Xtreamer Ultra!

επιτελους! Αντε να ετοιμασουμε και υποδοχη στο αεροδρομιο :p

Ξαναμίλησα με τον αντιπρόσωπο σήμερα το πρωί. Λογικά μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε το πρώτο για τέστ.
Zilmer είσαι ακόμα διαθέσιμος?

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

ναι ρε συ-χαλαρα

Ξεφτιλίστε το το μηχάνημα στα ΤΕΣΤ. Όλος ο πλανήτης αναρωτιέται για το αν περνάει HD Audio από Win 7. Μεταξύ μας πάντως αν και το έχω ξαναπεί, οι HD μπάντες στις ταινίες είναι ελάχιστες αυτές που είναι καλύτερες απ' τις απλές και δεν πρέπει να αποθαρύνει κανέναν αγοραστή. Έχω σύστημα χιλιάδων ευρώ (Ηχεία κυρίως, ενισχυτή, τελικό κ.λ.π) και πραγματικά δεν ξεχωρίζω πολλές ταινίες που αξίζουν για να επενδύσεις πάνω σε αυτό. Και βέβαια δεν μιλάμε για τον κύριο όγκο θέασης που είναι οι σειρές!

Ξεφτιλίστε το το μηχάνημα στα ΤΕΣΤ. Όλος ο πλανήτης αναρωτιέται για το αν περνάει HD Audio από Win 7. Μεταξύ μας πάντως αν και το έχω ξαναπεί, οι HD μπάντες στις ταινίες είναι ελάχιστες αυτές που είναι καλύτερες απ' τις απλές και δεν πρέπει να αποθαρύνει κανέναν αγοραστή. Έχω σύστημα χιλιάδων ευρώ (Ηχεία κυρίως, ενισχυτή, τελικό κ.λ.π) και πραγματικά δεν ξεχωρίζω πολλές ταινίες που αξίζουν για να επενδύσεις πάνω σε αυτό. Και βέβαια δεν μιλάμε για τον κύριο όγκο θέασης που είναι οι σειρές!

Συμφωνώ, αυτός είναι ένας από τους λόγους που τελικά το πήρα και εγώ.. Τα περισσότερα από αυτά που κατεβάζω κ βλέπω δεν έχουν τις προδιαγραφές για hd audio. Εάν θέλω να ακούσω και να δω ποιότητα από το σύστημα μου, βλέπω ένα blu-ray και μου περνάει.. Για να δούμε τι αποτελέσματα θα βγάλουν τα παιδιά από το τεστ, όσο να'ναι έχω μία περιέργεια....

Συμφωνώ, αυτός είναι ένας από τους λόγους που τελικά το πήρα και εγώ.. Τα περισσότερα από αυτά που κατεβάζω κ βλέπω δεν έχουν τις προδιαγραφές για hd audio. Εάν θέλω να ακούσω και να δω ποιότητα από το σύστημα μου, βλέπω ένα blu-ray και μου περνάει.. Για να δούμε τι αποτελέσματα θα βγάλουν τα παιδιά από το τεστ, όσο να'ναι έχω μία περιέργεια....

Και καλό θα είναι να επιμείνουμε σε Linux διανομές, ή το OS της Xtreamer ή κάτι από Openelec. Όλα τα ωφέλη της πλατφόρμας είναι από' κει. Ελαφρύ, γρήγορο λειτουργικό, συμβατό με Hardware Acceleration της GPU οπότε και σηκώνει τα πάντα και βέβαια δεν θα χρειαστεί σκληρός. Περιμένω πάντως με ανυπομονησία να το δώ στην πράξη, και αυτό αλλά και το λειτουργικό της Xtreamer.

Αχ ρε παιδιά ακόμα κι εγώ που έχω αγοράσει ένα μόνο μηχανάκι από την xtreamer, έχω καταλάβει πως δουλεύει η εταιρεία.
Πάτε να αγοράσετε μηχανάκι γνωρίζοντας ότι έχετε φάει γκολ από τα αποδυτήρια; μη τυχόν και χάσετε το "Θείο Δώρο" και δεν προλάβετε να το πάρετε πρώτοι;

Εδώ πριν ακόμα το πάρετε στα χέρια σας ψάχνετε για firmware και αν όντως το firmware σας λύσει το θέμα ή είναι θέμα hardware. Κι αν είναι hardware;

Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Και καλά οι νέοι που δεν ξέρουν τι εστί xtreamer. αλλά και οι παλιοί να (ξανα)μπαίνουν στο τρυπάκι;

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν φταίει η xtreamer....

Μα δεν ήταν μόνο θέμα "βιασύνης", αλλά κυρίως θέμα καλύτερης τιμής...

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Μεταξύ μας πάντως αν και το έχω ξαναπεί, οι HD μπάντες στις ταινίες είναι ελάχιστες αυτές που είναι καλύτερες απ' τις απλές και δεν πρέπει να αποθαρύνει κανέναν αγοραστή.
ερχομαι για μια ακομη φορα να επαληθευσω οσα λες , και να ανατρεψω το πρωτο σχόλιο μου για HD ηχο. Ναι ειναι ετσι- ενα καλο DTS δεν εχει να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο ενα πολυκαναλο.Τουλαχιστον σε οτι...χμμμ σε οτι εχω απο BR folders :p .Tην μονη διαφορα πο βρισκω ειναι στο sub που βαραει πιο συνηδειτοποιημενα :flipout::flipout: (οχι αληθεια λεω).
Τωρα για το τεστ που λεγαμε , εννοειται οταν και οποτε θελετε , εκτος αυτου του Σαββατου λογο γιορτης.Οτι αλλη μερα και ωρα , ειμαι μεσα .
Βασικα κατσε να το´χουμε στα χερια μας , και αναβαλλουμε την γιορτη :flipout::flipout:

Τα πρώτα 160 Ultra για Ευρώπη έχουν αποσταλεί από χτες. Το μοναδικό 1 Ελληνικό είναι μέσα σ' αυτά.
Παραλαβή την Πέμπτη.
Πρώτη επαφή την Παρασκευή.
Σ/Κ απανωτά τεστ λειτουργικότητας.
Δευτέρα-Τρίτη παρουσίαση

Τα πρώτα 160 Ultra για Ευρώπη έχουν αποσταλεί από χτες. Το μοναδικό 1 Ελληνικό είναι μέσα σ' αυτά.
Παραλαβή την Πέμπτη.
Πρώτη επαφή την Παρασκευή.
Σ/Κ απανωτά τεστ λειτουργικότητας.
Δευτέρα-Τρίτη παρουσίαση

Άντε με το καλό! Με τόση αναμονή και προσμονή πρέπει να μας αποζημιώσεις με μπόλικες photo!

Παρασκευη και Κυριακη αν ισχυει οτι θελετε , το σπιτι μου ειναι διαθεσιμο.Το Σαββατο ομως δεν μπορω...τις αλλες μερες απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το αλλο πρωι οτι θελετε :p

Παρασκευη και Κυριακη αν ισχυει οτι θελετε , το σπιτι μου ειναι διαθεσιμο.Το Σαββατο ομως δεν μπορω...τις αλλες μερες απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το αλλο πρωι οτι θελετε :p

Ετοιμάσου για Κυριακή.......(Στείλε με p.m. τηλέφωνο )

Παιδια εγω εστειλα πμ διευθυνση και στοιχεια στον onlineN. Μην μου στειλει κανεις μνμ να με ρωτησει αν μπορει να ερθει.Εννοειτε οτι οποιος θελει ερχεται και ειναι καλοδεχουμενος.Ολοι οι καλοι χωρανε

Τι έγινε βρε παιδιά! Μας πήρε ο ύπνος από το χθεσινοβραδινό test ή μήπως ... είδαμε σε επανάληψη Λαζόπουλο και ξεχαστήκαμε?

Προσμένουμε ευλαβικά τα νέα σας!:ears:

Παιδιά λίγο υπομονή....
Δεν είναι media player ( αναθεωρώ και ξέρω ότι θα γελάει ο Δ.Δ. τώρα... )

Για να μην αγωνιάτε , το Ultra είναι α θ ό ρ υ β ο!!!
Το Mini keyboard ....όλα τα λεφτά!!! (Αφού μου έβγαλε την πίστη να βρω που είναι το remote stick του )
Out of the box όμως .....δεν θα ευχαριστήσει κανέναν.
(Εκτός από εκείνους που παίζουν το Linux στα δάχτυλα..και μόνο για το Xtreamer OS)
Αλλιώς θέλει Win 7 . Εκεί δείχνει το XBMC την αξία του και πάντα με το DXVA ενεργοποιημένο...!!

Το μηχάνημα ακόμα στήνεται!
Win 7 installation, codecs , updates (άπειρα..) Media platforms and players ( XBMC + pro settings , Boxee , Cyberlink Power DVD 11 κτλπ.)

Λίγο υπομονή...

Στο τεστ λόγω του ότι όλα αυτά δεν είχαν γίνει (πότε να προλάβουμε)
κάναμε μια πρώτη επαφή.

Θα επαναληφθεί σύντομα (μέσα στο Σαβατοκύριακο)