Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολυ ωραια δουλεια Κυριακο, χαλαλι ο χρονος που αφιερωσες, εχει τοσες πολλες λεπτομερειες που οσο το χαζευεις βρισκεις και κατι.
Παμε φετος για μεγαλυτερα και πιο περιτεχνα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκπληκτικό ξυλογλυπτό! Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια και απο εμένα Κυριάκο,λες και βγήκε απο παραμύθι!Γειά στα χέρια σου και χαρά στην υπομονή σου φίλε!

Κυριάκο είναι ένα αριστούργημα,γειά στά χέρια σου δίς :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κατασκευή όνειρο, τι να πει κανείς..

Όλο το φόρουμ υποκλίνεται στο καλλιτέχνημα σου Κυριάκο :worshippy:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πραγματικά κύριοι με συγκίνησαν τα καλά σας λόγια ευχαριστώ έναν έναν όλους σασ ξεχωριστά να είστε καλά.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πολύ καλησπέρα σας, δε νομίζω να σας έλειψα... :-P

Μιας και είχα καιρό να δουλέψω τη σεγα, είπα να θυμηθούμε λίγο τον φίλο μας τον μαστρο-Steve. Ένα ρολογάκι επιτραπέζιο βασισμένο σε σχέδιο του λοιπόν, με κάποιες ελάχιστες αλλαγές στη βάση. Χρησιμοποίησα εξ'ολοκλήρου φλαμουριά η οποία κόπηκε αρχικά σε λωρίδες με την κορδέλα της προξξον, αυτές πλανίστηκαν με πλάνη χειρός, και μετά κόπηκαν τα σχέδια στην μικρή σέγα της προξξον. Τα ρουταρίσματα σε βάση και οροφή έγιναν με το ρουτερ του λιδλ γυρισμένο ανάποδα σε παγκο-ιδιοκατασκευη (που όλο ξεχνάω και αναβάλλω να σας παρουσιάσω).
Το ρολογάκι που έχω βάλει μάλλον θα το αλλάξω με άλλο με αραβικούς αριθμούς, κάτι δεν μου κολλάει με τους λατινικούς.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κουκλα το ρολοι! Τη φλαμουρια πως τη προμηθευτικες, σε καδρονι μορφη?

πολύ δημιουργικό πνεύμα στις φετινές γιορτές.
πανέμορφη κατασκευή Vrass πάντα τέτοια !! :2thumb22sup:

Σας ευχαριστώ πολύ.

Την φλαμουριά μου την έδωσε ένας γνωστός μου που του είχε περισσέψει από άλλες κατασκευές. Κάποια σανιδάκια μου έχει δώσει από τα οποία έκοψα και τεμαχισα τα τμήματα που χρειάστηκαν.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλλιτέχνης !! :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Πανέμορφο για ακόμη μια φορά!

Επιτέλους έτοιμος κι εγώ με μία ταπεινή κατασκευή για το δωμάτιο της μπουμπούς μου!
C53EE9B0-3BD6-41AA-9CCB-92006A47548E.jpg

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Επιτέλους έτοιμος κι εγώ με μία ταπεινή κατασκευή για το δωμάτιο της μπουμπούς μου!

γουστόζικη κατασκευή, μου θυμίζει επιπλοσυνθέσεις ΝΕΟSΕΤ (το λέω γιατί κάτι παρόμοια πολύχρωμα έπιπλα είχα αγοράσει απ' το εν λόγω κατ/μα για το παιδικό και τα έχω ακόμα)

Υ.Γ. μου αρέσει πολύ το παλμικό σου

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

γουστόζικη κατασκευή, μου θυμίζει επιπλοσυνθέσεις ΝΕΟSΕΤ (το λέω γιατί κάτι παρόμοια πολύχρωμα έπιπλα είχα αγοράσει απ' το εν λόγω κατ/μα για το παιδικό και τα έχω ακόμα)

Υ.Γ. μου αρέσει πολύ το παλμικό σου

Σε ευχαριςτώ! Το παλμικό αυτό απλά «σκοτώνει»!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

View attachment 147807

Εγώ δεν τη βλέπω καθόλου ταπεινή, το αντίθετο θα έλεγα.
Μπράβο. :grandpa:

Όμορφη κατασκευή Σαράντη.