Xtreamer Ultra!

ο μεγαλυτερος εχθρος ενος HTPC που εχει και XBMC δεν ειναι αλλος παρα μονο τα windows.

στο hd land το xtreamer το εχει ακομα pre order αν και εχει περασει η 7η ιουνιου. Τελικα ισχυει η τιμη ή οχι?

στο hd land το xtreamer το εχει ακομα pre order αν και εχει περασει η 7η ιουνιου. Τελικα ισχυει η τιμη ή οχι?

Προφανώς ισχύει η τιμή.
Επειδή ίσως να μην ισχύει για πολύ μετά την υπόδειξη της Xtreamer και την αλλάγή που κάνει στο banner από reduced price σε launched price γι αυτό όσοι προλαβαίνετε παραγγείλτε από εκεί .

Καλησπερα

Καθισα και διαβασα ολο το post για να παρω μια εικονα περι τινος προκειται,και τελικα το παρηγγειλα απο την hd land sta 329 euro μαζι με τα μεταφορικα.Η παραγγελια εγινε δεκτη και την παρακολουθω να δω ποτε θα αποσταλει.Αρα λογικα η τιμη του ειναι λογικα η χαμηλοτερη οπως λεει (299+30Ε μεταφορικα,μαζι με τον ΦΠΑ.)

Καλησπερα

Καθισα και διαβασα ολο το post για να παρω μια εικονα περι τινος προκειται,και τελικα το παρηγγειλα απο την hd land sta 329 euro μαζι με τα μεταφορικα.Η παραγγελια εγινε δεκτη και την παρακολουθω να δω ποτε θα αποσταλει.Αρα λογικα η τιμη του ειναι λογικα η χαμηλοτερη οπως λεει (299+30Ε μεταφορικα,μαζι με τον ΦΠΑ.)

Θέμα πιθανών επιπρόσθετων τελών από το τελωνείο υφίσταται με τη μέθοδο παραγγελίας που ακολούθησες φίλε; Ευχαριστώ

το hdland είναι στη Γαλλία οπότε δεν υπάρχει θέμα τελωνείου

Εκανα την.παραγγελια χθες το μεσημερι και το απογευμα με ειδοποιησαν οτι το στειλανε μου εδωσαν και tracking number.Και απο οτι ειδα πριν απο λιγο βρισκοταν στην εταιρια μεταφορας ετοιμο να φυγει απο Γαλλια.

Τελικά θα είναι 329 ευρώ . (Εγινε σάλος με το hdland. Ειδοποιήθηκαν από την Xtreamer απ'ότι άκουσα ότι εάν το συνεχίσουν θα σταματήσει την συνεργασία της μαζί τους )

Δε νομίζω να πτοήθηκαν ιδιαίτερα στην hdland. Νέα τιμή 299 με μεταφορικά !!!
Άρχισα να ψήνομαι κι εγώ τώρα...

Δε νομίζω να πτοήθηκαν ιδιαίτερα στην hdland. Νέα τιμή 299 με μεταφορικά !!!
Άρχισα να ψήνομαι κι εγώ τώρα...

Είναι ευκαιρία πάντως για όσους αποφασίσουν να το εκμεταλλευτούν. Μάλλον τσακώθηκαν με την Xtreamer και ξεστοκάρουν την παραγγελία τους . Δεν εξηγείται αλλιώς.

Είναι ευκαιρία πάντως για όσους αποφασίσουν να το εκμεταλλευτούν. Μάλλον τσακώθηκαν με την Xtreamer και ξεστοκάρουν την παραγγελία τους . Δεν εξηγείται αλλιώς.

Είμαι περίεργος αν σε κανά 2μηνο από σήμερα θα υπάρχει ακόμα το Ultra στη γκάμα τους. Αν υπάρχει, οι άνθρωποι θα έχουν πετύχει εξαιρετική τιμή αγοράς. Στην ουσία, είναι, σχεδόν, η τιμή που διαφημίζει η Xtreamer, 249 !

Δεν εχει να κανει με αυτο.Ο τυπος στην hdland ειναι ο μοναδικος στην Ευρωπη με αυτη τη τιμη.Μην το εχουμε σαν δεδομενο δηλαδη.
Επισης μη ξεχναμε και τους 2 φιλους μας απο το φορουμ που εφεραν το ultra με απευθειας παραγγελία στα 450 ...
Παιδιά η κατάσταση θέλει λιγη ηρεμια και υπομονή.

Δεν έχεις άδικο...Πάντως, στα 450 είναι πραγματική κοροϊδία...Γνώμη μου είναι ότι τα maximum χρήματα που αξίζει να δώσει κάποιος για το Ultra είναι κοντά στα 350 . Και αυτό διότι έχει περιφερειακά που αζίζουν. Οτιδήποτε παραπάνω για μένα είναι "κλεψιά"...

Είμαι περίεργος αν σε κανά 2μηνο από σήμερα θα υπάρχει ακόμα το Ultra στη γκάμα τους. Αν υπάρχει, οι άνθρωποι θα έχουν πετύχει εξαιρετική τιμή αγοράς. Στην ουσία, είναι, σχεδόν, η τιμή που διαφημίζει η Xtreamer, 249 !

Λοιπόν , επίσημα τώρα.....η hdland και η Xtreamer είναι στα μαχαίρια.
Αρα η σκέψη μου πως οι άνθρωποι ξεστοκάρουν επιβεβαιώνεται.
Τώρα για επίτευξη τιμής ......δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε.
Οποιος γνωρίζει τα κόστη - έστω και bulk εξαρτημάτων - αυτόματα ξέρει ότι το Ultra δεν μπορεί να καταβαίνει κάτω από 180 ευρώ(με την προυπόθεση παραγωγής του τουλάχιστον στα 30.000 κομμάτια). Ενα 20αρικάκι το κομμάτι κερδίζει η Xtreamer (και πολλά λέω) και τα υπόλοιπα πάνε σε μεταφορικά, τελωνειακά και ποσοστά κέρδους των wholesalers ή retailers όπως το πάρει κάνεις. Δεδομένου του γεγονότος ότι τα ποσοστά κέρδους ιδιαίτερα στα PC είναι τα χαμηλότερα των αγορών, η hdland .......το σκοτώνει to Ultra.
Οπότε......οι άνθρωποι αγαπητέ spyrakos ξεκίνησαν να κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό και κατέληξαν να χαλάσουν την σχέση τους με την Xtreamer.
To καλό πάντα της υπόθεσης είναι ότι ωφελούνται οι καταναλωτές γι αυτό μην διστάζετε . Οσοι το θέλετε τωρα είναι ευκαιρία που λένε.
Χτυπήστε το πριν τελειώσει το στοκ της hdland. Εδώ είναι όποιος προλάβει ....:D

Υ.Γ. Εχω μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία , η οποία λέει ότι τα παραγγελθέντα Ultra από το power buy θα έλθουν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Θα επιβεβαιώσω αύριο.

Λοιπόν , επίσημα τώρα.....η hdland και η Xtreamer είναι στα μαχαίρια.
Αρα η σκέψη μου πως οι άνθρωποι ξεστοκάρουν επιβεβαιώνεται.
μην διστάζετε .

Θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου? Καλοπροαίρετα ρωτάω...

Θα μπορούσες να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου? Καλοπροαίρετα ρωτάω...

Είναι λίγο extreme αυτό που ζητάς και εδώ που τα λέμε τέτοιες ερωτήσεις δεν κάνουν αφού αυτό δεν αποτελεί σημαντικό στοιχείο για κανέναν στον βαθμό που οι πληροφορίες δεν αφορούν εμάς παρά άλλους.
Μέχρι τώρα τουλάχιστον απ' όπου αντλώ τις πληροφορίες μου δεν έχω πέσει έξω. Σωστά ? :D

Είναι λίγο extreme αυτό που ζητάς και εδώ που τα λέμε τέτοιες ερωτήσεις δεν κάνουν αφού αυτό δεν αποτελεί σημαντικό στοιχείο για κανέναν στον βαθμό που οι πληροφορίες δεν αφορούν εμάς παρά άλλους.
Μέχρι τώρα τουλάχιστον απ' όπου αντλώ τις πληροφορίες μου δεν έχω πέσει έξω. Σωστά ? :D

Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, κουβέντα να γίνεται...Σέβομαι απόλυτα αυτό που λες!:grinning-smiley-043

Δεν ήξερα που να ποστάρω και πόσταρα εδώ αν και μάλλον αφορά άλλο μοντέλο ή κάτι άλλο !

Εκεί λοιπόν στην Xtreamer την προώθηση την έχουν αναγάγει σε σπόρ! Η μια ανακοίνωση ακολουθεί την άλλη, τα νέα μοντέλα πέφτουν σα βροχή αλλά κατασκευάζονται με ρυθμούς χελώνας και στέλνονται με το σταγονόμετρο. Προφανώς η επέκταση στην κινέζικη κατασκευαστική βιομηχανία έχει ανοίξει ορίζοντες αλλά οι δυσλειτουργίες είναι μάλλον μεγαλύτερες από τις προσδοκίες μας.

Την 21η Ιουνίου του 2011 μας έχουν κι άλλη έκπληξη! Δεν ξέρουμε πια τι να φανταστούμε. Το prodigy έρχεται....το περιβόητο v3.00 firmware έρχεται,... κάποιο καινούργιο MP έρχεται.... θα σας γελάσω!

To σίγουρο είναι πως θα μας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον και την περιέργεια, για άλλη μια φορά!!!!! Τι να πω! Φτου τους να μη τους ματιάσω! Και σε άλλα με υγεία -bye-