αυτο τοτε ειναι θαυμασιο!!! μακαρι
Ok... ( To Power DVD 11, αναφέρει την Realtek ALC892 στην λίστα των HD compatible )
Περναει απο την hdmi ομως?
Με το ΙΟΝ2 δεν θα εχεις θεμα με 23.976 (τσεκαρισμενο σε αλλο μηχανακι)
ΥΓ.Η διορια για το power buy ληγει αυριο?
Με το ΙΟΝ2 δεν θα εχεις θεμα με 23.976 (τσεκαρισμενο σε αλλο μηχανακι)
στο θεμα του home cinema ενα pc δινει λιγοτερα απο ενα media player.Τουλαχιστον out of box.Θελει δουλεια και υπομονη για να σεταριστει για να ειναι σχεδον ισαξιο με ενα mp.Συμφωνω παντως οτι ο ηχος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας αποριψης (τουλαχιστον οχι για ολους).
Με λιγα λογια και απλα : να ΜΗΝ κανει σπασιμο θελω να δω γραμμενο.Μονο αυτο.Αυτο το <πηδηματακι> στα καρε που κανουν τα pc , μου την δινει αφανταστα.Μετα ολα θα κυλησουν νερακι αν δεν το κανει...με ηρεμια παντα![]()
γιατί ο επεξεργαστής (CPU) δεν είναι optimized για video όπως είναι της κάρτας γραφικών (DXVA) ή των media players.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό τη στιγμή που ένα PC έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (και ενδεχομένως και κάρτα γραφικών); Πως γίνεται να μην μπορώ να δω πχ το Avatar 1080p (mkv) χωρίς σπασίματα(πολλά και εκνευριστικά και κάποιες φορές τόσα που κάνουν την αναπαραγωγή αδύνατη) στο laptop μου (2,2GHz core2duo, 2Gb RAM, Nvidia 8600M GS) τη στιγμή που παίζει απροβλημάτιστα στο απλό πλην τίμιο Xtreamerακι μου;;;![]()
από όσο γνωρίζω, το coreAVC χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών για το video decoding
αν τώρα η κάρτα γραφικών είναι παλιά χωρίς hardware acceleration δεν ξέρω τι καταφέρνει μόνο με τη CPU για να μην κτυπάει κόκκινο
από όσο γνωρίζω, το coreAVC χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών για το video decoding
αν τώρα η κάρτα γραφικών είναι παλιά χωρίς hardware acceleration δεν ξέρω τι καταφέρνει μόνο με τη CPU για να μην κτυπάει κόκκινο
Τίποτα!!
Στην πλειοψηφία τους οι πλατφόρμες που κυκλοφορούν έχουν δυνατότητες hardware acceleration, οπότε συνήθως το XBMC τα καταφέρνει χωρίς εξωτερική βοήθεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.