Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Αυτό ρυθμίζεται από το plugin, δε θυμάμαι πως...ψάξτο λίγο, γενικά τη θέση και το μέγεθος των υπότιτλων μπορέις να τα αλλάξεις.

μιλάμε πάντα για το subtitle player by DD ;

στο vix δεν μπορουσα να αλλαξω θεση στους υποτιτλους. εβαλα το pli και δουλεψε.

Τελικά το user και pass έφταιγε, μόλις έβαλα στα pc και τα αντίστοιχα στο δέκτη δούλεψε αμέσως...!!!

Μπραβο, ωραια, χαιρομαι που ολα ειναι ΟΚ.

παιδια καποιο wifi usb που να δουλευει μπορειτε να προτεινετε?
Ευχαριστω.Εχω το Pli 3.1

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

παιδια καποιο wifi usb που να δουλευει μπορειτε να προτεινετε?
Ευχαριστω.Εχω το Pli 3.1

Σου προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/344257/Vonets-Wifi-Bridge-VAP11G.html
Δουλευει απροβληματιστα, δε χρειαζεται drivers, το σεταρεις μια και μοναδικη φορα στον υπολογιστη σου και μετα, καθε φορα που αλλαζεις image στο δεκτη, δε χρειαζεται να το ξαναρυθμισεις. Κατα την προσωπικη μου εκτιμηση καλυτερη απο οποιοδηποτε USB WiFi.
Στο ebay μπορεις να το βρεις και φθηνοτερο.

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

Καλησπέρα φίλε malakudi.

Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση; Με την αλλαγή από 00 σε 06 στο mg_cfg δουλεύει η αποκωδικοποίηση, αλλά σε κάποια δεν έχω ήχο.
Any ideas?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Καλημερα σας!
Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης,
Στο δικτυο εχω 2 φακελους ο ενας ειναι του PC και ο αλλος VU UNO.
Εγγραφη κανω κανονικα, αλλα στο PC δεν υπαρχει κατι και δεν ξερω το γιατι.
εκει που βλεπω την εγγραφη ειναι στο VUUNO στους φακελους που εχει με τα ονοματα harddisk & root.
Μολις τους ανοιγω στο φακελο movie ειναι και οτι εχει γραμμενα .
Βεβαια οταν σταματαω την εγγραφη κολλαει ο δεκτης και τον κλεινω με τον διακοπτη γιατι αργει υπερβολικα που δειχνει οτι φορτωνει κατι.
Με το PC ειναι το προβλημα που δεν υπαρχει καποιος φακελος που να δειχνει εστω και κατι και σε οτι φακελους εχει δεν υπαρχει κατι απο εγγραφες.
Μπορειτε να μου πειτε τι γινετε;;;
Ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

Καλησπέρα φίλε malakudi.

Να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση; Με την αλλαγή από 00 σε 06 στο mg_cfg δουλεύει η αποκωδικοποίηση, αλλά σε κάποια δεν έχω ήχο.
Any ideas?

Ο ηχος δεν παιζει ρολο στο mgcamd.Ποια καναλια δεν εχουν ηχο ?

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

δεν ξερει κανεις την λυση μαλλον

Να ρωτήσω αν ο δέκτης έχει ανεμιστήρα? Αν ναι μπορεί να απενεργοποιηθεί χωρίς πρόβλημα?

Σκέφτομαι να ψωνίσω (Μέχρι τώρα έχω εμπειρία μόνο με DM800. Τι λέτε θα τα καταφέρω ή θα μπλέξω??? - μήπως πάω για το VU+ solo?)

δεν έχει ανεμιστήρα.
για ποιον λόγο να μην τα καταφέρεις;

Κατ'αρχας ευχαριστώ για την απάντηση και τα καλά νέα!!!

Με τους DM νοιώθω μια ασφάλεια... να βάλω image να ρυθμίσω τους δορυφόρους και τον δέκτη, να "παίξω" με το ψψκ να βάλω προγραμματάκια κλπ. (όχι ότι είμαι και κανένας εξπερ, έτσι)

Πάντως από όσα έχω δει, ο συγκεκριμένος φαίνεται το καλύτερο value for money (για να το πω όπως ο Κουλούρης!). Μπορεί κανένας να πει κάποιο μειονέκτημα?

Δώσε 10 ευρώ παραπάνω και πάρε τον ET6000. Η βασική διαφορά είναι ότι έχει παραπάνω μνήμη και έτσι μπορεί να υποστηρίξει τον web browser και τις εφαρμογές HbbTv

Ευχαριστώ, τι είναι το HbbTv ?

Σου προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/344257/Vonets-Wifi-Bridge-VAP11G.html
Δουλευει απροβληματιστα, δε χρειαζεται drivers, το σεταρεις μια και μοναδικη φορα στον υπολογιστη σου και μετα, καθε φορα που αλλαζεις image στο δεκτη, δε χρειαζεται να το ξαναρυθμισεις. Κατα την προσωπικη μου εκτιμηση καλυτερη απο οποιοδηποτε USB WiFi.
Στο ebay μπορεις να το βρεις και φθηνοτερο.

Αν ο router σου είναι στο ίδιο δωμάτιο με το Vonets, δουλεύει μια χαρά...Αλλιώς, άστα να πάνε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με

Αν ο router σου είναι στο ίδιο δωμάτιο με το Vonets, δουλεύει μια χαρά...Αλλιώς, άστα να πάνε...

Χμμμμ, οχι δεν ειναι στο ιδιο δωματιο. Δεν υπαρχει βεβαια μεγαλη αποσταση, αλλα στο ιδιο δεν ειναι σιγουρα...

τον web browser και τις εφαρμογές HbbTv

Και τι μπορεί να βρει εδώ στην Ελλάδα με εφαρμογές HbbTv;