Xtrend ET5000

Ναι ελα ντε? Το θέμα ειναι οτι δεν το βλεπει καθολου ουτε στο lsusb. Εχω κάνει εντωμεταξυ και το τελευταιο software upgrade. Βέβαια έχω το παλιο bootloader αλλα δεν νομίζω οτι παιζει καποιο ρολο. Tο δοκιμασε μαλιστα και φιλος που του δουλευει κανονικα το redi pc 50, αλλα δεν του δουλεψε. Τι να πω, λες να εχουν αλλαξει το chipset στα τελευταια κομματια? Οι drivers που δοκιμασα ειναι η siano απο τα plugins

Αν δε στο βλέπει ούτε στο lsusb τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τροφοδοσία του stick. Πως το συνδέεις; Με hub ή κατ' ευθείαν στις πίσω USB θύρες;

Απ' ότι είδα ξέχασαν πάλι στο OpenPLI να βάλουν δύο αρχεία firmware. Αποσυμπίεσε το συνημμένο zip και ανέβασε τα δύο αρχεία στο /lib/firmware του δέκτη σου.

χμμ, δε μπορώ να επισυνάψω zip. Στείλε μου με pm το email σου να στο στείλω.

Last edited by a moderator:
Οχι κανονικα το συνδεω, το εχω μαλιστα δοκιμασει σε ολες τις θυρες

Ναι ε; οκ σου εστειλα pm

Επεξεργασία:
Δυστυχως τιποτα, τα εβαλα τα αρχεια οπως μου ειπες σε καθαρη εγκατασταση γιατι ειχα βαλει διαφορα plugins και αλλα. Περασα τελευταιο pli και siano drivers απο τα plugins. Στο lsusb τιποτα, το tuner το ξανατσεκαρα σε λαπτοπ και δουλευει κανονικα. Να σου στειλω το dmesg μπας και καταλαβεις κατι;

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2 Beta-5

Απάντηση: tv tuner usb που να δουλεύει σε Xtrend 5000?

Μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης με τα USB; Άλλες usb συσκευές βλέπει; Δε μπορεί να δουλεύει στο PC και να μη το βλέπει καν ο δέκτης.

Ακυρο το προηγουμενο μυνημα. Ακου να δεις τι εγινε, αφου εκανα reboot κοιταω στο input devices τιποτα, τρεχω lsusb τιποτα. Μετα ετρεξα το dmesg και βλεπω οτι ο tuner εγινε register , παω στον δεκτη στα tuner configuration και ηταν μεσα ο δεκτης. Τι να πω, τελος καλο ολα καλα. Σ' ευχαριστω και παλι

Επεξεργασία:
Τελικά δούλεψε το redi pc 100. Ελειπαν 2 αρχεια απο το PLI και με την βοήθεια του χρήστη malacudi, αφου περαστηκαν στο αναλογο path, είδε κανονικά τον tunner και δουλεύει μια χαρά αφου σκάναρα όλα τα κανάλια

καταρχην καλεσ γιορτες σε ολους,εντελως νέος σε δεκτες linux -η περιέργεια σκότωσε την γάτα-κατι; εχω κάνει κ δεν μου κατεβάζει πλέων προσθετα αλλα μου βγάζει ''sorry fees seem in an unstable state, if u wish to use them please enable 'allow unstable updates' in online update setup" Οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τις ρυθμίσεις για να το ενεργοποιήσω.κάθε βοήθεια δεκτή

Να φανταστώ ότι έχεις image της vix γιατι και σε μένα μου έβγαλε αυτο το μήνυμα εχθές. Η λύση είναι πας μενου-setup-system-software update κι ενεργοποιεις την επιλογή allow unstable updates

χρονια πολλα παιδια μια ερωτηση εγκατεστησα το cccam 2.2.1 σε openaaf-2.0-et9x00 image αλλα δεν λεει να δουλεψει μου βγαζει αυτο το μηνυμα NO EMU INFO τι μπορει να φταει

να ρωτήσω κάτι -είμαι λίγο ασχετος -μπορώ να δώ το προγραμμα που παίζει ο δέκτης στη tv κ στην οθόνη του pc; κ πως
στο μενού του δεκτη μπαίνω κ το βλέπω κανονικα αλλάζω καναλια κ.α. αλλα θέλω εικόνα
κατι εχει αναφερθει για το vlc πως γίνεται.ευχαριστώ

Κανεις εγκατασταση το VLC μετα ανοιγεις browser (explorer,firefox) και χτυπας την ip του δεκτη σου.

Στο menu που εμφανιζεται βλεπεις το προγραμμα των καναλιων.

Δεξια απο την περιγραφη των καναλιων υπαρχει η επιλογη να κανεις stream επιλεγεις αυτο και το ανοιγεις με το VLC
και το καναλι. Εναλλακτικα χρησιμποιεις την επιλογη WEBTV πανω δεξια νομιζω.

επιτελους τα καταφερα -ξερεται βεβαια οτι οσο δινεται λυσεις θα σας ζαλιζουμε- ευχαριστω πολυ fragol

Επεξεργασία:
Αποριων συνεχεια έχω φορτωμένο openVix,αν φορτώσω άλλο image θα χάσω τις ρυθμίσεις που έχω ή μπορώ να επιλέξω με ποιο θα ξεκιναω

δεν ξερω αν εχει αναφερθεί αλλού,αλλά με την εφαρμογή Nxtrend από το google play κάνει streaming τα sd καναλια σε android συσkευες

εγώ βλέπω με mx player σε τοπικο μια κ σε απομακρυσμέμο θελει στατικη ip ρυθμιση router κτλ που εγω δεν τα κατεχω

Επεξεργασία:
μπορω να επεκτεινω την μνημη του δεκτη με ενα usb 1gb για να περναν εκει π.χ τα προσθετα ή δεν ξερω κατι αλλο κ πως;
thks

Το service των δορυφορικών δεκτών Xtrend στην SHL SYSTEMS.

Η SHL SYSTEMS σε συνεννόηση με την κορεάτικη εταιρεία κατασκευής δεκτών XTREND σας ανακοινώνει ότι ανέλαβε το service όλης της γκάμας των προϊόντων XTREND για Ελλάδα.

Παρακαλούμε λοιπόν όσοι είναι κάτοχοι δορυφορικών δεκτών XTREND να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μας.

www.shls.gr

ανεξαρτήτως αν εχουμε καποιο προβλημα ή οχι;

Και να μην έχεις, θα αποκτήσεις! :2thumb22sup:
Χωρίς πλάκα τώρα, ήμουν και γω από τους πολλούς όπως φάνηκε στη συνέχεια που είχαν πρόβλημα με τον et5000 όταν είχε πρωτοβγει. Κατά σύμπτωση τον είχα πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα, και όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα τα παιδιά "τσακίστηκαν" στην κυριολεξια να ασχοληθούν μαζί μου (νομίζω τότε δεν είχαν αυτοί το service) και εν τέλει να τον αντικαταστήσουν. Τους είχα ευχαριστήσει και τότε, τους επικροτώ και τώρα για την κίνησή τους.

Το service των δορυφορικών δεκτών Xtrend στην SHL SYSTEMS.

Η SHL SYSTEMS σε συνεννόηση με την κορεάτικη εταιρεία κατασκευής δεκτών XTREND σας ανακοινώνει ότι ανέλαβε το service όλης της γκάμας των προϊόντων XTREND για Ελλάδα.

Παρακαλούμε λοιπόν όσοι είναι κάτοχοι δορυφορικών δεκτών XTREND να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μας.

www.shls.gr
Ανοίχτηκε σχετικό θέμα εδώ.

Έπεσε στα χέρια μου ο εν λόγω δεκτης στον οποίο εγκατέστησα VIX image. Έχω μια Irdeto JSC Sports η οποία έπαιξε μια χαρά με CCCam. Tα προβλήματα που έχω είναι 2. Πρώτον δε μου ανοίγει κανένα Biss κανάλι παρ'οτι έβαλα το πιο πρόσφατο softcam.key στο φάκελο που πρέπει (ενώ αντίστοιχα τα cryptoworks ανοίγουν). Δεύτερον συνέδεσα ένα AV Sender στην έξοδο SCART για να στείλω σήμα στην τηλεόραση του υπνοδωματιίου. Έφτανε όμως μόνο ο ήχος και η εικόνα ήταν μαύρη. Γύρισα από τα AV settings την έξοδο εικόνας από HDMI σε Scart πήρα εικόνα και ήχο στη δεύτερη τηλεόραση αλλά μαύρισαν τα πάντα στην πρώτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 έξοδοι του δέκτη. Το έχω δει να γίνεται και στον Edision που είχα πριν, και στο CONX-TV που έχω ταυτόχρονα και στο Dreambox 500hd που έχει ένας φίλος μου