίνουμε ακόμα στο power buy ?

Να 'πω την αλληθεια το σκέφτομαι σοβαρα, εχω τον απλο τον Xtreamer και ενταξει, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Το ultra, ειναι αλλο επιπεδο πιστευω.

Και τωρα να μην παρω κατι τετοιο, μεσα στην χρονια σιγουρα θα παρω κατι αντιστοιχο. Δεν μπορει θα κατσουν και αλλες τετοιες προτασεις στην αγορα ή στο περιπου με νεα τσιπακια, τωρα 5 πανω 5 κατω ευρω, δεν βαριέσαι, το θεμα ειναι να μην νιωθεις οτι πεταξες τα λεφτα σου. Αν και η χρονια δεν μου παει καλα με την νεα τεχνολογία... χεχε (στραβά μπήκε).

Τεσπα, αν παιζει ακομα το power buy, πειτε μου που να αποτανθω.

Thnks :worshippy:

Noμιζω θα ισχυει και αυτη την εβδομαδα.
Παρεμφερη μηχανηματα θα βγουν φυσικα και απο αλλους.
Η διαφορα βεβαια θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 5 και σιγουρα προς τα επανω.

Τελικά αξίζει το μηχάνημα ?

Μπαίνουμε ακόμα στο power buy ?

Να 'πω την αλληθεια το σκέφτομαι σοβαρα, εχω τον απλο τον Xtreamer και ενταξει, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Το ultra, ειναι αλλο επιπεδο πιστευω.

Και τωρα να μην παρω κατι τετοιο, μεσα στην χρονια σιγουρα θα παρω κατι αντιστοιχο. Δεν μπορει θα κατσουν και αλλες τετοιες προτασεις στην αγορα ή στο περιπου με νεα τσιπακια, τωρα 5 πανω 5 κατω ευρω, δεν βαριέσαι, το θεμα ειναι να μην νιωθεις οτι πεταξες τα λεφτα σου. Αν και η χρονια δεν μου παει καλα με την νεα τεχνολογία... χεχε (στραβά μπήκε).

Τεσπα, αν παιζει ακομα το power buy, πειτε μου που να αποτανθω.

Thnks :worshippy:

Noμιζω θα ισχυει και αυτη την εβδομαδα.
Παρεμφερη μηχανηματα θα βγουν φυσικα και απο αλλους.
Η διαφορα βεβαια θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 5 και σιγουρα προς τα επανω.

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι : Αν αυτο το μηχανημα εχει τις προδιαγραφες να παιζει καλυτερα π.χ. τα 3D MKV σε ποιοτητα εικονας απο τους προκατόχους του, με μεγαλυτερες συμβατοτητες, και αλλα τετοια συναφή, δηλ. πιο πολυ με ενδιαφερει το media player κομματι του και οχι οι αλλες δυνατοτητες του π.χ. windows, games κτλ.

Ισως δηλ. να ειμαι περισσοτερο για κανεναν popcorn ή κατι τετοιο και οχι για htpc.

Ασε που στην εποχη μας κυριαρχει το δηθεν και οχι το guaranteed. Ξερεις, θα μπορουσε να παιξει αυτο, θα μπορουσε να κανει το αλλο κτλ. Λενε και ξελενε, και αν τελικα βρεις την ακρη πως να το κανεις, διαπιστωνεις οτι δεν αξιζε τον κοπο, γιατι δεν δουλευει οπως θα επρεπε ή ελεγαν πως δουλευει.

Απο την στιγμη που ειναι ουσιαστικα pc, δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας με κανενα ειδος αρχειου.
Θα σου παιξει καθε ειδους αρχειο audio/video με τους σωστους οδηγους/codecs και προγραμματα.
Tα περι hd audio ειναι hardware περιορισμος και τα εχουμε ξαναπει.