Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

:a0210:
Ναί, με ακρυλικό είναι, το έβαψα με ένα μικρό αερογράφο που έχω.
Το deck είναι Liberon απόχρωση πουρνάρι (Yew).

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χιωτης ωραια η κλεψυδρα σου ... πολυ μπροστα
Κωστα ωραιο καμματι η ελια, πολυ καλη η κατεργασια και το αποτελεσμα
Μπαμπη πολυ ομορφα τα σκαφη σου, λιτα και απεριττα. Γι' αυτο εψαχνες μαγκα μου πλεξι 1mm ?

Γι' αυτο εψαχνες μαγκα μου πλεξι 1mm ?

6358497909541283851479489513_nope_525.jpg

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μιχάλη πολύ όμορφη έγινε η κλεψύδρα :a0210:

Κώστα ζωγραφιά τό ρολόι μέσα από τά απίστευτα "νερά' τής ελιάς.:SFGSFGSF:

Μπάμπη πολύ όμορφο το καραβάκι :firstprize:,τά χρώματα πανέμορφα,επειδή θέλω να φτιάξω ένα απλό καραβάκι (όταν βρώ χρόνο) μήπως έχουμε κάποιο pattern ? η να ζητήσω τήν βοήθεια τής "Σειράς" μου,πού έχει τά πάντα όλα ?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπάμπη πολύ όμορφο το καραβάκι :firstprize:,τά χρώματα πανέμορφα,επειδή θέλω να φτιάξω ένα απλό καραβάκι (όταν βρώ χρόνο) μήπως έχουμε κάποιο pattern ? η να ζητήσω τήν βοήθεια τής "Σειράς" μου,πού έχει τά πάντα όλα ?

Δυστυχώς Δημήτρη ούτε εγώ έχω κάποιο pattern.
Κάτι σαν αυτό ήθελα να φτιάξω και χρησιμοποίησα την κάτοψη αυτού του deck.

beneteau_oceanis60_sailing2_2015.jpg

beneteau_oceanis60_deckplan_2015.jpg

Last edited:

Κώστα η ελιά... έρωτας, Μπάμπη τα μινιμαλ καραβάκια... θαλασσινή ομορφιά, Μιχάλη η κλεψύδρα ότι ποιο όμορφο για να μετράς το χρόνο...

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Dim σε ευχαριστώ. Δεν έχω κάτι σε καραβάκι έτοιμο αλλά αν είναι κάτι που σε επείγει να το ψάξω.

Κώστα σέ ευχαριστώ δέν μέ επείγει άμεσα,άν καί όποτε βρείς κάτι μού τό στέλνεις.

Δυστυχώς Δημήτρη ούτε εγώ έχω κάποιο pattern.
Κάτι σαν αυτό ήθελα να φτιάξω και χρησιμοποίησα την κάτοψη αυτού του deck.

Μπάμπη σέ ευχαριστώ,άν δέν βρεί κάτι ο Κώστας,θά τό φτιάξω βάση σχεδίου όπως τό έκανες καί εσύ.

έχει γούστο το ελαφάκι και πολύ πρωτότυπο !

:a0210:

Σας ευχαριστώ πολύ Κύριοι.

Ρε τον κερατούλη... -bye-

:ernaehrung004:

Συνδυαζει χρηστικότητα και ομορφια.
Μπραβο Κωστα!

Σε ευχαριστώ Κυρ.

Πρακτικεσ και όμορφες οι κατασκευές σου Κώστα

Σε ευχαριστώ Κυρ2. Καλό ξημέρωμα.

Κώστα έξυπνος ο τάρανδος και πάνω απο όλα όπως είπαν χρηστικός !!

@BABIS.K

Λιτά και όμορφα τα γιώτ σου, και το βάψιμο επιτυχία !!

Κώστα πρωτότυπα τά Ταρανδοσουβέρ,καί ωραία οπτικά,αλλά είναι πιό πολύ για μπιμπελό παρά χρηστικά γιά τό λόγο πού ανέφερε ο Κώστας (vrass)

:a0210: :ernaehrung004:

Last edited by a moderator:

Ωραια ιδεα και ομορφο αποτελεσμα, αλλα η υγρασια απο το φραπε η τη μπυρα θα σταζει απο την οπη στο τραπεζομαντηλο, οποτε περισσοτερο για διακοσμητικο το βλεπω. Αντιθετως το χειμωνα για τα ζεστα θα ειναι μια χαρα, ισως γι'αυτο εχει και σχημα ταρανδου, καποιος σκανδιναβος θα το σκεφτηκε για να ακουμπαει πανω τα ζεστα ροφηματα του. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:ADFADF1: παππου!

Ρε τον κερατούλη... -bye-

Πρακτικεσ και όμορφες οι κατασκευές σου Κώστα

Κώστα έξυπνος ο τάρανδος και πάνω απο όλα όπως είπαν χρηστικός !!

@BABIS.K

Λιτά και όμορφα τα γιώτ σου, και το βάψιμο επιτυχία !!

Κώστα πρωτότυπα τά Ταρανδοσουβέρ,καί ωραία οπτικά,αλλά είναι πιό πολύ για μπιμπελό παρά χρηστικά γιά τό λόγο πού ανέφερε ο Κώστας (vrass)

Καλησπέρα,
Να ανεβάσω κι εγώ μία κατασκευή που έφτιαξα για το γραφείο μου.
Είναι βάση για ασύρματα (επαναφορτιζόμενα) ακουστικά αλλά και για το κινητό μου. Σ' αυτήν έχω περάσει και καλώδια micro usb για τη φόρτιση και των 2 συσκευών.
Είναι κάτι πολύ απλό από τσιμέντο και δρύ τον οποίο λατρεύω σαν υλικό.
IMG_0130.jpg
IMG_0131.jpg
IMG_0133.jpg