Xtreamer Ultra!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Ειλικρινα ειμαι απο αυτους που ΔΕΝ θελουν να παιδευονται και τα θελουν ολα με ενα κλικ.
Αν ομως βρεθει τροπος το ultra αν σεταριστει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και παιζει τα παντα χωρις να βλεπω ιχνος απο οτιδηποτε εχει να κανει με windows η οποιοδηποτε αλλο os ,θα το παρω.
Κοινως θελω κατι που να φορτωνει κατευθειαν σε γραφικο περιβαλλον πχ xbmc/boxee και να παιζει σωστα μονο με το remote.
Ουτε κλικ σε εικονιδιο xbmc για να ξεκινησει θελω, ουτε τιποτε αλλο.
Αν τα κανει , θα το παρω.

+1 αλλά το κόβω χλωμό έως νεκρό....

Παιδιά το γράφουν ξεκάθαρα οι κορεάτες: htpc - H T P C

με άλλα λόγια με τις υγείες σας. Εγώ δεν θα πάρω.

Εγω παλι ηθελα ενα τετοιου στυλ. Νομιζω οτι μου δινει αρκετες δυνατοτητες με το ευρος των δυνατοτητων. Και η εμπειρια μου με win 7 & XBMC σε λαπτοπ στην τηλεοραση δεν ειχα προβληματα μονο την πρωτη βδομαδα μεχρι να τα ρυθμισω, μετα ολα στο αυτοματο.
Επισης ειναι ενα πολυ φθηνο HTPC και με εναν ssd θα πεταει (η θα το πεταξω!!!)

Βρε παιδιά, γιατί δεν φτιάχνετε κάτι αντίστοιχο μόνοι σας, ακόμα και όσοι θέλετε XBMC σε htpc?
Λύσεις (σε hardware) υπάρχουν, και μάλιστα από όλες τις μεριές (Ιντελ, nVidia, AMD...)
ΟΚ, προφανώς το κουτάκι δεν θα είναι "xtreamer", αλλά υπάρχουν πια μικρά κουτιά και όμορφα και άνετα τοποθετούμενα σε σαλόνι...

στα 200?

100E? http://deals.xtreamer.net/

:guitarist:

υγ. για κάποιο άγνωστο λόγο, το συγκεκριμένο (και σε αυτή την τιμή) μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... Κάτι περίεργο θα έχει, παραείναι φτηνό (έχεις δίκιο πάντως, στα 200Ε πρέπει να είναι φτηνότερο από όλα τα έτοιμα μικρά τύπου ion, zotac, ashrock κλπ)

Δευτέρα θα φτιάξω την λίστα με τους 1ους συμμετέχοντες σε πιθανό powerbuy πιστεύω ενα 15% θα το πάρουμε κάτω απο την official τιμη

Εχουμε νεα για το παραπανω?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

100E? http://deals.xtreamer.net/

:guitarist:

υγ. για κάποιο άγνωστο λόγο, το συγκεκριμένο (και σε αυτή την τιμή) μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... Κάτι περίεργο θα έχει, παραείναι φτηνό (έχεις δίκιο πάντως, στα 200Ε πρέπει να είναι φτηνότερο από όλα τα έτοιμα μικρά τύπου ion, zotac, ashrock κλπ)

Με αφορμή το post του Lykman ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ οτι ΔΕΝ τιμάται 100 ευρώ. Για την ακρίβεια ΑΝ κάνεις όλη την ιστορία με την δήλωση στο Facebook θα δεις οτι έχουν έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αριθμό από μηχανάκια στα 100 ευρώ. Τα μισά θα πάνε σε αυτούς με τα περισσότερα likes κτλ μέσω του Facebook και τα άλλα μισά τυχαία μετά από κλήρωση. ΔΕΝ θυμάμαι πια πόσα είναι, αλλά είναι ΠΟΛΥ λίγα (Νομίζω 10 όλα μαζί δλδ 5 μέσω FB και 5 μετά από κλήρωση). ΞΕΝΕΡΩΣΑ μόλις το είδα, στην τελευταία φυσικά σελίδα της εγγραφής.
Μην τρώτε λοιπόν τον πρόλογο των 100 ευρώ. Ποιο καλά για όποιον νομίζει οτι το μηχανάκι του κάνει είναι να μπείτε στο powerbuy του Larry.

Σίμος

Από ότι διαβάζω η xtreamer δε θα δίνει δικό της software οπότε μάλλον θα έρχεται με προγράμματα τρίτων π.χ. boxee, xbmc (not custom made) και μετά όποιος θέλει βάζει linux ή windows και ότι άλλο θέλει.
Και από ότι μαθαίνω, boxee και xbmc δεν κάνουν bitstream hd audio και ούτε παίζουν δομές και ISO σωστά.

Τελικά μου φαίνεται δε θα είναι plug n' play η κατάσταση, τουλάχιστον όχι με αυτά που ζητάω εγώ.

Ίδωμεν αν και αρχίζει να μην μου αρέσει η ιδέα του ultra

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι!
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια!

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι!
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια!
οποιος βιαζεται σκονταφτει
το γοργον και χαρη εχει
:flipout::flipout:

Το powerbuy θα γινει εφοσον οι συνθήκες είναι ιδανικές και επίσης θα ήθελα να είναι συλλογικό και τι εννοώ με αυτό , θα ήθελα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν τον φτηνοτερο πωλητή κ στον οποίο θα απευθυνθούμε με τελικό αριθμο κομματιών ώστε να πετύχουμε καλύτερη δυνατή έκπτωση

Όσοι πιστοί προσέλθετε !!

Το powerbuy θα γινει εφοσον οι συνθήκες είναι ιδανικές και επίσης θα ήθελα να είναι συλλογικό και τι εννοώ με αυτό , θα ήθελα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν τον φτηνοτερο πωλητή κ στον οποίο θα απευθυνθούμε με τελικό αριθμο κομματιών ώστε να πετύχουμε καλύτερη δυνατή έκπτωση

Όσοι πιστοί προσέλθετε !!

Larry συμφωνώ βεβαίως σε αυτά που λες, αλλά με μία επισήμανση. Με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει θέμα να πουληθούν κομμάτια με 100 ευρώ, και όλα θα πάνε στην "κανονική" τιμή των 200, θεωρώ πιο λογικό να περιμένουμε πρώτα να βγούνε στην αγορά τα πρώτα κομμάτια, να δούμε τι προβλήματα θα υπάρξουν (πχ θόρυβος, software, ποιότητα κατασκευής κτλ) και μετά βαράμε αλύπητα. Συμφωνώ οτι στα χαρτιά φαίνεται καλή περίπτωση, εξ ου και συμμετέχω στη κουβέντα. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός λόγω του "πρότερου βίου" της εταιρίας Xtreamer.

Σίμος

Larry συμφωνώ βεβαίως σε αυτά που λες, αλλά με μία επισήμανση. Με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει θέμα να πουληθούν κομμάτια με 100 ευρώ, και όλα θα πάνε στην "κανονική" τιμή των 200, θεωρώ πιο λογικό να περιμένουμε πρώτα να βγούνε στην αγορά τα πρώτα κομμάτια, να δούμε τι προβλήματα θα υπάρξουν (πχ θόρυβος, software, ποιότητα κατασκευής κτλ) και μετά βαράμε αλύπητα. Συμφωνώ οτι στα χαρτιά φαίνεται καλή περίπτωση, εξ ου και συμμετέχω στη κουβέντα. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός λόγω του "πρότερου βίου" της εταιρίας Xtreamer.

Σίμος

Δεν είσαι ο μόνος... :SFGSFGSF:

Από ότι διαβάζω η xtreamer δε θα δίνει δικό της software οπότε μάλλον θα έρχεται με προγράμματα τρίτων π.χ. boxee, xbmc (not custom made) και μετά όποιος θέλει βάζει linux ή windows και ότι άλλο θέλει.
Και από ότι μαθαίνω, boxee και xbmc δεν κάνουν bitstream hd audio και ούτε παίζουν δομές και ISO σωστά.

Τελικά μου φαίνεται δε θα είναι plug n' play η κατάσταση, τουλάχιστον όχι με αυτά που ζητάω εγώ.

Ίδωμεν αν και αρχίζει να μην μου αρέσει η ιδέα του ultra

Το boxee στο pc που το εχω κανει bitstream. Και το xbmc πιστευω οτι θα βγαλουν version αλλη. To Boxee ειναι βασισμενο στο xbmc !!!