Xtreamer Ultra!

Καλησπέρα παιδιά. Εντελώς τυχαία βρήκα σε γνωστό ευρωπαϊκό site το Ultra στα 299 + 10 μεταφορικά = 309 !!! Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε εδώ: http://www.hdland.fr/lang-en/lecteurs-multimedias/620-xtreamer-ultra-8809154177475.html

Θεωρώ πως ούτε ο Έλληνας αντιπρόσωπος δε θα κάνει τέτοια τιμή. Είναι κρίμα που κάποιοι φίλοι το πλήρωσαν +100 παραγγέλνοντάς το από την Xtreamer...

Είναι + taxes = 329 ευρώ, αλλά στο λέει στο check out (μόλις έκανα τεστ γιατί έχω ξαναγοράσει από αυτούς )
Ωραίο κολπάκι marketing.......:D

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι ο αντιπρόσωπος θα το βγάλει το ίδιο . Μάλλον κανα 10άρικο πιο πάνω. (Έχουν άλλο ΦΠΑ οι Γάλλοι.)

Last edited:
Μπορεις φυσικα να βαλεις τους πιο προσφατους.Pc ειναι...

Eιχα εναν ενδοιασμο, γι αυτα τα μικρα pc-ολα σε ενα, μηπως εχουν καποιο περιορισμο οπως και οι mobility καρτες των notebooks.
Με την πρωτη ευκαιρια θα τους περασω μηπως δω καποια σημαντικη διαφορα.

Είναι + taxes = 329 ευρώ, αλλά στο λέει στο check out (μόλις έκανα τεστ γιατί έχω ξαναγοράσει από αυτούς )
Ωραίο κολπάκι marketing.......:D

Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι ο αντιπρόσωπος θα το βγάλει το ίδιο . Μάλλον κανα 10άρικο πιο πάνω. (Έχουν άλλο ΦΠΑ οι Γάλλοι.)

Οι φόροι είναι μέσα στην τιμή κανονικά, απλά τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 30 και όχι 10 . Επίσης, ο ΦΠΑ στη Γαλλία είναι κοντά στο 20%, αν θυμάμαι καλά, άρα στα 300 η διαφορά μας θα ήταν 10 περίπου.

Οι φόροι είναι μέσα στην τιμή κανονικά, απλά τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 30 και όχι 10 . Επίσης, ο ΦΠΑ στη Γαλλία είναι κοντά στο 20%, αν θυμάμαι καλά, άρα στα 300 η διαφορά μας θα ήταν 10 περίπου.

Οπως και νάχει, εγώ έστειλα ένα mail στον αντιπρόσωπο και του ανέφερα το θέμα, προτείνοντάς του ότι θάταν αφελές κάτω από αυτές τις προυποθέσεις να βγεί με τελική τιμή λιανικής πάνω από 329 ευρώ. Τώρα...τι θα κάνει εκείνος θα το μάθουμε σύντομα. .....

με τιποτα πανω απο 300-πιεστε τον

Κώστα, την ευκαιρία την είχαμε με το power buy. (Αλλη φορά να μας ακούτε εσείς που τα διαβάζετε τώρα αυτά και διστάσατε ...) .
Και μάλιστα τώρα που έμαθα (κατά τύχη) ποια είναι η τιμή χονδρικής .......εγώ εάν ήμουν αντιπρόσωπος ρε παιδιά....δεν θα την έκανα την μπίζνα.
Δεν συμφέρει. Δεν ξέρω τι κάνει και πως έχει "φορτωθεί" το hdland (ποσώς ενδιαφέρει βέβαια τους καταναλωτές...) αλλά η τιμή λιανικής του ....είναι χωμα!!!

με τιποτα πανω απο 300-πιεστε τον

Αδυνατο ...
Κατω απο 350-360 δεν νομιζω να εχει, και θα ειναι νορμαλ τιμη.Σχεδον τοσο το δινουν ξενα ιντερνετομαγαζα που εχουν μεγαλυτερη κινηση απο τον Ελληνα αντιπροσωπο.
Το power buy κρατησε παρα πολυ καιρο ρε παιδια, ευκαιριες υπηρχαν πολλες.

για αλλο λογο το ειπα , αλλα δεν το αναλυω γιατι θα βγουμε offtopic.
Αρα παω πασο

Επειδή το μινι keyboard βγήκε defective ....(κι επειδή ήταν πολύ μικρό για τα γούστα μου..) αποφάσισα να πάρω αυτό : http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm
Οσοι σκεφτούν σαν εμένα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μικρούλι (όσο πρέπει), λεπτό και πολύ σικ για το σαλόνι (όσοι οι γυναίκες σας έχουν πρόβλημα με τα διάφορα μηχανήματα που κουβαλάτε σπίτι):D

Αδυνατο ...
Κατω απο 350-360 δεν νομιζω να εχει, και θα ειναι νορμαλ τιμη.Σχεδον τοσο το δινουν ξενα ιντερνετομαγαζα που εχουν μεγαλυτερη κινηση απο τον Ελληνα αντιπροσωπο.
Το power buy κρατησε παρα πολυ καιρο ρε παιδια, ευκαιριες υπηρχαν πολλες.

Τελικά θα είναι 329 ευρώ . (Εγινε σάλος με το hdland. Ειδοποιήθηκαν από την Xtreamer απ'ότι άκουσα ότι εάν το συνεχίσουν θα σταματήσει την συνεργασία της μαζί τους )

Το μόνο όφελος είναι ότι δεν χρησιμοποιείς windows, τίποτα άλλο.

Eπειδη το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι φλασαρει το μηχανημα, δεν ξερω τι γινεται μετα γιατι δεν δειχνει κατι.
Τι ακριβως αναβαθμιζει και γιατι δεν μπαινουν windows?(γιατι καποιος να μην θελει να εχει επιλογη για windows?)
Δεν εχω καταλαβει τιποτα. :p:slapface:

Eπειδη το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι φλασαρει το μηχανημα, δεν ξερω τι γινεται μετα γιατι δεν δειχνει κατι.
Τι ακριβως αναβαθμιζει και γιατι δεν μπαινουν windows?(γιατι καποιος να μην θελει να εχει επιλογη για windows?)
Δεν εχω καταλαβει τιποτα. :p:slapface:

Αηδίες της Xtreamer . Εγώ το έκανα από Windows.

Αηδίες της Xtreamer . Εγώ το έκανα από Windows.

(συνεχιζω να ρωταω σαν μικρο παιδιακι)...

Αυτη η διαδικασια ειναι για αναβαθμιση καποιου επισημου bios για το ultra?
Για ποιον λογο γινεται ολο αυτο?Μετα το περας της διαδικασιας τι οφελος εχει ο χρηστης?

(συνεχιζω να ρωταω σαν μικρο παιδιακι)...

Αυτη η διαδικασια ειναι για αναβαθμιση καποιου επισημου bios για το ultra?
Για ποιον λογο γινεται ολο αυτο?Μετα το περας της διαδικασιας τι οφελος εχει ο χρηστης?

To update είναι επίσημο. Διορθώνει προβλήματα booting με το remote control.