Λογικα ναι, τα 35 ειναι φιξ χρεωση για οποιοδηποτε προορισμο.Δεν θα υπαρχουν τελωνεια...
εμένα να με βγάλετε απο Power buy.
Γιατί δε μπορώ να με κοροιδεύουν , με counters, υποτιθέμενες τιμές, και ράδιο αρβύλες.
Κλασσικά marketing για τη δημιουργία hype.
Θα πάω σε boxee box, Να τελειώνω.
αγαπητέ φίλε.
θεωρώ σωστό πρώτα να προσδιοριστεί επακριβώς το κόστος αγοράς - τα έξοδα αποστολής (δεν μένουμε όλοι αθήνα) και τι θα περιέχει η συσκευασία και μετά να δηλώσουμε ποιοι θέλουμε να δεσμευτούμε για το powerbuy.οπότε αναμένουμε νεότερα από εσένα.
αν και δεν οργανώνω εγώ τη συγκεκριμένη μαζική παραγγελία, από προηγούμενες όμως μπορώ να πω ότι η πορεία των πραγμάτων για ένα προιόν με ελλιπή στοιχεία (πχ. τελική τιμή, συμπεριλαμβανόμενα κτλ) είναι (1) δήλωση ενδιαφέροντος και αφού ανακοινωθούν τα πάντα-όλα, τότε (2) επικύρωση/απόσυρση ενδιαφέροντος και παραγγελία από αντιπρόσωπο. Αυτό γίνεται ώστε στις αρχικές συζητήσεις με τον αντιπρόσωπο να μπορείς να πεις "έχω 20-30 άτομα standby" και όχι να του μιλάς για power buy όταν από πίσω έχει 2-3 άτομα.αγαπητέ φίλε.
θεωρώ σωστό πρώτα να προσδιοριστεί επακριβώς το κόστος αγοράς - τα έξοδα αποστολής (δεν μένουμε όλοι αθήνα) και τι θα περιέχει η συσκευασία και μετά να δηλώσουμε ποιοι θέλουμε να δεσμευτούμε για το powerbuy.οπότε αναμένουμε νεότερα από εσένα.
Καταρχήν onlineN
δεν έχει να κάνει με εσένα το όλο θέμα, έχει να κάνει με την εταιρεία, ούτε με μεσάζοντες, ούτε με αντιπροσώπους ούτε με παιδιά που θέλουν να κάνουν το καλό (όπως πχ εσύ) και θέλουν να συντονίσουν όλη την προσπάθεια.
Απλά μετά απο το countdown, την απλή αναγγελία χωρίς τίποτα στην έκθεση, τις προσφορές μέσω facebook που βγάλανε, την υποτιθέμενη θύρα hdmi 1.4 (που καθαρά πιστεύω πως την είχαν απο την αρχή) απλά θέλαν να δικαιολογήσουν την αύξηση κόστους, δε με ενδιαφέρει πλέον.
Και επίσης τόσο καιρό, δε λένε πότε θα κυκλοφορήσει πια.
Νυσάφι !
Κάποιο παιδί είπε να περιμένουμε για review. Και εγώ όταν είναι να πάρω πχ. καμιά μητρική, ξεσκονίζω ότι έγκυρο review υπάρχει. Η διαφορά όμως εδώ όπως αναφέρθηκε παλιότερα είναι ότι υλοποιήσεις του ίδου hardware (atom+ion2) υπάρχουν ήδη, οπότε δεν έχει κάτι άλλο να δεις. Δες πχ reviews για Eeebox και σε ότι βλέπεις βάλε κάτι παραπάνω, αφού τώρα έχεις 4gb ddr3. Στην ουσία δλδ κοιτάς θύρες + form factor + after sales support.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.