Αξιολογο καταστημα με τιμες που με προβληματιζουν. Αν και ειδα τις αποθηκες τους... Το κακο ειναι οτι στα μουσικα οργανα τουλαχιστον το καπακι το διαλεγουμε "προσωπικα". Το βλεπεις αν σου κανει οπτικα και ακουστικα. Για ολα τα αλλα ξυλα δεν το συζητω. Προχτες εδωσα 16 για ενα 65x8.5x2.5 κεδρο ονδουρας και στο συγκεκριμενο καταστημα τον βλεπω 13 αλλα εχει και απο 3 !!! Για ολοκληρωμενη κιθαρα πχ τα μεταφορικα βγαινουν 29 . Δεν συμφερει για μικροποσοστητες. Πχ ο Παλισανδρος πλατη πλαινα ΑΑΑ στην Ελλαδα εχει 85 και παω και το παιρνω ο ιδιος βλεποντας αν το ξυλο ειναι καλο. Απο αυτο αν αγοραζα την ιδια ποιοτητα θα μου κοστιζε 113
Ναι και από το Dimizparts.gr . Προτιμώ να καψω τα μεταφορικά σε βενζίνη και να διαλέξω μονος τα ξύλα.Από τον Σοφιανό τα παίρνεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα μου δώσανε ενα κορμο βελανιδιάς,αξίζει να μπω στην διαδικασία επεξεργασίας του(κορδελα,πλανη κλπ!) Η σαν ξυλο δεν αξίζει??
παιδιΑ....
Τζάμπα η χαρά!μπερδεύτηκα..
Βερικοκια ειναι.
Μην βαράτε!με αυτη κανουμε τίποτα?
Είναι ένα κι ένα για τόρνο, μην τις κάψεις. Τι διάμετρο έχουν;Έχω βγάλει 50 βερικοκιές. Μπράτσα κεντρικό κορμό και κ...λο (έτσι λέμε εδώ το σημείο απο την επιφάνεια και κάτω. Για καυσόξυλα δεν είναι ότι καλύτερο αλλα τον χειμώνα τον βγάζει. Μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό; Καθαρό ξύλο χωρίς προβλήματα η βερικοκιά δε βγάζει εκτος αν την έχεις απο κοντά και πάλι όχι οι ποικιλίες. Αυτό που μου περνά απο το μυαλό είναι φέτες για τραπεζάκια ή σκαμπό. για τάβλες δε βλέπω να βγει κάτι καλό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.