Xtreamer Ultra!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Πήγα στην έκθεση και είδα τον εκπρόσωπο της εταιρείας αυτής , η οποία απ'ότι πληροφορήθηκα θα αντιπροσωπεύει την Xtreamer στην Ελλάδα.
Είναι σύμφωνοι για το power buy. Η ημερομηνία αποστολής των Ultra ξεκινάει 1/5 . Εάν θέλετε να το κάνουμε ας δούμε πόσοι μαζευόμαστε για να το οργανώσουμε .

Να δούμε την τιμή και τον χρόνο παράδοσης και είμαι μέσα!

Ρε τρελοί Media Playerάδες το μηχανάκι είναι HTPC, λέμε. Μπορεί να γίνει Media Player με του κόσμου τις ρυθμίσεις. Ειδικά στην Live έκδοση του XBMC χρειάζεται διάφορα Fixes για να γίνει Plug N Play.

Εμείς πάντως στο Thread του XBMC θα τα έχουμε "σκίσει" όλα μέχρι να σκάσει μύτη.:smash:

Και εννοείτε πως θα ανοιχτεί Thread και για την Live έκδοση, μόλις σκάσει μύτη το Xtreamer Ultra.

Χμ.. ξεκίνησαν συνεπέστατα...

από 20 ώρες χθες ... το πήγαν σήμερα 2 ημέρες + 5 ώρες (για την προπαραγγελία)...

Μερικά πράγματα τελικά ΔΕΝ αλλάζουν...

H τιμή είναι ακόμα προς διαμόρφωση ακόμα και από την Xtreamer. Προφανώς έχει αποφασιστεί η αλλαγή του 1.3 σε 1.4 HDMI κάτι που θα αλλάξει την αρχική του τιμή.

To hdmi 1.4 μπορει να σημαινει οτι θα αναπαραγει και 3d περιεχομενο (3d blue ray iso)?

από 20 ώρες χθες ... το πήγαν σήμερα 2 ημέρες + 5 ώρες (για την προπαραγγελία)...

Δεν είναι πολύ άσχημο αυτό ? Πως σας φαίνεται?:BXVZCBXZ6:

Ρε τρελοί Media Playerάδες το μηχανάκι είναι HTPC, λέμε. Μπορεί να γίνει Media Player με του κόσμου τις ρυθμίσεις. Ειδικά στην Live έκδοση του XBMC χρειάζεται διάφορα Fixes για να γίνει Plug N Play.

Εμείς πάντως στο Thread του XBMC θα τα έχουμε "σκίσει" όλα μέχρι να σκάσει μύτη.:smash:

Και εννοείτε πως θα ανοιχτεί Thread και για την Live έκδοση, μόλις σκάσει μύτη το Xtreamer Ultra.

Αν τελικά το πάρουμε θα χρειαστούμε την πολύτιμη βοήθεια σας!
:idea:

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Χαχαχα τι να πω.Για αλλη μια φορα τα παληκαρια αποδεικνυουν πως δε τη παλευουν με ημερομηνιες και deadlines.

Λοιπον εγω εχω μαζεψει τα ονοματα για το power buy.

mh76
spycon69
fragol
NGeorgoulis
petros37
scissorhands
udt71
flougr
antonisv
zilmer
covis
Simacom
OnlineN
VaderGr

Οποιοι αλλοι ειναι στειλτε pm και οχι post!!!
Επισης οσοι απο τους παραπανω να μου επιβεβαιωσουν

Ευχαριστω

Λοιπον εγω εχω μαζεψει τα ονοματα για το power buy.

mh76
spycon69
fragol
NGeorgoulis
petros37
scissorhands
udt71
flougr
antonisv
zilmer
covis
Simacom
OnlineN
VaderGr

Οποιοι αλλοι ειναι στειλτε pm και οχι post!!!
Επισης οσοι απο τους παραπανω να μου επιβεβαιωσουν

Ευχαριστω

Βάλε και τον Athanasios2104 μέσα....Μου έστειλε p.m. και θέλει να συμμετάσχει κι αυτός .
Καλό είναι να μαζευτούμε πάνω από 20 πάντως ....

Λοιπόν....
Τα νέα τα οποία θα ανακοινωθούν από την Xtreamer σε 2 ώρες περιλαμβάνουν :
1)Ultra με HDMI 1.4 (όπως είχε προβλεφθεί ) και δυνατότητες αναπαραγωγής 3D βέβαια.
2)Δωρεάν κεραία
3) USB stick 16gb (κι όχι 8gb όπως ήταν η αρχική πρόβλεψη) με προεγκατεστημένο software

κι όλα αυτά στην τιμή των 249 ευρώ. +25 ευρώ βέβαια που θα είναι τα μεταφορικά.

Σε συννενόηση με την εταιρεία που θα τα αντιπροσωπεύει εδώ στην Ελλάδα συζήτησα το ενδεχόμενο να γίνει power buy σε αυτά τα δεδομένα ώστε να γλυτώσουμε τα μεταφορικά .

Οποιος συμφωνεί ας επιβεβαιώσει ώστε να μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται και να κάνουμε την παραγγελία.

Last edited:

Λοιπόν....
Τα νέα τα οποία θα ανακοινωθούν από την Xtreamer σε 2 ώρες περιλαμβάνουν :
1)Ultra με HDMI 1.4 (όπως είχε προβλεφθεί ) και δυνατότητες αναπαραγωγής 3D βέβαια.
2)Δωρεάν κεραία
3) USB stick 16gb (κι όχι 8gb όπως ήταν η αρχική πρόβλεψη) με προεγκαταστημέβο software

κι όλα αυτά στην τιμή των 249 ευρώ. +25 ευρώ βέβαια που θα είναι τα μεταφορικά.

Σε συννενόηση με την εταιρεία που θα τα αντιπροσωπεύει εδώ στην Ελλάδα συζήτησα το ενδεχόμενο να γίνει power buy σε αυτά τα δεδομένα ώστε να γλυτώσουμε τα μεταφορικά .

Οποιος συμφωνεί ας επιβεβαιώσει ώστε να μαζευτούμε όσο περισσότεροι γίνεται και να κάνουμε την παραγγελία.

Μια χαρά τα νέα! Άντε παιδιά κουνηθείτε! :rifle:

Είμαι και εγώ μέσα για το power-buy. Οσο περισσότεροι μαζευτούμε, τόσο το καλύτερο. Πιστεύω οτι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά καλύτερη τιμή.

mh76
spycon69
fragol
NGeorgoulis
petros37
scissorhands
udt71
flougr
antonisv
zilmer x2 ? :D
covis
Simacom
OnlineN
VaderGr
Athanasios2104
apmos

= 16 ...

Για πάμε κι οι υπόλοιποι........

νικο 1 σιγουρα , αν ειναι για 2 θα σου στειλω πμ

χε χε ...Μην ανησυχείς στο σύνολο το 1 υπολογίστηκε.....

Υ.Γ. Αντε.....μισή ώρα ακόμα ....για να δούμε θα επαληθευθούμε? ( δηλαδή μόλις πάει η ώρα 12:00 το βραδυ στην Κίνα....)

Last edited:
Μετά την επιβεβαίωση των παραπάνω.....χμμ πρέπει να προσθέσουμε ότι τα μεταφορικά πια αυξήθηκαν...( λόγω της αποστολής τους πια από Κίνα) σε .....35 ευρώ!!!!

Αρα ...το power buy μου φαίνεται αρχίζει να γίνεται απαραίτητο........