Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ καλό κ δυνατό ξεκίνημα.
Καλή συνέχεια κ φρόντισε να τα "γεμίσεις" τα κουτάκια γιατί με τόσα κ τέτοια δώρα που σου κάνει το αξίζει !

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφα τά band sawbox,καλή αρχή :a0210:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γιώργη, είσαι μάστορας... :SFGSFGSF:
Μπορεί να είσαι πρωτάκι στη κορδέλα αλλά το "χέρι" του μάστορα φαίνεται.
Μράβο σου.

Πολύ ωραία τα κουτάκια, ειδικά σαν πρώτη προσπάθεια. Μας βάζεις στην πρίζα. Να τα δούμε και τελειωμένα. :SFGSFGSF:
Κάνε και μια παρουσίαση της πριονοκορδέλας σου, όπως λέει και ο Κυριάκος.

Last edited:

Μπραβο Γιωργο, ειδες τι ωραια που βγαινουν με την κορδελα; Εγω αντιστοιχα έκανα σαντουιτς με διαφορα ρεταλια που εχω τριγυρω και απο εκει εβγαλα μερικα ενδιαφεροντα ριγε κουτακια.
Ειναι ωραιο εργαλειο η κορδελα θα την ευχαριστηθεις πολυ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργο εχεις χερι με την κορδελα και γενικως το εχεις με τις ξυλοδημιουργιες. Το bandsaw box βγηκε παρα πολυ καλο!

Κωστα μου αρεσουν πολυ τα αστερακια που εφτιαξες, μπραβο!!

Μπραβο Γιωργο, ειδες τι ωραια που βγαινουν με την κορδελα; Εγω αντιστοιχα έκανα σαντουιτς με διαφορα ρεταλια που εχω τριγυρω και απο εκει εβγαλα μερικα ενδιαφεροντα ριγε κουτακια.
Ειναι ωραιο εργαλειο η κορδελα θα την ευχαριστηθεις πολυ.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πολύ ενδιαφέρων εργαλείο !!!!Πάρα πολύ καλή ιδέα θα το κάνω σίγουρα !!!

Πολύ ωραία τα κουτάκια, ειδικά σαν πρώτη προσπάθεια. Μας βάζεις στην πρίζα. Να τα δούμε και τελειωμένα. :SFGSFGSF:
Κάνε και μια παρουσίαση της πριονοκορδέλας σου, όπως λέει και ο Κυριάκος.

Όταν βρώ χρόνο σίγουρα θα κάνω !
Γιώργη, είσαι μάστορας... :SFGSFGSF:
Μπορεί να είσαι πρωτάκι στη κορδέλα αλλά το "χέρι" του μάστορα φαίνεται.
Μράβο σου.

Σε ευχαριστώ !!!

Πολύ όμορφά!!!
Να κάνεις και ένα review της κορδελιτσα καθώς αρκετοί την καλοβλεπουν.

Σίγουρα θα κάνω αλλα δεν ξέρω πότε !!!

Πολύ όμορφα τά band sawbox,καλή αρχή :a0210:
Σε ευχαριστώ !

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ καλό κ δυνατό ξεκίνημα.
Καλή συνέχεια κ φρόντισε να τα "γεμίσεις" τα κουτάκια γιατί με τόσα κ τέτοια δώρα που σου κάνει το αξίζει !

Το αξίζει παππού γι'αυτό εγω την επόμενη μέρα της έκανα δώρο αυτό https://www.mediamarkt.gr/el/product/_philips-perfectcare-elite-gc-9630-20-1187321.html !!!!!

Φουριόζος έτσι;Μπράβο σου!

Χαχαχα σε ευχαριστώ !!!

Nα & ένα παρόμοιοo bandsaw box & από εμένα με σχέδιο βγαλμένο από την .............κόμπρα !!!

Υλικά: 2 φέτες οξιά, 1 φέτα σημύδα & 1 φέτα μαόνι = 8 cm. Η μεγάλη μέγγενη με έχει βοηθήσει τα μάλα !
Ίσως αύριο φλοκαριστεί.

Περασμένο όλο ένα χέρι baby oil.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κόσμημα και αυτό Κώστα!Θα με κάνετε να δοκιμάσω να φτιάξω και εγώ!

& βέβαια να δοκιμάσεις. Ξεκίνα με κάποιο μαλακό ξύλο αν το φοβάσαι.

Θέλει στενή κορδέλα περασμένη επάνω στο μηχάνημα αλλιώς δεν θα σου στρίβει στις κλειστές στροφές.

& βέβαια να δοκιμάσεις. Ξεκίνα με κάποιο μαλακό ξύλο αν το φοβάσαι.

Θέλει στενή κορδέλα περασμένη επάνω στο μηχάνημα αλλιώς δεν θα σου στρίβει στις κλειστές στροφές.

Αντε βρε παπου, «ραβεις κουστουμια» με τη κορδελα...

Εβαλα στο πιεστηριο και γω κατι πευκακια. Ελπιζω συντομα να κοπουν...

Εξαιρετικά αυτά τα κουτάκια...
Σαν το Νίκο κι εγώ, κάθα φορά που τα βλέπωσκέφτομαι να δοκιμάσω κι όλο στη σκέψη μένω.:flipout:
Μπράβο ρε Κώστα, πανέμορφο!

Αντε βρε παπου, «ραβεις κουστουμια» με τη κορδελα...

Εβαλα στο πιεστηριο και γω κατι πευκακια. Ελπιζω συντομα να κοπουν...

Εξαιρετικά αυτά τα κουτάκια...
Σαν το Νίκο κι εγώ, κάθα φορά που τα βλέπωσκέφτομαι να δοκιμάσω κι όλο στη σκέψη μένω.:flipout:
Μπράβο ρε Κώστα, πανέμορφο!

:ernaehrung004:

Πολυ ωραιο και elegant αυτο το bandsaw box Κωστα!