Εννοείται ενεργοποιημένη! Αλλιώς ο ΑΤΟΜ δεν πρόκειται ποτέ να παίξει HD υλικό χωρίς κομπιάσματα και σκαλώματα...
Εάν βάλεις Win7 . Σε Linux όμως ? Η πλατφόρμα έρχεται σε stick έτοιμη να παίξει χωρίς εγκατάσταση Windows.
To XBMC υποστηρίζει VDPAU... δλδ επιτάχυνση μέσω gpu για nVidia κάρτες... Είναι το αντίστοιχο του linux
Ναι ξέρω....(απλά δεν έχω κατεβάσει ποτέ XBMC για Linux και δεν ξέρω τι settings έχει .)
Ναι ξέρω....(απλά δεν έχω κατεβάσει ποτέ XBMC για Linux και δεν ξέρω τι settings έχει .)
"Ακούω" επίσης ότι τα παιδιά της OpenELEC ετοιμάζονται να υποστηρίξουν το Ultra με drivers. Αυτό θα ήταν πολύ καλό. Εχω ακούσει ότι δεν υπάρχει ελαφρύτερο OS για να τρέχει το XBMC...
Οπως καταλαβαίνετε...προσπαθώ να βρώ out of the box λύσεις που να στηρίζουν την καλύτερη λειτουργία του, πρώτα γι αυτούς που θα το τρέξουν χωρίς Win 7
Πολύ ενδιαφέρον.. έχεις κάποιο link στο οποίο αναφέρουν το ultra?
:2thumb22sup:
ε μην τρελλαθουμε...νταξ..δεν ειναι σχεδιασμενο και για παιχνιδια.Αν παιζει και μερικα αυτο ειναι στα +
Νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι software αλλα hardware σωστα?
Εξαιρετικά νέα για τους υποψήφιους αγοραστές του Xtreamer Ultra. Μόλις δοκίμασα την Test Built έκδοση του XBMC για Win 7 με την νέα Audio Engine και επιβεβαιώνω πως περνάει το Dolby True HD κανονικά με Bitstream στον ενισχυτή.
Οπότε μένει για αργότερα το DTS-HD MA που όπως αναφέρουν οι Devs θα τα καταφέρουν ευκολότερα, επειδή ήδη έχουν καταφέρει και κάνουν extract τον core του DTS. Όποιος πάντως ψήνεται να γίνει Beta Tester ιδού το Link http://www.multiupload.com/LQT1YGSKPM
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.