Xtreamer Ultra!

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Βασικά από ότι μόλις διάβασα, το XBMC στην τελευταία του έκδοση, δεν υποστηρίζει -απόλυτα- κ προς το παρόν, την VDPAU επιτάχυνση. Δείτε τα Linux Issues.
http://xbmc.svn.sourceforge.net/vie...Babylon-linux-osx-win32/XBMC/known_issues.txt

Οπότε περιμένουμε τις επόμενες εκδόσεις...
:BDBDG54:

Το διαπιστώσαμε με τα μάτια μας............. ( και για μα στιγμή....φρικάρισα είναι η αλήθεια.....αλλά τώρα με τα Win7 επανήλθα βρε αδερφέ..)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Το διαπιστώσαμε με τα μάτια μας............. ( και για μα στιγμή....φρικάρισα είναι η αλήθεια.....αλλά τώρα με τα Win7 επανήλθα βρε αδερφέ..)
Καλησπέρα σε όλους, με όλα αυτά που διαβάζω - θεωρητικά - νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι dual boot με Openelec και ultra os. Εάν μπορέσουμε να τοποθετήσουμε το openelec στο αρχικό μενού , στην θέση του xbmc , θα είμαστε τέλεια...
Άντε να δούμε , θα τα παραλάβουμε ποτέ?
:2thumb22sup:

Ερώτηση : Τι έκδοση είναι το Preinstalled xbmc ?

ολα σωστα
αλλα
εγω το θελω με 7αρια πανω , να ξεκινα και να μην εχει τις επιλογες της xtreamer..να ανοιγει και να μπαινει κατευθειαν σε full screen στο XBMC και μετα να μην ξανακλεισει ποτε (πατωντας μετα το power να μπαινει σε sleep mode)...
To καλο , ειναι οτι το προσαρμοζει ο καθενας στις αναγκες του - το κακο ειναι (οχι για μενα) , οτι εκτος απο τα windows , όλα τα αλλα θα εχουν προβληματακια , και ειναι λογικο , αφου ολου εχουν πεσει με τα μουτρα στα windows ή να το πουμε διαφορετικα , οι περισσοτεροι ασχολουνται με windows και βρισκουν λυσεις για εκει

λοιπον κατα τις 6 σημερα με windows 7 θα ειναι ο onlineN εδω (Δραμας 188-Πειραιας) -ισχυει οποιος θελει να ερθει και να το δει απο κοντα.
Φυσικα δεν θα κανουμε κανενα συγκριτικο με κανενα media player , παρα μονο αν χρειαστει με το δικο μου htpc.
@Μadpax ενα δισκακι ειναι δικο σου? το εχεις ξεχασει εδω?
@vadergr αν εχεις χρονο ελα , να του πιουμε το αιμα (του ultra)

Λοιπόν παίδες ταράξτε το και περιμένουμε εντυπώσεις....
Από φασαρία πως πάει ????

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Αθορυβότατο !!!!! αν δεν είχε και το λαμπάκι λειτουργίας θα νομίζεις ότι δεν δουλεύει !!!:a0210:

ολα σωστα
αλλα
εγω το θελω με 7αρια πανω , να ξεκινα και να μην εχει τις επιλογες της xtreamer..να ανοιγει και να μπαινει κατευθειαν σε full screen στο XBMC και μετα να μην ξανακλεισει ποτε (πατωντας μετα το power να μπαινει σε sleep mode)...
To καλο , ειναι οτι το προσαρμοζει ο καθενας στις αναγκες του - το κακο ειναι (οχι για μενα) , οτι εκτος απο τα windows , όλα τα αλλα θα εχουν προβληματακια , και ειναι λογικο , αφου ολου εχουν πεσει με τα μουτρα στα windows ή να το πουμε διαφορετικα , οι περισσοτεροι ασχολουνται με windows και βρισκουν λυσεις για εκει

τι παραπάνω έχουν τα windows απο το openelec αφού hd audio δεν θα έχεις ούτε στα windows?

τι παραπάνω έχουν τα windows απο το openelec αφού hd audio δεν θα έχεις ούτε στα windows?
και αυτο που ειπε ο Δημητρης , αλλα ποιος ειπε οτι στα windows δεν εχεις Hd ηχο? μηπως εννοεις στο XBMC ?

Σορυ διορθωνω με edit
πρεπει να εννοεις την αδυναμια του ΑΤΟΜ + ΙΟΝ ...δεν το δοκιμασαμε παντως ,αλλα μαλλον εχεις δικιο για τον ηχο (ετοιμαζω το ΤΜΤ οπου θα δειξει)

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

μου εκανε εντυπωση Nika-δεν ξερω αν θα τραβηξει ζορια και αρχιζει να ροπιαζει το ανεμιστηρακι , παντως δεν ακουγεται.Σημερα ομως θα ζοριστει το μηχανημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

μου εκανε εντυπωση Nika-δεν ξερω αν θα τραβηξει ζορια και αρχιζει να ροπιαζει το ανεμιστηρακι , παντως δεν ακουγεται.Σημερα ομως θα ζοριστει το μηχανημα.

Έτσι έτσι...

Περιμένω σχόλια... :SFGSFGSF:

H τελευταια ανταποκριση απο το "μέτωπο" :p ηταν γεματη χαρες και πανηγυρια.
Μαλλον το ultra "πετάει" :SFGSFGSF:

Last edited:
Χτες σε μια βροχερη μερα ,διεξηχθηκαν πειραματα και τεστακια υποπτα στο σπιτι μου..οχι δεν ειναι επεισοδιο του Fringe :p
οσο μπορω πιο αντικεμενικα (και αυστηρα) 2 λογια για το ultra
Απο εμφανιση δεν χρειαζεται να πω τιποτα.Σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.Προσωπικα το βρηκα στολιδι.Το βαλαμε πανω σε επιπλο και ηταν διακριτικοτατο.
Aπο θορυβο , κρινεται σε γενικες γραμμες αθορυβο (για Htpc).Το ειχαμε με τον onlineN 3 ωρες αναμμενο , να παιζει συνεχεια ,και στο τελος ενω λεγαμε κατι , παρατηρησα οτι ειχαμε χωρις ηχο τον ενισχυτη , σε ηρεμια δωματιου , και δεν ακουγοταν τιποτα στα ~3 μετρα.Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν καποιοι που εχουν μια παραπανω ευαισθησια στα db.Αν πας και βαλεις το αυτι σου διπλα , χαιρω πολυ ακουγεται.Κατα την γνωμη μου ,δεν χρειαζεται να απασχολει κανεναν αυτο.
Θερμοκρασια :στις 3 ωρες , ηταν απλα ζεστες οι παθητικες ψυχρες απεξω.Κοινως δεν καταβαινει τιποτα , και δεν νομιζω να ασχοληθει κανενας με αυτο.
Ubuntu ή Windows? να ζει κανεις ή να μην ζει? Εγω δεν εχω ασχοληθει καθλοθου με Ubuntu.Στην πρωτη δοκιμη που του καναμε με το λειτουργικο της Xtreamer , τα αποτελεσματα οχι μονο απογοητευτικα ηταν αλλα καταστροφικα.Τωρα , οσοι ξερουν , και ασχολουνται με τα ubuntu και τετοια , και γνωριζουν τι πρεπει να κανουν , ας το ποσταρουν γιατι εμεις τοτε , δεν ειχαμε βγαλει ακρη.Αρα παμε στα windows 7...
Το μηχανημα κυριολεκτικα μεταμορφωθηκε.Το μεσημερι της ιδια μερας , ειχα παει το δικο μου htpc στην τηλεοραση , και ειχα χαζεψει μερικα αποσπασματα απο ταινιες για να εχω μια οσο μπορω πιο πληρη εικονα.Το δικο μου Htpc ειναι dual core Ε6500 με ΑΤΙ σειρας 5χχχ.Θεωρητικα , ετη φωτος μπροστα απο το xtreamer..πρακτικα ομως???...
Πρακτικα , και αφου (απαραιτητο) η καρτα γραφικων ρυθμιστηκε στα 24p , απο το desctop , και χωρις καμμια περαιτερω ρυθμιση , και ΜΟΝΟ με την πλατφορμα του ΧΒΜC (και τους ενσωματομενους codecs του) , απεδωσε κινηση και εικονα , σε τετοιο βαθμο , που δεν το περιμενα !
Επειδη πολλα εχουν γραφτει για τον ΑΤΟΜ + ΙΟΝ , απο ασχημα μεχρι αποτρεπτικα ,εκεινο που εχω να πω ειναι :
mkv 720p ...παμε παρακατω δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε
mkv 1080p..ανετα , αβιαστα,νερακι
m2ts κανενα προβλημα.Στιγμιαιο buffering , ΜΟΝΟ οταν παει να ξεκινησει, η οταν το πας μπροστα με χρονο (μεταπηδηση πχ μετα απο 20 λεπτα).Μετα νερακι και κινηση οπως ενα media player.Το δοκιμασαμε στο : 2012, Inception , Harry Potter , Little Fockers..ειδικα στο 2012 , και στην σκηνη της καταστροφης , αλλα και σε κατι αλλες σκηνες που νομιζω οτι ειναι δυσκολες , δεν καταλαβε τιποτα το εργαλειο...
Υπαρχει μια σειρα που λεγεται V.Στα επεισοδια της (720p) , καθε λιγα δευτερολεπτα κανει σπασιματακια.Αυτα μου τα εκανε ΚΑΙ στο ποπκορν ,αλλα και στο pc με οποιοδηποτε προγραμμα (λενε οτι φταιει η κωδικοποιηση του αρχειου). Χτες το μεσημερι που δοκιμασα στο Htpc μου , το εκανε , αλλα λιγοτερο.Στο ultra (με κουφανε) το κανει ακομα λιγοτερο!!
Ηχος :ΗD ηχος δεν περναει , αλλα δεν ειναι και λογος , που να αποτρεψει ή να απογοητευσει καποιον.Λοιποι ηχοι περνανε , και μεσα απο το XBMC , να μην πω καλυτερη αποδοση απο media player και φανω υπερβολικος, αντε να πω μια απο τα ιδια...
Αααα..εχω ενα mkv 1080p , αναφορας με υψηλο bitrate και HD ηχο.Περα οτι απλα περασε DTS η κινηση του (23,976) ηταν αψογη.
Πρεπει να σημειωθει οτι το Ulta δεν ειναι out of box, plug & play !Αυτο απλα το ξεχνατε.Θελει σεταρισμα , ενα εξωτερικο Rom για να περαστουν τα windows , ΧΒΜC και βηματα προσεκτικα , για να μην φορτωθει τσαμπα.
Ο εσωτερικος δισκος , που ειχε ο onlineN , ηταν ενας απλος 2,5αρης , και αυτο ανοιγει την ορεξη να δουμε τι θα κανει με SSD.
Το πληκτρολογιο και το remote ΔΕΝ δουλευαν στα windows , οχι λογο δυστοκιας υλικου , αλλα λογο ανεγκεφαλιας της xtreamer που δεν ειχε δωσει drivers για windows !! Ελεος δηλαδη...
Στο διαταυτα , οσοι το περιμενετε απο το power buy , κανατε μια παρα πολυ καλη αγορα , που για τα λεφτα που δωσατε ηταν ευκαιρια.Το μυστικο για μενα , ειναι το καλο στησιμο σε software του μηχανηματος.Δεν θελει πειραματισμους , αλλα ψαγμενες λυσεις.Για τους προχωρημενους εχει και πειραγμα στο BIOS :D...με αγνωστα αποτελεσματα ομως...:BDBDG54:.Μαζι με το εντυπωσιακο ΧΒΜC , για οποιον θελει ενα Ηtpc , στο σαλονι του , νομιζω οτι το ultra δεν θα τον απογοητευσει.Αν υπαρχει μια αδυναμια του , και μας ξεφυγε (περα απο τον HD ηχο),ειχαμε μονο 3-4 ωρες δοκιμων και ο onlineN αρχισε να χασμουριεται (ειχε παει 12 παρα) :p :ernaehrung004:
Καλες θεασεις σε οσους το περιμενουν :a0210:
PS
οι δοκιμες εγιναν
Εξωτερικος 2ΤΒ Mybook
Pioneer Vsx-920
Samsung 55' C7000
Roister 5.1
Δικτυο βρηκε αμεσως, και συνδεθηκε με το PC μου χωρις προβλημα
Ταινιες : 720p-1080p-BR δομες,3D SBS

Last edited:
Κατατοπιστικότατο review zilmer....

Εφόσον θέλει σετάρισμα windows κλπ.. είναι HTPC και όχι Media Player.... :ernaehrung004:

(αλλά να μην έχει drivers για Windows??)

φυσικα και ειναι Htpc - απο την πρωτη στιγμη το λεω αυτο.Μονο το XBMC σε ξεγελα και νομιζεις οτι ασχολεισαι με m/p