Xtrend ET5000

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Θελω να γνωστοποιησω (ή να επιβεβαιωσω για οσους ακομα αμφιβαλλουν) οτι με τους νεους drivers 3.1.0 δουλευουν αψογα τα DVB-T στικακια με chipset AF9015 (Crypto) και IT9135 (LifeView). Δοκιμασα και τα δυο χωρις προβληματα. Οι drivers για το πρωτο βρισκονται στο server της PLi, για το δευτερο τους βρηκα στο ιντερνετ. Για να παιξουν σωστα θα πρεπει πρωτα να εγκαταστησετε τους drivers, εν συνεχεια να συνδεσετε το στικακι και μετα να κανετε reboot (οχι restart enigma) στο δεκτη.

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Εγω εχω το RediPC 50 αλλα που και που οταν κανω zapping μου βγαζει "tune failed" και πρεπει να κλεισω τον δεκτη και να τον ξανα ανοιξω απο το κουμπι.
εχω το τελευταιο image.

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Εγω εχω το RediPC 50 αλλα που και που οταν κανω zapping μου βγαζει "tune failed" και πρεπει να κλεισω τον δεκτη και να τον ξανα ανοιξω απο το κουμπι. εχω το τελευταιο image.
Το ιδιο εχουμε. Μερικες φορες μου βγαζει και μενα tune failed αλλα μετα απο κανα δυο δευτερολεπτα συντονιζει. Πριν κανεις reboot καθε φορα ελεγξε απο το menu-information-about αν σου το αναγνωριζει.

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Λοιπον, εχω προσεξει οτι με το PLi ο δεκτης εμφανιζεται στο My Network Places του υπολογιστη μου, ενω με το mod image της dreamboxuk οχι. Προφανως λειπει καποια ρυθμιση ή plugin. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;

Να αφήσεις το pli !!!!! :D

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Να αφήσεις το pli !!!!! :D
Η περιεργεια οδηγει στην γνωση και την εξελιξη...:ernaehrung004:
Γι' αυτο το λογο, θα δοκιμασω και το νεο ViX 2.3 που βγηκε σημερα για το δεκτη!

Το εβαλα και οι πρωτες εντυπωσεις: Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!
Πολυ γρηγορο, πολυ λειτουργικο και το μοναδικο ισως που δε χρειαζεται το multiquickbutton αφου εχει την καλυτερη αντιστοιχηση πληκτρων/λειτουργιων! (αληθεια, ποτε δεν καταλαβα γιατι τα υπολοιπα λειτουργικα οταν πατας P+/P- σου ανοιγουν τη λιστα των καναλιων αντι να σε πανε ενα καναλι πανω ή κατω, οπως υποδηλωνει φυσικα και το πληκτρο).
Περισσοτερες εντυπωσεις απο βδομαδα.

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

Η περιεργεια οδηγει στην γνωση και την εξελιξη...:ernaehrung004:
Γι' αυτο το λογο, θα δοκιμασω και το νεο ViX 2.3 που βγηκε σημερα για το δεκτη!

Συνήθως ο λόγος που δεν εμφανίζονται στο "My network places" οι συσκευές που τρέχουν linux είναι γιατί δεν τρέχει σε αυτές, η samba ή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά το samba.cfg. Με λίγο ψάξιμο, μιας και είσαι περίεργος, αλλά με τη δέουσα προσοχή γιατί μπορεί να χαλάσεις άλλα πράγματα, μπορείς να το σκαλίσεις και να το λύσεις δίχως αλλαγή image! Απαραίτητο το googling και η γνώση και χρήση ενός console terminal (putty με mc ή άλλο ssh filemanager)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με

Συνήθως ο λόγος που δεν εμφανίζονται στο "My network places" οι συσκευές που τρέχουν linux είναι γιατί δεν τρέχει σε αυτές, η samba ή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά το samba.cfg
:grinning-smiley-043 Μπραβο, οντως αυτο ηταν. Μαλιστα διαβασα στο φορουμ τους οτι το αφαιρεσαν απο το image για οικονομια (!), οποτε το κατεβασα απο το packet management και εμφανιστηκε αμεσως στον υπολογιστη μου.

Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω τον δεκτη να παιζει mgcamd?

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

drspiros πεσ μας για pli-ct-egami
εγω οσο και να προσπαθησα μπορεσα μονο μεCCcam
ευχαριστω

Στο Pli και το CT (pli mod) πας στο plugins, πατας το πρασινο και σου κατεβαζει διαφορες κατηγοριες, αναμεσα τους και το softcams οπου εκει θα βρεις το mgcamd. Για το egami δεν ξερω, αλλα πρεπει να ειναι παρομοια η διαδικασια. Στο ViX (και στο AAF, που βασιζεται στο ViX) ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα, καθοσον εχουν αφαιρεσει τα softcams απο το server τους.

Συγγνωμη δεν καταλαβες.Το mgcamd το εχω παντου εγκατεστημενο
Δεν παιζει με mgcamd κανενα αρχειο,ενω τα παιζει ολα με cccam.-εννοω με το σωστο αρχειο.

Μωρε καταλαβα, αλλα δεν επιτρεπεται να πουμε περισσοτερα πραγματα εδω μεσα, περα απο την εγκατασταση.

Καλησπερα παιδια ... Ειμαι καινουργιος και εγω στο χωρο.. Μια ερωτησουλα.. Ειναι δυνατον ο δεκτης να παιζει media files απο δικτυο?? Δηλαδη ας πουμε απο PC....Ευχαριστω.....

Καλησπερα παιδια ... Ειμαι καινουργιος και εγω στο χωρο.. Μια ερωτησουλα.. Ειναι δυνατον ο δεκτης να παιζει media files απο δικτυο?? Δηλαδη ας πουμε απο PC....Ευχαριστω.....

Ναί αλλά έχει θέμα με τους υπότιτλους που δεν δουλεύουν πάντα σωστά.

Μολις περασα το τελευταιο OpenPli image....Χρειαζεται να κατεβασω καινουργιους drivers και αν ναι απο που??? Ευχαριστω....

Μολις περασα το τελευταιο OpenPli image....Χρειαζεται να κατεβασω καινουργιους drivers και αν ναι απο που??? Ευχαριστω....

Οχι, τους εχει μεσα, μπορεις να τους τσεκαρεις μεσω telnet με την εντολη opkg list-installed *dvb-modules* (ημερομηνια 12/12/2011).
Αλλιως, τους κατεβαζεις απο το et-view.com