Και έλεγα, τι του λείπει, τι του λείπει. μια βάση του λείπει. του λείπει και κάποια έλικα βέβαια ή τουρμπίνα αλλά δεν βαριέσαι, μια χαρά είναι κι έτσι, μπράβο Κώστα
Κατόπιν εντολής της μικρογιαγιάς τοποθετήθηκε βάση στο ....αερόπλανο !!!
Κώστα τά έλαβα καί ευχαριστώ :a0210:
Ο Γιώργος ο Farmer είναι τού μέταλου δέν είναι τού ξύλου.
Είναι στό Θεωρείο καί μάς δίνει συχαρίκια,η μούντζες εννίοτε![]()
![]()
ευχαριστώ ακομα μαθαίνω την σεγα και τις λαμες και έχουμε συνέχειαΚουκλιστικο εργακι Ανδρεα)
Aυτες οι εσωτερικες κοπες βεβαια μπορουν να γινουν και με τις κανονικες λαμες.
Το τσουπάκι μου απάντησε κ δημόσια στο YouTube.
Καλημέρα Γιώργο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εδώ είμαστε για να τα λέμε, να περνάμε καλά & να αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Μάστορας είναι μόνο ο ....της γίδας κλπ κλπ κλπ.
Για ξεκίνα όμως & φτιάξε καμιά μεταλλική κατασκευή (για να "δικαιολογήσεις" & το avatar σου) & εγώ θα σε κρίνω με επιείκεια παρ´όλη την 29χρονη εμπειρία μου στα σίδερα (ή είμαι για τα σίδερα) στην βαριά βιομηχανία.
:ernaehrung004: :a0210:![]()
Καλα εβαψες και την καλυπτρα!!!!!?????,
μούντζες ; όχι δα, εγώ κρίνω πάντα με επιείκεια και το γνωρίζεις.
Κώστα όπως τα είπε η σειρά σου. με το ξύλο ''δεν το έχω''
τα μαστόρια είστε εσείς, εγώ δεν κάνω σ' αυτά ούτε για βοηθός σας. αφήστε λοιπόν να σας βλέπω και να χειροκροτώ τα έργα σας, που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να μου έρθει η έμπνευση !!
χα χα χα το avatar όταν το έβαλα πριν χρόοονια δεν είχε καμία σχέση. στην τύχη το έβαλα. μετά άρχισα να παλεύω με τα σίδερα.
εδώ και καιρό βέβαια έχω αρχίσει μια σοβαρή μεταλλική κατασκευή(αποθήκη) στο χωριό αλλά θα αργήσω να την τελειώσω γιατί αφ' ενός δεν μένω μόνιμα εκεί και αφ' ετέρου όταν πάω ασχολούμαι με τα αγροτικά οπότε καταλαβαίνεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.