Τα 3mm άμα είναι πεταμένα θα είναι και σπασμένα συνήθως ,καθώς είναι λεπτά, έτσι.οπως τα ρίχνουν στην.Ωραιο πραμα αλλα χοντρο!
Αμα πετυχεις κατι σε 3μμ παχος, μη με ξεχασεις![]()
Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Περίεργο. Θα τους έφυγε κάποιος υπάλληλος.Δυστυχως δεν ηξερα οτι το κοφτηριο λειτουργει μετα τις 1μμ(!!!) και εφυγα σχεδον απρακτος. Το αναγραφουν αραγε καπου? Ετσι ειναι και στα αλλα καταστηματα??
Νίκο, κάνε ένα κόπο και κόψε μια φέτα από τα εξογκώματα που φαίνονται ( να μην σου χαλάσει ο κύκλος δηλαδή) για να τσεκάρεις αν είναι όντως στεγνά. Την έχω πατήσει πολλές φορές με καυσόξυλα γιαυτό και στο γράφω.
Για την αποθήκευση δεν ξέρω να σου πω, εγώ αυτά που έχω προς επεξεργασία τα φυλάω μέσα στο σπίτι (αποθήκη). Αλλά πιστεύω και στο μπαλκόνι αν είναι σκεπασμένα και πάνω σε παλέτα, είσαι οκ - απλά βάλτα μέσα στο σπίτι κάποιες μέρες πριν τα επεξεργαστείς.
Ρίξε και μια ματιά εδώ:Πήγα και πήρα ξύλα για το τζάκι και διάλεξα και κάτι κορμουδάκια ελιάς που μου φαίνεται πως είναι ό,τι πρέπει για να πειραματιστώ στον τόρνο. Μοιάζουν σχετικά ξέρα.
View attachment 225239
Αλλά, που τα αποθηκεύουμε;
Να τα αφήσω μέσα στο τσουβαλάκι τους και να τα βγάλω στο μπαλκόνι, ή θέλουν κάπου φύλαγμα μέσα στο σπίτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.