Χειροκίνητα από το Mount Manager επίσης δουλεύει, ξέχασα να το βάλω κι αυτό σαν επιλογή.
@fragol: Σου δουλεύει το browse των shares σε Win7; Είσαι σίγουρος; Ή και εσύ manually το πρόσθεσες;
Το Drtic δουλεύει και στον ΕΤ5000 αλλά μόνο με (αρκετά) παλιά images. Δοκίμασε το Subtitle player.
Φίλε fragol, κι εγώ τα ίδια έκανα και δε μου δουλεύει γι' αυτό σε ρώτησα. Μπορέις να μου πείς για το
11. Server share (το ονομα του H/Y μας
βάζεις το όνομα του PC ή το φάκελο που έχεις κάνει κοινόχρηστο? Αν δεν έχουμε user kai pass στο pc διάβασα ότι πρέπει στις ρυθμίσεις του δέκτη να βάλουμε ένα για να υπάρχει, έτσι είναι ή πρέπει να βάλω οπωσδήποτε και user-pass στο PC?
Δουλεύει διαφορετικά, ψάχνει online στο internet και κατεβάζει επιτόπου τον υπότιτλο και τον τρέχει.
Στις επιλογές για κοινή χρήση στα win7 έχω προσθέσει την ομάδα everyone με φουλ δικαιώματα και έδωσα κόμα φουλ δικαιώματα και στα anonymous logins.
Έχω κάνει shared και όλο το D drive και ένα φάκελο που έφιαξα για να δοκιμάσω.
Από το mount manager του image (openpli και blackhole) δεν μου έχει δουλέψει ότι κι αν δοκίμασα. Από telnet που δοκίμασα δείχνει να γίνεται το mount (μόνο anonymous αν βάλω user και pass παίρνω access denied) αλλά από τον media player του δέκτη δεν βλέπω κανενα αρχείο ή φάκελο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.