το ρουφάει....έχω δει εμπειρικά ότι με 3 φορές είναι ΟΚ (στα σόκορα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα)...δεν ξέρω εάν κάνω κάτι λάθος, έχω δει σε βίντεο ότι αρκετοί απλά χύνουν το λάδι πάνω στο ξύλο και το απλώνουν είτε με πανί είτε με μία σπάτουλα...εγώ το κάνω με πινέλο (για οικονομία).Σωτήρη πολύ όμορφα.
Τι σε κάνει & τα παιρνάς 3 χέρια λάδι ?
Φτιάξε τους μια κουκούλα με νάυλον να μην στα χαλάει η σκόνη & ο αέρας.
την καβάλα την έχουμε κάνει αμπελόδρομο Νίκο. ένα πήγαινε-έλα στο λιμάνι είμαστε. Ο μικρός μου σπουδάζει στην Χίο οπότε καταλαβαίνεις καθε τρεις και λίγο έρχεται και πάει. αύριο τετάρτη εκεί θα είμαι, έρχεται το καμάρι μου. εξάλου το πράβι μου έιναι πολύ αγαπημένο. είχα κάποτε φίλους εκεί.

Χαχα!!! Τώρα δεν έχεις δηλαδή?
Ωραίο ντιζάιν Νεκτάριε.
Σωτήρη πολυ όμορφα τα ρεσω.
Περισσότερο μου αρεσει που χρησιμοποιείς το ρουτερ πλέον (ή το κουρευτικό
Sent from my iPad using Tapatalk
με το μικρό πάντως, εάν βρω κάπου μία σειρά φτηνά 6ρια, θα κάνω πολύ εύκολα ωραία σχέδια, το μεγάλο είναι λίγο "μεγάλο"Του πήρες τον αέρα πάντως.
με το μικρό πάντως, εάν βρω κάπου μία σειρά φτηνά 6ρια, θα κάνω πολύ εύκολα ωραία σχέδια, το μεγάλο είναι λίγο "μεγάλο"
με το μικρό πάντως, εάν βρω κάπου μία σειρά φτηνά 6ρια, θα κάνω πολύ εύκολα ωραία σχέδια, το μεγάλο είναι λίγο "μεγάλο"
ρώτα...Να ρωτήσω Τσομίδη για τη σειρα στο ξυλινο κουτάκι αλλα σε 6αρια ;

Σουπερ! Συνδιαζει μεγαλο μεγεθος και μικρες λεπτομερειες.Ή σημερινή κατασκευή...
Από κόντρα πλακέ θαλάσσης η "λάμα" και από συμήδα η χειρολαβή με καβιλιες οξιάς στην ένωσή τους.
Πιο δύσκολη κατασκευή από τις προηγούμενες, τόσο λόγω λεπτομέρειας (δείτε τα κέρατα του όρθιου ελαφιού) όσο και λόγω μεγέθους, σε κάποια σημεία το άκρο έβρισκε στο πέταλο της σεγας, οπότε ήθελε περίεργες μανούβρες. Ήταν λίγο πιο ζορικο από τα προηγούμενα που έχω κανει, αλλά νομίζω ότι πήγε καλά.
View attachment 135542
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.