στο hd land το xtreamer το εχει ακομα pre order αν και εχει περασει η 7η ιουνιου. Τελικα ισχυει η τιμη ή οχι?
Καλησπερα
Καθισα και διαβασα ολο το post για να παρω μια εικονα περι τινος προκειται,και τελικα το παρηγγειλα απο την hd land sta 329 euro μαζι με τα μεταφορικα.Η παραγγελια εγινε δεκτη και την παρακολουθω να δω ποτε θα αποσταλει.Αρα λογικα η τιμη του ειναι λογικα η χαμηλοτερη οπως λεει (299+30Ε μεταφορικα,μαζι με τον ΦΠΑ.)
Τελικά θα είναι 329 ευρώ . (Εγινε σάλος με το hdland. Ειδοποιήθηκαν από την Xtreamer απ'ότι άκουσα ότι εάν το συνεχίσουν θα σταματήσει την συνεργασία της μαζί τους )
Δε νομίζω να πτοήθηκαν ιδιαίτερα στην hdland. Νέα τιμή 299 με μεταφορικά !!!
Άρχισα να ψήνομαι κι εγώ τώρα...
Είναι ευκαιρία πάντως για όσους αποφασίσουν να το εκμεταλλευτούν. Μάλλον τσακώθηκαν με την Xtreamer και ξεστοκάρουν την παραγγελία τους . Δεν εξηγείται αλλιώς.
Είμαι περίεργος αν σε κανά 2μηνο από σήμερα θα υπάρχει ακόμα το Ultra στη γκάμα τους. Αν υπάρχει, οι άνθρωποι θα έχουν πετύχει εξαιρετική τιμή αγοράς. Στην ουσία, είναι, σχεδόν, η τιμή που διαφημίζει η Xtreamer, 249 !
Λοιπόν , επίσημα τώρα.....η hdland και η Xtreamer είναι στα μαχαίρια.
Αρα η σκέψη μου πως οι άνθρωποι ξεστοκάρουν επιβεβαιώνεται.
μην διστάζετε .
Θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου? Καλοπροαίρετα ρωτάω...
Είναι λίγο extreme αυτό που ζητάς και εδώ που τα λέμε τέτοιες ερωτήσεις δεν κάνουν αφού αυτό δεν αποτελεί σημαντικό στοιχείο για κανέναν στον βαθμό που οι πληροφορίες δεν αφορούν εμάς παρά άλλους.
Μέχρι τώρα τουλάχιστον απ' όπου αντλώ τις πληροφορίες μου δεν έχω πέσει έξω. Σωστά ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.