Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ πρωτότυπο.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

χαιρομαι που σας αρεσε κυριοι και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!

μια διορθωση: τα παξιμαδια και η ντιζα ειναι μ8 και οχι μ6 που εγραψα.

νεκταριε τα παξιμαδια ειναι κολλημενα με ηλεκτροκολληση απο την κατω τους πλευρα

Mπραβο βρε Μike, πολυ πρωτοτυπο, μου αρεσει!
Εκει στο κενο που ειναι το 'χωμα' για το φυτο, βαλτου λιγο λαδακι η κατι αλλο να σκουρηνει και να διαφερει απο τη 'γλαστρα'.

Για όποιον ενδιαφέρεται λίγο πιο φθηνά σε μαγαζί στην Ηλιούπολη
82ea968b4a6abbcafff67b4df914aadc.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε πες σε ποιο ντεεεεε!

Ναι Νίκο ο Κώστας σας μπέρδεψα!!!

Ε πες σε ποιο ντεεεεε!

Ναι Νίκο ο Κώστας σας μπέρδεψα!!!
Μυκόνου 33, Ηλιούπολη. Ωράριο 7-3. κονδακης χρώματα υδραυλικά σιδηρικά κτλ

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπραβο βρε Μike, πολυ πρωτοτυπο, μου αρεσει!
Εκει στο κενο που ειναι το 'χωμα' για το φυτο, βαλτου λιγο λαδακι η κατι αλλο να σκουρηνει και να διαφερει απο τη 'γλαστρα'.
σε ευχαριστω μιχαλη!!
σωστη η προταση θα εφαρμοστει :a0210:

Πολύ όμορφα όλα,μπράβο σας συνάδελφοι.

Καιρό έχει να ανανεωθεί το παρόν νήμα βλέπω... ας κάνω κάτι γι αυτό.
Τελείωσα σήμερα ένα επιτραπέζιο ρολόι (τι πρωτότυπο!) από ξύλο δρυός περασμένο με 3 λάδια μιξ τικ, λινέλαιο και baby.religion clock.jpgreligion clock1.jpgreligion clock2.jpgreligion clock3.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο κ αυτό Σπύρο.

Πολύ προσεγμένη δουλειά για άλλη μία φορά. Τα πατρόν τα βρίσκεις από κάπου ή τα βγάζεις μόνος? Το σώμα του ρολογιού παραπέμπει στα σχέδια του μαστρο-Steve, αλλά τα θέματα βλέπω ότι αλλάζουν και ξεφευγουν από τα δικά του.

Επίσης, τι σέγα και τι λάμες χρησιμοποιείς? Η δρυς ειναι από τα ζόρικα υλικά και θέλει αρκετή δύναμη για να ανταπεξέλθει σε τόσες πολλές κοπές σε λογικό χρονο.

Πολύ προσεγμένη δουλειά για άλλη μία φορά. Τα πατρόν τα βρίσκεις από κάπου ή τα βγάζεις μόνος? Το σώμα του ρολογιού παραπέμπει στα σχέδια του μαστρο-Steve, αλλά τα θέματα βλέπω ότι αλλάζουν και ξεφευγουν από τα δικά του.

Επίσης, τι σέγα και τι λάμες χρησιμοποιείς? Η δρυς ειναι από τα ζόρικα υλικά και θέλει αρκετή δύναμη για να ανταπεξέλθει σε τόσες πολλές κοπές σε λογικό χρονο.
Το σχέδιο είναι του Steve τα θέματα όμως τα επιλέγω εγώ. Ψάχνω στο νετ ή μερικές φορές τα δημιουργώ κι όλας τα επεξεργάζομαι και τα συνδιάζω όπως μου αρέσει. Είναι σχεδόν τριπλάσιο το συγκεκριμένο από του Στιβ.
Η σέγα είναι η πτωχή Einhell και οι λάμες της proxxon. Ο δρυς στην κατασκευή που βλέπεις έχει 20mm πάχος εκτός από το κάτω κάτω ξύλο και το πάνω πάνω σχέδιο που είναι 30mm.

Αν βάλω στη μικρή πρόξξον που έχω δρυ 20mm, δεν θα πηγαίνει βήμα, θα καεί ή το ξύλο ή το εργαλείο. Ταπεινή μεν, δυνατή δε η einhell...:award:

Ωραία κατασκευή και τελική παρουσίαση. Μου αρέσει η φυσική απόχρωση.

Μπραβο Σπυρο τελειο ακομα μια φορα.

Πρόλαβα?

Μίνι ρεσο, απο παλετοξυλο και δρυς.

Μπράβο ρε καλλιτέχνη. Εορταστικό.

ωραίος ο Νεκ. πολύ ωραίος ο συνδυασμός των ξύλων.

Και κοτλέ κεράκι βλέπω... :flipout:
Μπράβο μάστορα.