Xtreamer Ultra!

εγω προτεινω οσοι θελουν να το ακυρωσουν να το πουν τωρα ή αν δεν ειναι σιγουροι ας το αποφασισουν τελευταια στιγμη, και μετα να μπουν στο power buy.Μην κρεμασουμε τον onlineN , που προσπαθει να κανει το καλυτερο.Δεν ειναι και υποχρεωμενος στο φιναλε.
Εξαλλου παιζει οποιος θελει να το προπαραγγειλει με την καρτα του απευθειας.

Ρε παιδια αυτο που λετε οτι δε ξερουμε ακομα τιμη κλπ δε παιζει.Μας ειπε ο onlineN οτι μιλησε με τον αντιπροσωπο και σε πρωτη φαση αν κανουμε το powerbuy γλιτωνουμε τα μεταφορικα και περνουμε ολα τα καλουδια που αναφεροντε στη σελιδα της xtreamer.Οποτε η τιμη του για μας θα ειναι 249 euro.Επισης θα το παρουμε και νωριτερα απο τους υπολοιπους που θα το παραγγειλουν μεμονομενα.Το μονο που μενει να διευθετηθει νομιζω ειναι τι θα γινει με τα μεταφορικα για οσους ειναι εκτος Αθηνων.

Εγώ εκείνο που σίγουρα μπορώ να σας πω αυτήν την στιγμή...είναι ότι επειδή πρόκειται για τα πρώτα κομμάτια που θα έρθουν στην Ελλάδα μέσω του αντιπροσώπου και η εκτίμηση, η δοκιμή και το αποτέλεσμα του καλύτερου σεταρίσματος τους από τους users του forum όπως καταλαβαίνετε ευνοεί την μετέπειτα αποδοχή του μηχανήματος , αυτοί που θα συμμετάχουν στο power buy θα τύχουν της ευνοικότερης τιμής .
Αυτήν την στιγμη και σύμφωνα με την Xtreamer όποιος θέλει να αγοράσει πρέπει να πληρώσει 249 + 35 με ασαφές κατά την άποψή μου το θέμα του φπα το οποίο αναφέρει ως not included και δεν καταλαβαίνω πως θα πληρωθεί .

Στο power buy γίνεται αυτή την στιγμή μια προσπάθεια να μην κοστίσει γενικά περισσότερο από 249. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε μάλλον την Δευτέρα.

Εκτίμησή μου είναι ότι το tax estimate που αναφέρεται στο site τους έχει να κάνει με το τελωνείο και όχι με ΦΠΑ. Δεν πιστεύω ότι θα επιβαρυνθείτε επιπλέον αν αγοράσετε από το on line κατάστημα και δεν περάσετε τελωνείο.

Το ιδιο πιστευω και εγω και το εγραψα και πιο πισω.
Απο το online καταστημα της xtreamer δεν υπαρχει αλλο προσθετο κοστος. 249+35.
Πιστευω οτι με το power buy παμε για 249 και κατω.

Μα οταν πας να το παραγγειλεις απο το καταστημα τους,οταν φτασεις στο checkout εχει ενα προσθετο παραθυρακι που υπολογιζει οπως λεει shipping and tax οποτε μεσα στα 35 ευρω συμπεριλαμβανονται και φοροι και τα μεταφορικα.Δεν υπαρχει αλλη προσθετη χρεωση.

για να ειναι 35 ευρω τα μεταφορικα μαλλον βαρκα με πανια ερχεται..ετσι , υπολογιστε και κανενα 15ημερο για να ερθει...

Εκτίμησή μου είναι ότι το tax estimate που αναφέρεται στο site τους έχει να κάνει με το τελωνείο και όχι με ΦΠΑ. Δεν πιστεύω ότι θα επιβαρυνθείτε επιπλέον αν αγοράσετε από το on line κατάστημα και δεν περάσετε τελωνείο.

Συμφωνώ.....απλά μόλις σήμερα πρόσεξα αυτό το VAT not included .....κι επειδή όλοι μας δεν έχουμε και την καλύτερη εμπειρία από την Xtreamer και αυτά που υπόσχεται ......είπα μήπως και βρεθούμε προ εκπλήξεων ...... ( υπολογίζοντας και το γεγονός....ότι έρχεται από Κίνα κι όχι από Γερμανία που ήταν κάποτε ...που το φπα ήταν μέσα σαν ενδοκοινοτική συναλλαγή.....)

Μα οταν πας να το παραγγειλεις απο το καταστημα τους,οταν φτασεις στο checkout εχει ενα προσθετο παραθυρακι που υπολογιζει οπως λεει shipping and tax οποτε μεσα στα 35 ευρω συμπεριλαμβανονται και φοροι και τα μεταφορικα.Δεν υπαρχει αλλη προσθετη χρεωση.

Εφοσον η αποστολη 8α γινει απο hong Kong θεωρειστε βεβαιο...οτι θα πεσει ροπαλο απο τελωνειο...μιας και δεν ειναι ειδος που περναει απαρατηρητο.

Εφοσον η αποστολη 8α γινει απο hong Kong θεωρειστε βεβαιο...οτι θα πεσει ροπαλο απο τελωνειο...μιας και δεν ειναι ειδος που περναει απαρατηρητο.

Γι αυτό το λόγο ...και γιατί είναι ασαφές ακόμα ( δεν έχω προλάβει να ρωτήσω κανέναν ειδικό ...) με προβληματίζει το θέμα των φόρων γενικά...Στο site τους λένε ότι τα 35 ευρώ εμπεριέχουν τους φόρους και το κόστος των μεταφορικών . Εννούν και τον Φπα όμως ? Μου κάνει λίγο αδύνατο. Γιατί ο φπα ανα χώρα είναι διαφορετικός ....άρα δεν μπορεί να έχουν υπολογίσει ΚΑΙ τον φπα στα έξοδα. (γι αυτό εξ άλλου το λένε και στο site τους.)
Δεν ξέρω ρε παιδια....

Νομιζω οτι τσαμπα συζητατε.Ιδια τιμη στο site για ολα τα προιοντα της xtreamer.
Θεωρω οτι ο φπα ειναι μεσα.
Δηλαδη αν πχ παραγγειλετε απο το site της xtreamer θα ψαξει να βρει απο ποια χωρα ειστε και θα βαλει αναλογο φπα?Δεν εκανε τα ιδια με τα xtreamer/pro/etrayz.
Eξαλλου λογαριαζετε χωρις τον ξενοδοχο = αντιπροσωπο.
Αυτος θα κανονισει τα τι και πως και ποσο.
Ευχομαι μονο να μην τυχει να μας βγαινει πιο φθηνα απο την xtreamer απευθειας.

Δεν υπαρχει ΦΠΑ παιδια ειτε απο Ευρωπη ειτε απο 3η χωρα..Κινα κοκ... το ξερω γιατι ειναι η δουλεια μου...απλά αν τα στειλουν με courier τυπου DHL / UPS / TNT κοκ είναι 101% σιγουρο οτι 8α χρειαστει εκτελωνισμος ο οποίος κοστίζει 60 ευρω για την κουριερ και 23% επι της αξιας του ειδους σε ευρω... το 8εμα ειναι να γλυτωσουμε αυτο μεσω του power buy...

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Επισης ξαναρωταω ... Το ΙΟΝ 2 υποστηριζει 23.976 ?

Πολύ καλά κάνεις και επιμένεις και ρωτάς...
δεν το έχω ξεκαθαρίσει και εγώ αυτό το ΣΟΒΑΡΟ θέμα... και πραγματικά με ενδιαφέρει...

Επισης ξαναρωταω ... Το ΙΟΝ 2 υποστηριζει 23.976 ?

Εγώ προσφάτως διάβασα αυτό το comment σε ένα forum για την ION2 :

Also, NVIDIA does properly support 24p including 23.976Hz. The shortcoming was enabling 24p 3D and 23.976Hz being a little hidden. Aaron (swoon) had a chance to meet with NVIDIA while at CES and they did state the driver has been updated to allow applications to enable 24p 3D when needed and to expose 23.976Hz.

Εύχομαι νάναι έτσι . Θα το δούμε στην πράξη.