Ωραία μου έφτιαξες τη μέρα……......……
Για το πληκτρολόγιο δεν είχε μέσα cd με drivers?, γιατί βλέπω ότι η KeySonic έχει μέσα drivers για Windows.
Επειδη πολλα εχουν γραφτει για τον ΑΤΟΜ + ΙΟΝ , απο ασχημα μεχρι αποτρεπτικα ,εκεινο που εχω να πω ειναι :
mkv 720p ...παμε παρακατω δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε
mkv 1080p..ανετα , αβιαστα,νερακι
m2ts κανενα προβλημα.Στιγμιαιο buffering , ΜΟΝΟ οταν παει να ξεκινησει, η οταν το πας μπροστα με χρονο (μεταπηδηση πχ μετα απο 20 λεπτα).Μετα νερακι και κινηση οπως ενα media player.Το δοκιμασαμε στο : 2012, Inception , Harry Potter , Little Fockers..ειδικα στο 2012 , και στην σκηνη της καταστροφης , αλλα και σε κατι αλλες σκηνες που νομιζω οτι ειναι δυσκολες , δεν καταλαβε τιποτα το εργαλειο...
Δυστυχώς ...ούτε η Openelec μπόρεσε να δώσει την δύναμη που χρειάζεται για flawless αναπαραγωγή video files. Σπασίματα, κομπιάσματα.....(θα τα δείτε μόνοι σας όταν το δοκιμάσετε. Επίσης conflicts με το ήχο και την συνεργασία με την NVidia.
.............................................................
Win 7
Περίεργο.. Σύμφωνα με τον rexgremlin, http://forum.xtreamer.net/topic/22430-openelec-running-on-xtreamer-ultra/page__st__40 , το Openelec λειτουργεί θαυμάσια..?
Εγώ πάλι πιστεύω πως το Xtreamer Ultra θα τρέξει νερό το XBMC με όλες τις Linux διανομές (Θα φάω και εγώ δεν ξέρω τι αν δεν το πετύχουμε). Απλά το Openelec μετατρέπει ένα HTPC σε XBMC PC.
Τώρα στο ερώτημα του Zilmer για Dual Boot:
- Το Openelec δεν έχει Grub για να διαχειριστείς πολλαπλά λειτουργικά γι' αυτο δεν μπορούμε να έχουμε Dual Boot με WIn 7.
- Όμως αν κάνουμε 3 partitions και εγκαταστήσουμε πρώτα τα Win 7, μετά μια διανομή Linux με Grub (όπως ubuntu) και μετά στο 3 partition εγκαταστήσουμε το Openelec, τότε θα μπορούμε να θέσουμε ως Default Boot το Openelec (έλεω XBMC) και όταν θα θέλεουμε Blu-Ray ή HD Audio θα επιλέγουμε στο Boot Win 7. Και για "ψάρωμα" περνάμε και μια βόλτα από Ubuntu...
Το πιο πάνω στην θεωρία γίνεται και μάλιστα μην νομίζετε ότι θα βαρύνει το σύστημα ή ότι θέλουμε και μεγάλο σκληρό. Ένας 60GB SSD φτάνει και περισσεύει για πλάκα.
ταπεινη μου γνωμη , να τα δοκιμασουμε ολα , να βαλουμε και εναν αναλυτικο οδηγο , και ο καθενας ας διαλεξει οτι θελει..
ταπεινη μου γνωμη , να τα δοκιμασουμε ολα , να βαλουμε και εναν αναλυτικο οδηγο , και ο καθενας ας διαλεξει οτι θελει..
Αφού ξέρεις ότι τα εξετάζω όλα....Ο Χ server της Nvidia ....μπερδεύεται. Τον σετάρεις με τα Windows , μπουτάρεις μετά στο opnelec και χάνεται και θέλει πάλι σετάρισμα. ......Ελεος .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.