Xtreamer Ultra!

Εννοείται ενεργοποιημένη! Αλλιώς ο ΑΤΟΜ δεν πρόκειται ποτέ να παίξει HD υλικό χωρίς κομπιάσματα και σκαλώματα...

ειναι αυτα που λεγαμε στο νημα με τα pc..λοιπον σκεφτομαι να κανω εναν τοιχο ολοκληρο , γεματο επεξεργαστες σε συστοιχια :p ... και να δω λεει μετα σπασιμο στην κινηση ε?

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Εννοείται ενεργοποιημένη! Αλλιώς ο ΑΤΟΜ δεν πρόκειται ποτέ να παίξει HD υλικό χωρίς κομπιάσματα και σκαλώματα...

Εάν βάλεις Win7 . Σε Linux όμως ? Η πλατφόρμα έρχεται σε stick έτοιμη να παίξει χωρίς εγκατάσταση Windows.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Εάν βάλεις Win7 . Σε Linux όμως ? Η πλατφόρμα έρχεται σε stick έτοιμη να παίξει χωρίς εγκατάσταση Windows.

To XBMC υποστηρίζει VDPAU... δλδ επιτάχυνση μέσω gpu για nVidia κάρτες... Είναι το αντίστοιχο του linux

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

To XBMC υποστηρίζει VDPAU... δλδ επιτάχυνση μέσω gpu για nVidia κάρτες... Είναι το αντίστοιχο του linux

Ναι ξέρω....(απλά δεν έχω κατεβάσει ποτέ XBMC για Linux και δεν ξέρω τι settings έχει .)

"Ακούω" επίσης ότι τα παιδιά της OpenELEC ετοιμάζονται να υποστηρίξουν το Ultra με drivers. Αυτό θα ήταν πολύ καλό. Εχω ακούσει ότι δεν υπάρχει ελαφρύτερο OS για να τρέχει το XBMC...

Οπως καταλαβαίνετε...προσπαθώ να βρώ out of the box λύσεις που να στηρίζουν την καλύτερη λειτουργία του, πρώτα γι αυτούς που θα το τρέξουν χωρίς Win 7

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Ναι ξέρω....(απλά δεν έχω κατεβάσει ποτέ XBMC για Linux και δεν ξέρω τι settings έχει .)

Δοκιμασμένο σε 8500GT & 9600GT... Αν σκεφτείς ότι η 8500 μετονομάστηκε σε 9400, και το ΙΟΝ από όσο θυμάμαι βασίζεται σε αυτή... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

"Ακούω" επίσης ότι τα παιδιά της OpenELEC ετοιμάζονται να υποστηρίξουν το Ultra με drivers. Αυτό θα ήταν πολύ καλό. Εχω ακούσει ότι δεν υπάρχει ελαφρύτερο OS για να τρέχει το XBMC...

Οπως καταλαβαίνετε...προσπαθώ να βρώ out of the box λύσεις που να στηρίζουν την καλύτερη λειτουργία του, πρώτα γι αυτούς που θα το τρέξουν χωρίς Win 7

Πολύ ενδιαφέρον.. έχεις κάποιο link στο οποίο αναφέρουν το ultra?
:2thumb22sup:

Πρόσφατο post του Director of Admins :

Posted 03 May 2011 - 22:46
we tested also heavy games with full gfx

Electronic Arts Burnout Paradaize for example . Run smoothly .

Same for Pro Evolution Soccer 2010. Run smooth in maximum resolution and no problem at all. Both games controlled with motion gaming with Aiwi joystick or iphone.

Bluray is playable with cyberlink PowerDVD 10 deluxe with full menus and smooth playback.

I think you should all be rest assure that the xtreamer ultra is more than a capable machine.

Heavy games τα BurnOut Paradise και το PRO 2010 (ουτε καν το 2011)?

Α ρε Xtreamer...μετα φταιμε εμεις που σε κραζουμε οτι παραπλανεις τον κοσμο.

ε μην τρελλαθουμε...νταξ..δεν ειναι σχεδιασμενο και για παιχνιδια.Αν παιζει και μερικα αυτο ειναι στα +

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

ε μην τρελλαθουμε...νταξ..δεν ειναι σχεδιασμενο και για παιχνιδια.Αν παιζει και μερικα αυτο ειναι στα +

Συμφωνώ...
:a0210:

Εξαιρετικά νέα για τους υποψήφιους αγοραστές του Xtreamer Ultra. Μόλις δοκίμασα την Test Built έκδοση του XBMC για Win 7 με την νέα Audio Engine και επιβεβαιώνω πως περνάει το Dolby True HD κανονικά με Bitstream στον ενισχυτή.

Οπότε μένει για αργότερα το DTS-HD MA που όπως αναφέρουν οι Devs θα τα καταφέρουν ευκολότερα, επειδή ήδη έχουν καταφέρει και κάνουν extract τον core του DTS. Όποιος πάντως ψήνεται να γίνει Beta Tester ιδού το Link http://www.multiupload.com/LQT1YGSKPM

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Εξαιρετικά νέα για τους υποψήφιους αγοραστές του Xtreamer Ultra. Μόλις δοκίμασα την Test Built έκδοση του XBMC για Win 7 με την νέα Audio Engine και επιβεβαιώνω πως περνάει το Dolby True HD κανονικά με Bitstream στον ενισχυτή.

Οπότε μένει για αργότερα το DTS-HD MA που όπως αναφέρουν οι Devs θα τα καταφέρουν ευκολότερα, επειδή ήδη έχουν καταφέρει και κάνουν extract τον core του DTS. Όποιος πάντως ψήνεται να γίνει Beta Tester ιδού το Link http://www.multiupload.com/LQT1YGSKPM

Thanks για το link. Θα την δοκιμάσω κι εγώ.

Αχ ρε παιδιά ακόμα κι εγώ που έχω αγοράσει ένα μόνο μηχανάκι από την xtreamer, έχω καταλάβει πως δουλεύει η εταιρεία.
Πάτε να αγοράσετε μηχανάκι γνωρίζοντας ότι έχετε φάει γκολ από τα αποδυτήρια; μη τυχόν και χάσετε το "Θείο Δώρο" και δεν προλάβετε να το πάρετε πρώτοι;

Εδώ πριν ακόμα το πάρετε στα χέρια σας ψάχνετε για firmware και αν όντως το firmware σας λύσει το θέμα ή είναι θέμα hardware. Κι αν είναι hardware;

Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Και καλά οι νέοι που δεν ξέρουν τι εστί xtreamer. αλλά και οι παλιοί να (ξανα)μπαίνουν στο τρυπάκι;

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν φταίει η xtreamer....