Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραιοτατα τα καγκουρο Δημητρη

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και έλεγα, τι του λείπει, τι του λείπει. μια βάση του λείπει. του λείπει και κάποια έλικα βέβαια ή τουρμπίνα αλλά δεν βαριέσαι, μια χαρά είναι κι έτσι, μπράβο Κώστα

:ernaehrung004:

Κατόπιν εντολής της μικρογιαγιάς τοποθετήθηκε βάση στο ....αερόπλανο !!!

Ευτυχώς που έχεις καλούς συμβούλους, αλλιώς.... :flipout:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστώ Γιώργο καί Κυριάκο. -bye-

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Κώστα τά έλαβα καί ευχαριστώ :a0210:
Ο Γιώργος ο Farmer είναι τού μέταλου δέν είναι τού ξύλου.
Είναι στό Θεωρείο καί μάς δίνει συχαρίκια,η μούντζες εννίοτε :flipout: :grinning-smiley-043

μούντζες ; όχι δα, εγώ κρίνω πάντα με επιείκεια και το γνωρίζεις.

Κώστα όπως τα είπε η σειρά σου. με το ξύλο ''δεν το έχω''
τα μαστόρια είστε εσείς, εγώ δεν κάνω σ' αυτά ούτε για βοηθός σας. αφήστε λοιπόν να σας βλέπω και να χειροκροτώ τα έργα σας, που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να μου έρθει η έμπνευση !!

Καλημέρα Γιώργο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδώ είμαστε για να τα λέμε, να περνάμε καλά & να αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μάστορας είναι μόνο ο ....της γίδας κλπ κλπ κλπ.

Για ξεκίνα όμως & φτιάξε καμιά μεταλλική κατασκευή (για να "δικαιολογήσεις" & το avatar σου) & εγώ θα σε κρίνω με επιείκεια παρ´όλη την 29χρονη εμπειρία μου στα σίδερα (ή είμαι για τα σίδερα) στην βαριά βιομηχανία.
:ernaehrung004: :a0210: :flipout:

καλημερα μακριά μια κατασκευη και απο μενα με την dsh για την κορη.Μεγαλη ευκολία η ακεφαλες λαμες
d464c41d2614cc01adca2a4c74a4bee8.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κουκλιστικο εργακι Ανδρεα:))
Aυτες οι εσωτερικες κοπες βεβαια μπορουν να γινουν και με τις κανονικες λαμες.

Κουκλιστικο εργακι Ανδρεα:))
Aυτες οι εσωτερικες κοπες βεβαια μπορουν να γινουν και με τις κανονικες λαμες.
ευχαριστώ ακομα μαθαίνω την σεγα και τις λαμες και έχουμε συνέχεια

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο andreas1981. Όμορφο ξεκίνημα.

Το τσουπάκι μου απάντησε κ δημόσια στο YouTube.

Το τσουπάκι μου απάντησε κ δημόσια στο YouTube.

Έτσι ε;
Όλα στην γιαγιά θα τα πω....
Χαχαχα.

Καλημέρα Γιώργο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδώ είμαστε για να τα λέμε, να περνάμε καλά & να αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μάστορας είναι μόνο ο ....της γίδας κλπ κλπ κλπ.

Για ξεκίνα όμως & φτιάξε καμιά μεταλλική κατασκευή (για να "δικαιολογήσεις" & το avatar σου) & εγώ θα σε κρίνω με επιείκεια παρ´όλη την 29χρονη εμπειρία μου στα σίδερα (ή είμαι για τα σίδερα) στην βαριά βιομηχανία.
:ernaehrung004: :a0210: :flipout:

χα χα χα το avatar όταν το έβαλα πριν χρόοονια δεν είχε καμία σχέση. στην τύχη το έβαλα. μετά άρχισα να παλεύω με τα σίδερα.

εδώ και καιρό βέβαια έχω αρχίσει μια σοβαρή μεταλλική κατασκευή(αποθήκη) στο χωριό αλλά θα αργήσω να την τελειώσω γιατί αφ' ενός δεν μένω μόνιμα εκεί και αφ' ετέρου όταν πάω ασχολούμαι με τα αγροτικά οπότε καταλαβαίνεις.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ανδρέα καλή αρχή μέ τήν επιτραπέζια σέγα,κάθε έργο σου θά είναι καλύτερο από τό προηγούμενο

Γιά τήν Πολεμική μας Αεροπορία καί τά παλικάρια πού τήν υπηρετούν καί τήν υπηρέτησαν.
Στήν ζωγραφική τής λεπτομέρειας δέν είμαι καλός,αλλά τό πάλεψα.
Κωστή σέ ευχαριστώ γιά τά Patterns,τό μόνο πού πρόσθεσα ήταν ο έλικας καί τό βάψιμο. -bye-

aero110.jpg

aero210.jpg

aero310.jpg

aero410.jpg

aero510.jpg

aero610.jpg

aero710.jpg

aero810.jpg

aero910.jpg

aero9910.jpg

aero9914.jpg

aero9915.jpg

aero9913.jpg

aero9912.jpg

aero9911.jpg

aero9916.jpg

Καλα εβαψες και την καλυπτρα!!!!!?????,

Φιμέ παραλλαγή τζάμι είναι δέν τό βλέπεις ?:flipout:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

μούντζες ; όχι δα, εγώ κρίνω πάντα με επιείκεια και το γνωρίζεις.

Κώστα όπως τα είπε η σειρά σου. με το ξύλο ''δεν το έχω''
τα μαστόρια είστε εσείς, εγώ δεν κάνω σ' αυτά ούτε για βοηθός σας. αφήστε λοιπόν να σας βλέπω και να χειροκροτώ τα έργα σας, που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να μου έρθει η έμπνευση !!

Kαλησπέρα Γιώργο,τό ξέρω,γιά καλαμπούρι ανέφερα τίς μούντζες μιάς πού είναι καί τής μόδας στόν νέο Κ.Ο.Κ.
Ολοι μαθητευόμενοι είμαστε εδώ,αλλος λιγότερο,άλλο περισσότερο,εγώ σέ χαίρομαι πάντος γιατί είσαι πάντα μέ τήν καλή κουβέντα,καί τό ωραίο χιούμορ.

Dim άβαφο (λαδωμένο) είναι πιο οικείο σε εμένα.
Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.

Γιώργο & από ημιτελή Αποθήκη δεχόμεθα φωτό !!! :a0210:

Πολυ ωραιο Δημητρη, μπαρουτοκαπνισμενο!!
Μονο βαψε την βαση. Οι βασεις ειναι ουσιαστικοτατο μερος του εργου και πρεπει να δενουν με το εργο!
Μη σου πω και την προπελα :))

Προοδεύεις Ανδρέα, εγώ να δω πότε θα ασχοληθώ με την επιτραπέζια.

Δημήτρη εμπλουτίζεις (εξοπλίζεις) την αεροπορία του Avclub. Φτιάξε ένα jig για την πριονοκορδέλα να κόβεις κύκλους, μεγάλη ευκολία, θα με θυμηθείς.

χα χα χα το avatar όταν το έβαλα πριν χρόοονια δεν είχε καμία σχέση. στην τύχη το έβαλα. μετά άρχισα να παλεύω με τα σίδερα.

εδώ και καιρό βέβαια έχω αρχίσει μια σοβαρή μεταλλική κατασκευή(αποθήκη) στο χωριό αλλά θα αργήσω να την τελειώσω γιατί αφ' ενός δεν μένω μόνιμα εκεί και αφ' ετέρου όταν πάω ασχολούμαι με τα αγροτικά οπότε καταλαβαίνεις.

Προηγείται το όνομα (Αγρότης) και μετά το avatar. :flipout: