Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Aυτα ειναι απιθανα δωρακια!
Στο ενα infinity βλεπω οτι πηρες τον συντομο δρομο με την σεγα :)))

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Aυτα ειναι απιθανα δωρακια!
Στο ενα infinity βλεπω οτι πηρες τον συντομο δρομο με την σεγα :)))

Τα θέλω όλα τα δαχτυλάκια μου :flipout:
Όλα με την σέγα πάγκου έγιναν. Στο ένα "άπειρο" απλά έκανα πατουρίτσα με το Dremel έτσι το είχε στην βιτρίνα.

Οι πατουρίτσες κάτι σημαίνουν αλλά δεν ξέρω τι!

Last edited:

Σπύρο χαράς τήν υπομονή σου,αλλά τό απότέλεσμα είναι άψογο :SFGSFGSF:
Κώστα καλοφόρετα στά αγαπημένα σου πρόσωπα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημ. σε ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό απόγευμα.

Ένα Wall Clock για έναν νέο καλοκαιρινό φίλο μου.
Διαστάσεις: 280 * 280 mm.
Ξυλεία: Πεύκο 6 pc & Μαόνι 1 pc (L = 280, W = 40, T= 40).
Καβίλιες: 10 φ & 16 φ.

Προσπαθώ, όταν βρίσκω wi-fi κυρίως, να διαβάσω τί έχω χάσει τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες, και ειδικά στις κατασκευές, έχω χάσει τη μπάλα...
Μαστο-Κώστα είσαι Duracell αγόρι μου, non stop καλιτέχνης. :worshippy::worshippy:

Καλό απόγευμα κ. Μπάμπη.

Καλημέρα.

Ένα ακόμα ρολογάκι από μια φέτα ευκαλύπτου που κανονικά θα προοριζόταν για το τζάκι το χειμώνα.

Ειναι πανεμορφο το ρολογακι αυτο Κωστα!!!!!!

Ωραίο βγήκε! Την φωλιά για το μηχανισμό την εκανες με εκεινο το τεραστιο forstner bit που ειχες παρει;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρεμπιπτοντως, για το σκαψιμο του ξυλου, να πω οτι το lidl εβγαζε παλαιοτερα ενα ηλεκτρικο σκαρπελο που εκανε πολυ καλη δουλεια.
Βγαζει και η proxxon τετοιο εργαλειο. Μια πολυ καλη λυση ειναι το σκαρπελο του lidl με τα αναλωσιμα λεπιδακια της proxxon, ταιριαζουν στο εργαλειο του lidl.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραίο βγήκε! Την φωλιά για το μηχανισμό την εκανες με εκεινο το τεραστιο forstner bit που ειχες παρει;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι Vrass! στο κολωνάτο.

Πανέμορφο Κώστα!
Ωραίο χρώμα!!!!

Για τον Νεκ που ρώτησε για το ρουταρισμα στα καραβάκια είναι το παρακάτω και ξεχωρίζει την μαρίνα του πλοίου!
Προχωρανε τα καραβάκια θα ανεβάσω φωτο το απογευματάκι.
20170819_110037.jpg

Σε ευχαριστώ Κυριάκο. Καλή συνέχεια.

Πανέμορφο Κώστα!
Ωραίο χρώμα!!!!

Για τον Νεκ που ρώτησε για το ρουταρισμα στα καραβάκια είναι το παρακάτω και ξεχωρίζει την μαρίνα του πλοίου!
Προχωρανε τα καραβάκια θα ανεβάσω φωτο το απογευματάκι.
20170819_110037.jpg

:a0210:

Ομορφιές παίδες.
Ζηλεύω!

Ομορφιές παίδες.
Ζηλεύω!

Για να ζηλεύεις λιγότερο το λινέλαιο της AURO τελειώνει.
Για πες μας σε κάποιο νήμα (ή με Pm) επιλογές ώστε να παίρνω διαφορετικές αποχρώσεις στα εργάκια που φτιάχνω που & που !