Καλημέρα στην παρέα,
βλέπω και αρκετοί από εσάς χρησιμοποιείτε λινέλαιο για το φινίρισμα των κατασκευών σας.
Το υλικό αυτό από που μπορώ να το προμηθευτώ; Επίσης, αφήνει στην κατασκευή κάποια λιπαρότητα;
Μ for Μιχάλης. Ωραία στο σύνολο αλλά πιστεύω τα δύο μπροστινά παίρνουν βελτίωση στης λαβές.
Πιο σωστά αυτά με τις κλειστές λαβές.

Ένα μικρό κλασσικό σκαμνάκι,που μου ζήτησε ένας φίλος.
Αστοχίες πολλές,αλλά τελικά μάλλον καλό βγήκε
View attachment 125489
Αύριο θα τριφτεί πάλι και θα ξαναπεραστεί με βερνίκι,αλλά ήδη καλό μου φαίνεται.(οι κόκκινες καβίλιες ήταν ιδέα της στιγμής και τελικά μου άρεσε το αποτέλεσμα,όπως μου άρεσε και η "ατζουμπαλιά" στον χρωματισμό του ξύλου.Δεν το ξαναπέρασα μετά το τρίψιμο με κάσια για να το κάνω όλο ίδιο)
Τριφτηκαν και γυαλιστηκαν με λινελαιο τα αρματα και τα γραμματα)
![]()
Παγκος εργαστηριου ειναι αυτος? μας εχεις δειξει το εργαστηρι σου?
Πλάκα κάνεις;;;;;;;Αυτός πάγκος εργαστηρίου;Αυτό είναι έργο τέχνης!
Είναι ένας μπουφές 80-90-100 ετών;Ούτε εγώ ξέρω πόσο είναι.Ξέρω μόνο ότι τον κληρονόμησε η μάνα μου απ`την γιαγιά της!(και η μάνα μου είναι ήδη κοντά στα 70)
Δύο περιπτώσεις:Πρώτη σε ηλικία περίπου 25 χρονών περνάω ανεμοβλογιά....έρχεται ο γιατρός στο σπίτι,και φεύγοντας μου λέει:"αν ποτέ θες να πουλήσεις τον μπουφέ,πάρε `με τηλέφωνο".
Δεύτερη περίπτωση πριν περίπου 2-3 χρόνια.Ανακαινίζω την κουζίνα μου και έρχεται ο μαραγκός σπίτι,ο οποίος έχει κολλήσει και κοιτάει τον μπουφέ....Τι κοιτάς ρε ψηλέ του λέω;
Τι να κοιτάω;;;;;Μου λέει.Αυτό είναι έργο τέχνης!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.