Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Παιδια καλο θα ηταν καποιος να γραψει μια αναλυτικη διαδικασια για αναβαθμισεις bootloader και image οπως φαινετε και αλλοι οπως και εγω δεν εχουμε ξεκαθαρη τη διαδικασια.εγω προσπαθησα να βαλω αλλο image πχ egami,vix και δεν τα καταφερα.μονο το openpli με kernel 3.0.3 εχω βαλει.οποτε ευπροσδεκτος ενας αναλυτικος οδηγος.
Ευχαριστω

Σε εμενα παλι με το τελευταιο image [3.0.3] βλεπει το tuner αλλα δεν κατεβαζει καναλια
Με τα παλια image τα κατεβαζε κανονικα.
Προσπαθω να βρω και να φορτωσω το παλιο bootloader αλλα δεν τα καταφερα οποτε δεν μπορω να φορτωσω κανενα
απο τα παλια image

Σε εμενα παλι με το τελευταιο image [3.0.3] βλεπει το tuner αλλα δεν κατεβαζει καναλια
Με τα παλια image τα κατεβαζε κανονικα.
Προσπαθω να βρω και να φορτωσω το παλιο bootloader αλλα δεν τα καταφερα οποτε δεν μπορω να φορτωσω κανενα
απο τα παλια image

Αυτό είναι bug. Κατέβασε τους τελευταίους drivers της ET και μετά σκαναρισε και θα στα δείξει.
Τουλάχιστον έτσι εντέλει έπαιξε σε εμένα

Δυστηχως τους εχω τους τελευταιους drivers [νομιζω 4 ειναι],τους εχω βαλει.
Ισως τους εριξα σε λαθος μερος
lib/modules/303/extra
Eχω κανει λαθος?

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Οχι, σωστα τους εβαλες (εφοσον φυσικα εκανες overwrite). Προσωπικα ανεβαζω ετοιμες λιστες με το Settings Maker και δεν κανω αναζητηση, αλλα δοκιμασα τωρα και βρισκει κανονικα καναλια (με τους τελευταιους drivers 3.0.3)

Δεν ξέρω αν πίζει ρόλο αλλά εγώ αντικατέστησε και ένα αρχείο "usbtunerhelper"

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΑΛΙΑ (τα κεφαλαια ειναι σκοπιμα) ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η' ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ DVB-T STICK (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΑ;;;;

Εγω προσωπικα μιλαω για επιγεια τα οποια κατεβαιναν με το παληο bootloader αλλα δεν ειχαν ηχο
Με τον καινουργιο εμφανιζεται κανονικα το τουνερ αλλα δεν κατεβαζει τιποτα

To bootloader δεν εχει καμια σχεση με τους drivers του image.

Τα USB DVB-T είχαν διάφορα προβλήματα με τον kernel 3.0.3, τα οποία πρέπει να διορθώθηκαν με τον 3.1 που βγήκε χτες. Περιμένετε όμως 2-3 μέρες να κάνετε update γιατί προς το παρόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο enigma2 και τα picon.

To bootloader δεν εχει καμια σχεση με τους drivers του image.

Φιλε fragol εννοω τα δυο images,pli-ct που χρησιμοποιουν το τελαυταιο bootloader

ΟΚ, βασικα το image τις CT ειναι το ιδιο το openpli με δικο τους skin και το CT Panel τους.
Εγω προβλημα με το dvb-t stick δεν εχω προβλημα (telestick 2).
Εσυ πιο χρησιμοποιεις ?

Τι ποιότητα εικόνας βγάζει ο δέκτης;
Παίρνει εσωτερικό δίσκο;

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Πάντως εμένα απειδή μου έκανε διάφορα κολπα (πρασινη οθόνη, 2 πιγκουίνους κλπ),
το γύρισα στο παλιό pli και παίζει μια χαρά.
Το επόμεσο ΣΚ θα ξαναδοκιμάσω το νέο OPENPLI

Δυο απαντησεις
1.Το στικακι μου ειναι το 100 της crypto το οποιο ψευτοδουλευε, τωρα οχι
2.Η πρασινη οθονη ερχεται ΜΟΝΟΝ εφοσον περαστουν drivers απο το μενου του plugin
και μετα γινει επανακινηση.Ενα ΔΕΝ περαστουν drivers απο εκει ,κανενα προβλημα

Δυο απαντησεις
1.Το στικακι μου ειναι το 100 της crypto το οποιο ψευτοδουλευε, τωρα οχι
2.Η πρασινη οθονη ερχεται ΜΟΝΟΝ εφοσον περαστουν drivers απο το μενου του plugin
και μετα γινει επανακινηση.Ενα ΔΕΝ περαστουν drivers απο εκει ,κανενα προβλημα

και απο που να περαστούν εκτός του menu;

3-4 σελιδες πιο πισω εχει οδηγιες απο που το κατεβαζεις αλλα δεν ξερω αν λειπουν και αλλοι drivers

Απο τοτε που εκανα update σε 3.0.3 και σημερα σε 3.1 το usb DVB-T συνεχεια εκει που παιζει μου βγαζει tune failed και πρεπει να κανω restart απο τον διακοπτη για να λειτουργησει ξανα,αλλα παλι μετα κολλαει.Με το προηγουμενο version 2.6 αν θυμαμαι καλα δεν ειχα κανενα προβλημα.
Επισης στην σελιδα του open pli εκει στο λινκ et5000 πλεον δεν εχει τα images και υπαρχουν μονο στο et5x00 τα οποια εινα ιτα κανουργια με το προβλημα.Μηπως εχει καποιος το τελευταιο Image που ειχε βγει απο την παλια version?Και γινετε να κανω Image backup με καποιο εργαλειο?

Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει να φορτωσω παλι ενα απο τα παληα images
Πηγα στο 3.0.3 και3.1 και αλλαξα γνωμη
Για να γυρισω πισω χρειαζομαι το boot 2.6 νομιζω το οποιο δεν μπορω να βρω
θα ηθελα το 2.6 και οδηγιες για να το περασω
ευχαριστω