Xtreamer Ultra!

αρνητικο μεχρι τωρα (μπορει να το βρω αργοτερα), δεν μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους καθως παιζει η ταινια.

αρνητικο μεχρι τωρα (μπορει να το βρω αργοτερα), δεν μπορω να αλλαξω τους υποτιτλους καθως παιζει η ταινια.
δεν ευθυνεται το μηχανημα για αυτο

δεν ευθυνεται το μηχανημα για αυτο

απο το xbmc με το τηλεκοντρολ. δεν το εχω ψαξει ακομα ομως.
εγκατεστησα σε δισκο την νεα εκδοση του ultra os, πολυ απλο!!!
δεν νομιζω οτι θα κανω συντομα εγκατασταση win7, μαλλον με καλυπτει οπως ειναι...

Μπορει να μου πειτε πως βγαζω ηχο μεσω της οπτικης ινας γιατι μεχρι στιγμης μονο οταν παταω τα κουμπια στο τηλεκοντρολ εχω σε ταινια οχι.Προσπαθησα να παιξω με τις ρυθμισεις του Xmbc αλλα τιποτα και βγαζει κατω δεξια μηνυμα could not initialize audio device.Τι κανω λαθος;

Ακόμα και στο countdown .....αλλάζουν γνώμη αυτοι της Xtreamer.....

Πάλι δεν είναι στην ώρα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Ακόμα και στο countdown .....αλλάζουν γνώμη αυτοι της Xtreamer.....

Πάλι δεν είναι στην ώρα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Χαχαχαχαχαχα!!!

Τώρα μπήκα και το είδα, είναι απίστευτοι...

δεν το ειπε στα ελληνικα- εγω στην θεση σας θα το ακυρωνα για εθνικους λογους :p

http://www.xtreamer.net/xtreamer-ultra-ssd/

Για το ultra.
Και γραφουν οτι μπορεις ταυτοχρονα να χρησιμοποιησεις εσωτερικο δισκο 2.5" αφου το καθενα μπαινει σε αλλη υποδοχη.
Νικο ισχύει ?

Get a blazing fast prosumer/enthusiast PCIe-based SSD module for your Xtreamer ultra.With MLC (Multi-Level Cell) sequential read and write speeds of up to 550MB/s and 520MB/s respectively, the Xtreamer Ultra SSD module is actually somewhat faster than most SSD drive models you can find in the market.

Not only it greatly improves durability of your Ultra machine, it is also make your boot time and entire operation a breeze.

With the Ultra SSD module you can expect an incredibly fast drive that delivers amazing peeds over the SATA III interface. Both on Windows or Ultra OS.

We tagged it again on the lowest price possible, with no intention to build our profits model on accessories. You can use the SSD and an internal 2.5" HDD in the same time. Each will be connected to your machine on different slot.

Last edited:
αφού μιλάει για (mini?) pci-e module, λογικά θα ισχύει.
Κάποια atom boards έχουν τέτοιες υποδοχές, αν και συνήθως για wifi mini pci-e τις διαθέτουν.
Βρε παίδες εσείς που το έχετε, δεν έχετε τρέξει κανένα διαγνωστικό να δείτε ποιανού κατασκευαστή M/B κρύβεται μέσα του???

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

αφού μιλάει για (mini?) pci-e module, λογικά θα ισχύει.
Κάποια atom boards έχουν τέτοιες υποδοχές, αν και συνήθως για wifi mini pci-e τις διαθέτουν.
Βρε παίδες εσείς που το έχετε, δεν έχετε τρέξει κανένα διαγνωστικό να δείτε ποιανού κατασκευαστή M/B κρύβεται μέσα του???

Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για να απαντήσω. Το πρώτο πράγμα που είχα κάνει ήταν να τρέξω τέτοια διαγνωστικά ( Ami bios , cpuz ktlp) αλλά στην φούρια να τα δω όλα δεν θυμάμαι τώρα.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Επειδή είναι απίστευτοι όντως ....και επειδή μαθαίνω από τον αντιπρόσωπο ότι η παραγγελία που έχει κάνει θα φθάσει εδώ μετά την 1η εβδομάδα του Ιουλίου λόγω των καθυστερήσεων που έχει (ξανα) δημιουργήσει η Xtreamer...............................................................................
όσοι έχετε παραγγείλει μέσω του power buy ΜΗΝ φοβάστε!! :D
Την άλλη Παρασκευή θα τα έχετε όλοι.
Κανόνισε ο άνθρωπος να τα φέρει αεροπορικώς για να μην εκτεθεί σε μας .:BDGBGDB55:

Το περιμένουμε όλοι αύριο με αγωνία !!!

:flipout::flipout::flipout::flipout: