Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραιες ιδεες για κατασκευη που θα ηθελα να δοκιμασω. Σιγουρα καποιοι θα τις προσπαθησετε, εστω καποιες.

how to capture screen

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ντιμερακι σαν αυτο που φαινεται στη πρωτη φωτογραφια που θα βρω, ξερει κανεις?

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μια συλλογή από ξύλινα ζωάκια απο 18αρι έλατο και περασμένα με βερνίκι σε απόχρωση πέυκο που ´τα έχω φτιάξει ήδη .Και έχω έτοιμα τα σχέδια για να φτιάξω ακόμα 15 , άλλο σχέδιο αλλά ταιριάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους , ένα δείγμα είναι στην τελευταία φωτογραφία .

20161203_150732_zpsw1gfwbav.jpg

20161203_150708_zpsh1uivro1.jpg

Και 1 απο τα 15 που θα γίνουν πολύ σύντομα

iotapipiomicronpiomicrontaualphamunualpha_zpsch8t39pq.jpg

Πολυ παιχνιδιαρικα και ζουζουνιαρικα!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κουκλάκια! Μπράβο!

Σας ευχαριστώ όλους !!!!!

Χτυπούσα τώρα ένα Tullamore, άντε και ένα Talisker.... στη χειρότερη ένα Glen χαχαχα

Καλυψη αποκρυψη.Φανταστειτε σακουλα-κουτι απο το lidl, και να εχει μεσα τα καλυτερα διαμαντια της ποτοποιας ( και φαγοποιίας).

15 σχέδια έτοιμα για να κοπούν με σκοπό να ''ολοκληρωθεί '' η συλλογή .

20161207_153344_zps0z1kxjyy.jpg

καλο ξεκινημα!!

Σε ευχαριστώ , και οι γείτονες ευχές θα μου δώσουν όταν αρχίσω ( οχι ώρες κοινής ησυχίας ) όπως αντε @#$ , παλι εσύ $$@ και άλλες όμορφες ευχές !!!

Μην μασας gred...
Μόλις παραπονεθούν θα τους πεις ότι έψαχνες ένα χόμπυ για να περνάς την ώρα σου (πάντα εντός των νομίμων πλαισίων σε σχέση με κοινή ησυχία κλπ).
Οι επιλογές ήταν ανάμεσα σε intarsia,τρομπόνι ή ντραμς!
Ε σε σχέση με το τρομπόνι,θα σε ευχαριστούν!(ιδιαίτερα αν τους φτιάξεις και κανα μικροδωράκι)..

Χαχαχαχα

Δε μασαμε τπτ σε ωρες που μπορουμε να δουλεψουμε.

Ανακοινωνω εδω πως γραφτηκαμε με Αχιλλεα, τον πατερα του και συντομα με τον Βασιλη σε μαθηματα ξυλογλυπτικης στον δημο Κερατσινιου.

Ο Αχιλλεας θα κανει βεβαια και μικροξυλογλυπτικη με μια γραία που του γυαλισε.

Για να δουμε τι θα μαθουμε!

χαχαχαχαχα

Είχα φτιάξει προ καιρού μερικές καρτελίτσες για τα δώρα των Χριστουγέννων (gift tags τα λέμε στα μέρη μου!).
IMG_20161207_161505.jpg
Αδιάφορο μάλλον,αλλά αυτά που έφτιαξα εχτές με έκαναν να "ψωνιστώ" ακόμα πιο πολύ...
IMG_20161207_161858.jpg
Ιδιαίτερα το πρώτο,το βλέπω σαν "πίνακα ζωγραφικής"...

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

15 σχέδια έτοιμα για να κοπούν με σκοπό να ''ολοκληρωθεί '' η συλλογή .

......

Καλησπέρεζ. Σε τι χαρτί έχεις τυπώσει τα σχέδια? Με laser ή με inkjet εκτυπωτή είναι? Πάνω στο ξύλο πως θα τα κολλήσεις ώστε να μη λερώσει η κόλλα?
Τύπωσα κι εγώ σε κοινό χαρτί σήμερα μερικά σχέδια για να αρχίσω να δουλεύω και να μαθαίνω το εργαλείο.