Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραία τα μηχανοκίνητα σας!

Jimaras το γυρισαμε σε αυτοκινητοβιομηχανια ? Ωραιες δημιουργιες!! Εγω θελω ενα με αεροσακους!!!:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δύο καινούργια ξύλινα οχηματάκια από κοντραπλακέ και πεύκο

1. Old school batmobile

View attachment 126159

View attachment 126160

View attachment 126161

2. Ένα φορτηγάκι με διαφορετική προσέγγιση

View attachment 126162

View attachment 126163

Η απλοτητα στο μεγαλειο της!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

https://db.tt/SFmLkEN7
Μια βαση για ρεσω για μια φιλη που την λενε Ηλιανα.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

https://db.tt/SFmLkEN7
Μια βαση για ρεσω για μια φιλη που την λενε Ηλιανα.

Ωραίος ο Βασίλης,στό χρώμα έχω μιά ένσταση μέ τήν καφέ λαδομπογιά,εκτός αν μέ μπέρδεψε η φωτό καί δέν είδα καλά,αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Τά περιθώρια τά έκανες μέ τό ρούτερ η μέ τήν πλάνη ?

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστω δημητρη δεκτες οι παρατηρησεις γιαυτο ειναι το φορουν για να βλεπουν με αλλο ματι οι συμφορουμιτες και να βελτιωνομαστε.
ειναι ριπολινη σε βεγκε χρωμα και απο πανω διαφανο βερνικη.
Τα περιθωρια ειναι με ρουτερ.

Ωραίες απλές κατασκευές Δημήτρη. Βασίλη και εμένα προσωπικά το χρώμα δεν μου άρεσε. Πιστεύω πως σε πιο ανοιχτόχρωμο ή άχρωμο ξύλο θα έδειχνε πιο ωραίο.
Αν αρέσει στη φίλη βέβαια ...

Δες και αυτό.

Ωχ παιδια με ανχωσατε τωρα .και ειναι και ιδιαιτερη περιπτωση το δωρακι και η φιλη...
με βλεπω να το ξαναφτιαχνω!!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωχ παιδια με ανχωσατε τωρα .και ειναι και ιδιαιτερη περιπτωση το δωρακι και η φιλη...

Χαχαχα κάτσε μήν τό ξαναφτιάχνεις,γούστα είναι αυτά,τής Ηλιάνας μπορεί νά τής αρέσει,δείξτο της καί ρώτησε την άν τής αρέσει,καί άν τήν δείς ναί μέν αλλά γιά λόγους ευγένειας δέν τό πεί ευθέως,τότε τής φτιάχνεις άλλο.

αυτό που σου έστειλα δεν δείχνει πιο ωραίο; Το σχέδιο ταιριάζει για σένα...

αυτό που σου έστειλα δεν δείχνει πιο ωραίο; Το σχέδιο ταιριάζει για σένα...

Γιά τόν Βασίλη ταιρίαζει,γιά τήν Ηλιάνα θά ταιριάζει ομως τό τάνκ στό γραφείο της η στόν χώρο της ? χαχαχα,εδώ είναι τό θέμα Παναγιώτη στο γράφω φυσικά μέ καλή διάθεση χιούμορ,καί όχι περιφρονητικά,γιατί μέ τό πληκτρολόγιο είμαι επιφυλακτικός επειδή ο άλλος δέν βλέπει τήν έκφραση τού προσώπου,άν καί μέ γνωρίζεις κατ'ιδίαν.
Σωστή η σκέψη γιά τήν δουλειά τού Βασίλη,αλλα οι περισσότερες γυναίκες (υπάρχουν καί μερικές εξαιρέσεις βέβαια) δέν τό έχουν μέ αυτά τά ανδρικά σπόρ.

Φίλε Δημήτρη δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης από εσένα. Το διευκρινίζω όμως ότι το σχέδιο ταιριάζει στον Βασίλη και όχι βέβαια για την ιδιαίτερη περίπτωση ...

Χα χα τωρα το ειδα παναγιωτη ωραιο ειναι η συγκεκριμενη αρχιλοχιας στα τεθωρακισμενα .λες να της αρεσει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης ειναι φουλ δυναμικη κικ μποξ ,σκι,μπασκετ,γυμναστηριο και κανα μερεμετακι σπιτι της το κανει .

Το σχέδιο με το ρεσώ και το γράμμα είναι πολύ όμορφο, μία παρατήρηση μόνο ως προς το χρώμα...προσωπικά το ξύλο μου αρέσει και υπερτερεί των άλλων υλικών λόγω της ομορφιάς που αναδεικνύουν τα νερά του...οπότε και εγώ θα το προτιμούσα με κάποιο άλλο βερνίκι και όχι με ρεπουλίνι.

Χα χα τωρα το ειδα παναγιωτη ωραιο ειναι η συγκεκριμενη αρχιλοχιας στα τεθωρακισμενα .λες να της αρεσει;

Επισης ειναι φουλ δυναμικη κικ μποξ ,σκι,μπασκετ,γυμναστηριο και κανα μερεμετακι σπιτι της το κανει .
Ωραιο το τανκς, πιστευω θα της αρεσει! :HTEHEH56:

Μαστορες τελικα μαλλον εχετε δικιο με το χρωμα .

Βασίλη μια χαρά. Μπορείς και καλύτερο νομίζω. Και το Ηλιάνα όπως το August με πυρογράφο!
Είδες Δημήτρη...!!! Με ένα σμπάρο δύο...χαχα

Ωραια θα το κανω το αρματακι.αφηστε με εχει τρελανει σκοτσεζικο ντους συνεχεια και θελω κατι χειροποιητο να της αρεσει.χαχα

Χα χα ναι παναγιωτη και εψαχνα αφορμη να παραγγειλω τον πυρογραφω versatip της dremel.

Για δες με λιγο διαλυτη μηπως και το ξεβαψεις καπως ομοιομορφα και δειξει.
Θυμαμαι οτι εκανα το ιδιο πραμα πριν λιγο καιρο και το αποτελεσμα ηταν αισθητα καλυτερο απο το αρχικο.
Σε αλλες περιπτωσεις απλα επρεπε να φυγει ολο το βερνικι.

Νεκταριε το εικονιδια που βαζεις σταμυνηματα σου ειναο κορυφη χα χα.

Θα δω μιχαλη αλλα μαλλον θα φτιαξω αλλο ενα.