Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χαράς τήν υπομονή σου Δημήτρη γιά τα φεγγαράκια,πολύ όμορφα.

Οσο γιά τήν παιδική μπομπονιέρα θά συμφωνήσω μέ τούς φίλους σου,ούτε καί εμένα μού αρέσει κάτι πού φέρνει σάν νεκροκεφαλή σέ παιδική μπομπονιέρα

Toτε διπλα συγχαρηκια!!
Παντως εχεις παρει 'γονιδια' απο τον πατερα σου και μαλιστα οχι αμελητεα.
Παρεμπιπτοντως και η μητερα μου ζωγραφος/αγιογραφος ειναι! Αλλα δεν πηρα τιποτα απολυτως απο το χαρισμα :)))

Συνονόματε είπα να θυμηθούμε τα μικράτα μας που ήμασταν @^*@*@!#$&,αλλά τελικά δεν!

Άψογοι παίδες, μπράβο σας.

Δημήτρη εγκρίνω την μπομπονιέρα! Τα σπάει πραγματικά (μεταφορικά και κυριολεκτικά)!

Θερμά συγχαρητήρια για τις μπομπονιέρες Δημήτρη!Ότι πιο ωραίο έχω δει!
υγ
Και η punk νεκροκεφαλή είναι γ@μάτη,απλά είναι πολύ προχώ!!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και χαρα στην υπομονή σας!

Waldorf μπραβο για τις μπομπονιερες και και μπραβο με πολλους τονους για την υπομονη!!

Εξαιρετική έμπνευση!
τέλεια :SFGSFGSF:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Άλλο ενα ρολογάκι πιο μικρό αυτή τη φορα , για δώρο .

20160903_153038_zpshyildong.jpg

20160903_153117_zpswurbjzkc.jpg

20160903_153233_zpshl7tmol6.jpg

:SFGSFGSF:

Παρα πολυ ωραιο και το μικρο -μη σου πω ωραιοτερο! Οι δεικτες φαινονται καλυτερα και δενουν τελεια με τους αριθμους. Well done!!!

Συγχαρητήρια πολύ ωραία τά ρολόγια.

Εξαιρετικά!Χαίρομαι πολύ που στη μικρή μας κοινότητα παράγονται καθημερινά μοναδικά χειροποίητα έργα τέχνης!Μπράβο σε όλους!

Ρε παιδιά δώστε και καμιά πληροφορία που θα βρούμε αριθμούς για τα ρολόγια. Εγώ σε ένα που έφτιαξα τους έκοψα πρώτα σε χαρτί και ήτανε μανούρα. Πάντως πολύ ωραίες κατασκευές και δίνετε ιδέες. Ειδικά τώρα τελευταία παρασύρθηκα και το έχω ρίξει σε διακοσμητικά και κηροπήγια για ρεσουδάκια

Ρε παιδιά δώστε και καμιά πληροφορία που θα βρούμε αριθμούς για τα ρολόγια. Εγώ σε ένα που έφτιαξα τους έκοψα πρώτα σε χαρτί και ήτανε μανούρα. Πάντως πολύ ωραίες κατασκευές και δίνετε ιδέες. Ειδικά τώρα τελευταία παρασύρθηκα και το έχω ρίξει σε διακοσμητικά και κηροπήγια για ρεσουδάκια

Στο κάτω μέρος τις σελίδας έχει τους αριθμούς , πάντως απο τα κηροπήγια για ρεσω εγω κεράκια έχω αρχίσει και φτιάχνω μόνος μου , στο ίδιο μαγαζί έχει και παραφινη σε σκόνη καθώς και χρώματα , αιθέρια έλαια από jumbo και έχουν απίστευτη μυρωδιά.
http://decomagia.gr/home.php?cat=17

Με ρυθμους πολικης χελωνας και με την ανεκτιμητη βοηθεια της βασης ακριβειας της proxxon, το σχεδον αδυνατον γινεται σιγα σιγα σχεδον δυνατον (Ιωαννη..:))

29336572962_72576cfce1_c.jpg

Μόλις είδα την ιδέα... Το υλοποίησα...

772af4a19276c55d2c2397ed28fa4ead.jpg

Με ρυθμους πολικης χελωνας και με την ανεκτιμητη βοηθεια της βασης ακριβειας της proxxon, το σχεδον αδυνατον γινεται σιγα σιγα σχεδον δυνατον (Ιωαννη..:))

29336572962_72576cfce1_c.jpg
Ποσο πιστο θα ειναι το υπο κλιμακα μοντελο; Ρωταω διοτι τα πιανο με ουρα (grand pianos) εχουν πληρη 88αρια κλαβιε (88 πληκτρα δηλαδη λευκα και μαυρα στο συνολο).
Θα ξεκινουσα την κατασκευη του μοντελου απο το κλαβιε, το οποιο θα ορισει και την ελαχιστη δυνατη διασταση. Με βαση αυτο, υπολογιζοντας την κλιμακα σε σχεση με το αληθινο, θα προκυψουν και οι υπολοιπες διαστασεις. Η Steinway στο site της δινει διαστασεις για τα διαφορα μοντελα πανω στις οποιες μπορεις να βασιστεις.
Δυσκολο, αλλα ωραιο εγχειρημα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk