Xtreamer Ultra Power Buy

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Ψυχραιμια λοιπόν και ΥΠΟΜΟΝΗ !
Δεν υπάρχει λόγος για θερμές αντιδράσεις.

Απλά το έχω βαρεθεί αυτό το τροπάρι , οκ?

Re: Xtreamer Ultra!

Δεν υπάρχει κανένα τροπάρι , ετσι ηταν απο την αρχή.
Δεν καταλαβαινω , θεωρείς οτι σε έχει εξαπατήσει κάποιος?

Last edited:
Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Δεν υπάρχει κανένα τροπάρι , ετσι ηταν απο την αρχή.

Υπάρχει φίλε, υπάρχει. Τόσο καιρό μιλάω και με τον αντιπρόσωπο...
Δεν θυμάμαι καν... Εσύ το έχεις παραγγείλει?

Re: Xtreamer Ultra!

Και εγω το εχω παραγγειλει.Και μπορω να σου τονίσω οτι δεν εχω την παραμικρη "εσωτερικη" ενημερωση.Ουτε την επιδιωξα ποτε.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Και εγω το εχω παραγγειλει.Και μπορω να σου τονίσω οτι δεν εχω την παραμικρη "εσωτερικη" ενημερωση.Ουτε την επιδιωξα ποτε.

Ωραία λοιπόν, δικαίωμα σου και δικαίωμα μου. Δεν είμαστε δυστυχώς (για εμένα) στην ίδια θέση. Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια κ τα ίδια, υπάρχει πρακτικός λόγος πίσω από την "Ανυπομονησία" μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα, εάν ήσουν στην θέση μου. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον αντιπρόσωπο. Αυτό που ζητάμε από εκείνον, είναι κάποιες γραπτές διαβεβαιώσεις και πληροφόρηση για το τι συμβαίνει , όπως έγραψε προηγουμένως και ο άλλος φίλος - έχουν περάσει και 45 ημέρες βρε αδελφέ, χρειαζόμαστε κάποια επιβεβαίωση για το τι συμβαίνει.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Ωραία λοιπόν, δικαίωμα σου και δικαίωμα μου. Δεν είμαστε δυστυχώς (για εμένα) στην ίδια θέση. Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια κ τα ίδια, υπάρχει πρακτικός λόγος πίσω από την "Ανυπομονησία" μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα, εάν ήσουν στην θέση μου. Αυτό βέβαια δεν αφορά τον αντιπρόσωπο. Αυτό που ζητάμε από εκείνον, είναι κάποιες γραπτές διαβεβαιώσεις και πληροφόρηση για το τι συμβαίνει , όπως έγραψε προηγουμένως και ο άλλος φίλος - έχουν περάσει και 45 ημέρες βρε αδελφέ, χρειαζόμαστε κάποια επιβεβαίωση για το τι συμβαίνει.

Μιλησε ο Νικος με τον αντιπροσωπο.Τον εχεις παρει και εσυ τηλ απο οσα μας εχεις γραψει και υπάρχει το πολυ προασφατο :

Μα..τι να πει βρε παιδια ο ανθρωπος; Οτι ειναι στον δρομο; Τελος του μηνος θα το παραλαβετε (απ? οσο ξερω) Χωρις επιπλεον επιβαρυνση και τσαμπα στο σπιτι του ο καθενας. Τι αλλο να κανω εγω απο την μερια μου; Πετυχαμε την καλυτερη τιμη. Αυτο ηταν. Τωρα οσον αφορα την αποδειξη νομιζω οτι το ανακοινωσα στο αρχικο post οτι η αποδειξη λιανικης θα παραληφθει απο ολους με την παραδοση. Προς το παρον εχετε την αποδειξη καταβολης των χρηματων.

Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Βρε σεις, από την πρώτη στιγμή που έγινε κουβέντα για powerbuy προϊόντος της Xtreamer τονίσθηκε ότι αυτή φημίζεται για τις καθυστερήσεις της.. Δεν είναι κανένα μυστικό.

Με αυτά τα δεδομένα, κανένας προμηθευτής δεν μπορεί να υπογράψει ότι θα παραδώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Απλά, δεν είναι στο χέρι του.

Με αυτές τις παραδοχές έγινε και το παρόν powerbuy.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Απλά το έχω βαρεθεί αυτό το τροπάρι , οκ?

Τελικά ....έχω την εντύπωση ότι είσαι λίγο ανυπόμονος.:D
(Δεν σε κατηγορώ! Κι εγώ έτσι είμαι .)
Ομως.................
Αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα (εμας τους ανυπόμονους εννοώ) να είμαστε παρορμητικοί. Γιατί καταλήγουμε σε συμπεράσματα που πολλές φορές είναι λανθασμένα.
Νομίζω πάντως ότι τα Ultra του Power buy τελικά θα έρθουν νωρίτερα.
Αύριο θα επιβεβαιώσω !!

Τελικά τα ultra του power buy αναμένονται κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα :bigcry::bigcry::bigcry: . Μόλις τα παραλάβουν την επόμενη μέρα θα τα αποστείλουν.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Τελικά τα ultra του power buy αναμένονται κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα :bigcry::bigcry::bigcry: . Μόλις τα παραλάβουν την επόμενη μέρα θα τα αποστείλουν.

Όταν το έχω στα χέρια μου, τότε θα το πιστέψω...
:rifle:

Τελικά στα μέσα Ιουλίου βλάπω να τα έχουμε:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Γιατί παραπονιέστε τώρα?
Τόσο καιρό εγώ και ο Xamurabi είμασταν οι κακοί της παρέας..
:argue:

Μια που έχει αργήσει, τόσο πολύ, μπορείτε να κάνετε μία ερώτηση στην Xtreamer, μέσω του αντιπροσώπου?
Μπορούμε να το παραλάβουμε , με τον ssd δίσκο αντί το usb stick?

Θα ειναι οι απλες εκδοσεις.
Ο ssd θα πωλειται μονο ξεχωριστα.
Θα μπορειτε να τον αγοράσετε μονοι σας αργοτερα.