Ξυλεία. Προτάσεις - Τιμές - Καταστήματα.

Χαχα. Δεν ειναι απιθανο αυτο. Θα παω να κοιταξω ξανα για τη συχνοτητα των μαυρων σημειων.

Το κινέζικο κόντρα πλακέ έχει και κενά(κούφια) σημεία μεταξύ των στρωμάτων

Το ειδα ξανα, δεν εχει μαυρα στιγματα, ισως ελαχιστα καθως καινμερικα σαθρα πετυχα σε ενα δυονκοψιματα. Κενα δεν ειδα κανενα. Εχω ενα κινεζικομαπομπαλετα με πραγματικα πολλα κενα. Αλλα δεν εχουν καμια σχεση τα δυο.
Απο το κοντοχωριανο μου Νικο.

Το ειδα ξανα, δεν εχει μαυρα στιγματα, ισως ελαχιστα καθως καινμερικα σαθρα πετυχα σε ενα δυονκοψιματα. Κενα δεν ειδα κανενα. Εχω ενα κινεζικομαπομπαλετα με πραγματικα πολλα κενα. Αλλα δεν εχουν καμια σχεση τα δυο.
Απο το κοντοχωριανο μου Νικο.

Σώπα ρε... Και αυτά τα καδρόνια ελάτης που πήρες πόσο σου τα έδωσε (τα πλατιά)?

Νεκτάριε, σου δίνουν καλύτερες τιμές αν πάρεις μεγάλη ποσότητα (πάνω από 10-15 κομμάτια έκαστο)?
Επίσης ποια η τιμή για απλανάριστα?

Βασικα δεν ειναι καδρονια, τα πλατια. Σανιδια ειναι να τα πουμε καλυτερα.

Τοσο

Εχω παρει απο τοπικο καταστημα καδρονια πλαναρισμενα ελατης, (αγνωστου προελευσεως) σχετικα καλη ποιοτητα. Δεν εχω δει και καλυτερα να συγκρινω.
σε τιμη για
45χ65χ4μ 4,5Ε/τμ
7,3χ2,2χ4μ 2,5Ε/τμ

Επειδή ο χρόνος που έχω είναι περιορισμένος άλλαξα τα σχέδια που είχα για παλέτες και κοιτάζω να βρω οικονομική ξυλεία για να φτιάξω μερικές γλάστρες/ζαρντινιέρες.
Στο praktiker έχει το απλάνιστο καδρόνι 19x48x3000MM στα 1.99 .
Έχει βρει κανείς σας κάτι φθηνότερο;;;

Ενας έμπορος ξυλειας με κάποιες απο τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα (τεσταρισμενο πολλάκις) ειναι ο Σαχλος-Timbersa στην Καραμανλή στο μενιδι . Μπορείτε να βρείτε τα πάντα απο ξύλο μέχρι και οριζόντιες φέτες (του μέτρου+ διαμετρου) απο κορμό . Τεράστιες αποθήκες και με ιδιαίτερη ξυλεια . Με κλειστά ματια ...
Εχει φτιάξει και ενα καινούργιο σχετικά ξύλινο κτήριο-έκθεση χάρμα οφθαλμού .

Επειδή ο χρόνος που έχω είναι περιορισμένος άλλαξα τα σχέδια που είχα για παλέτες και κοιτάζω να βρω οικονομική ξυλεία για να φτιάξω μερικές γλάστρες/ζαρντινιέρες.
Στο praktiker έχει το απλάνιστο καδρόνι 19x48x3000MM στα 1.99 .
Έχει βρει κανείς σας κάτι φθηνότερο;;;

Τελικά πήρα σε προσφορά ξύλινες ζαρντινιέρες από το ΙΚΕΑ που έβγαλε σε προσφορά, γιατί η τιμή τους ήταν χαμηλότερη από την ξυλεία...

Ζαρντινιέρες καλές και φθηνές έχει και ο Λιάπης

Το είχα πετύχει στη Φιλαδέλφεια την πρωτομαγιά.

Απάντηση: Re: Ξυλεία. Προτάσεις - Τιμές - Καταστήματα.

Για πες περισσοτερα!
Μεχρι τις 20 που ειχε 20% σε ειδη κηπου?

Ναι αυτές...πήρα και 1 σετ τραπέζι με καρέκλες, ένα βοηθητικό τραπέζι και δύο συσκευασίες ξύλινου δαπέδου. Μου έκατσε και ένα ρετάλι συνθετικό γκαζόν στο praktiker ακριβώς στη διάσταση που πήγα να αγοράσω και ετοιμάστηκε ο καλοκαιρινός "κήπος" στην Αθήνα...
Οι τιμές με την έκπτωση ήταν αχτύπητες...

Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα κομματι σκουρο ξυλο σαν πχ παλισανδρος; Χρειαζομαι ενα κομματι περιπου 50χ22χ2εκ παχος...
Μου κανει και zebrawood αλλα αντε βρες το... Γενικως καπου που να χει περιεργα ξυλακια; Any clue?

Σήφη κοιτα καμία 10αρια πόστ πίσω έναν προμηθευτή που έχω βάλει . Πιστεύω θα σε καλύψει .

καλησπέρα, ξυλεία στην Πάτρα που θα κοιτάξουμε?
Λόγω περιοχής που μένω ρώτησα σε Ξυλεμπορική (Shelman) και Βασιλόπουλοι.
Επειδή δεν ξέρω πως παίζουν οι τιμές (μήπως με έχουν "δαγκώσει" δλδ), πως τα βλέπετε:
Ξυλεμπορική καδρόνι 45*95*6μ=18
50*150*5,1μ=25
Αφοί Βασιλόπουλοι 4τμχ 22*115*4,2μ μαζί με 3τμχ 50*125*4,2μ = 56