Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Μαγικο ξυλο!!!
Και ωραια υλοποιηση!
Ωραιος ο Κώστας!!!

Δεν χορταίνω να το μυρίζω όταν το κατεργάζομαι.

Μαστορα αυτο που γουσταρω σε σενα ειναι οτι εισαι ενασ ανθρωποσ ακαματοσ.Δεν ειναι τα εργα σου το ποσο απλα η δυσκολα ειναι, ειναι το κεφι σου και η ακουρασια οπωσ λεμε εδω να τα φτιαξεισ.Να εισαι καλα και να δημιουργεισ παντα.Ξεθαψα σημερα το θηριο μου δοκιμεσ προσεχωσ για τυχον ζημιεσ η προβληματα μετα απο τοσα χρονια.
13b6fd4704065b9a3ad79d494b42028a.jpg
0f9bc0d76fe58972a32d04f57b4e5bbb.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοβερη φωτογραφια Κυριακο, vintage!!
Θυμιζει εργαστηριο της δεκαετιας του 50 γεματο εργαλεια χειρος και ελαχιστα ρευματος!

Φοβερη φωτογραφια Κυριακο, vintage!!
Θυμιζει εργαστηριο της δεκαετιας του 50 γεματο εργαλεια χειρος και ελαχιστα ρευματος!
Χα χα πραγματι Μηχαλη μου αρεσουν τα χειροποιητα ειτε αφορουν τα εργαλεια ειτε τησ κατασκευεσ

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο σε ευχαριστώ. Το παλεύω.

Μου αρέσει πιο πολύ να τα δουλεύω τα εργαλεία παρά να τα ξεσκονίζω κ να τα φωτογραφίζω.

Γούστα είναι αυτά.

Επειδη η πλειονοτητα των μελων μας δεν ανεβαζει φωτογραφιες μικροκατασκευων στο παρον νημα, δεν σημαινει με τιποτα οτι δεν δουλευουν τα εργαλεια τους. Καποιοι δεν ανεβαζουν καν φωτο ενω κανουν πολλα και αξιολογα πραματα!

Αν παλι καποιοι τα ξεσκονιζουν και τα φωτογραφιζουν δεν βλεπω κανενα προβλημα να κανουν το γουστο τους και μοιραζονται την αγαπη τους για τα εργαλεια με αυτον η οιονδηποτε αλλο τροπο. Για αυτο ειμαστε εδω αλλωστε, ετσι δεν ειναι?!

Εγώ πάντως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ΟΛΑ.

Είπαμε ΓΟΥΣΤΑ είναι αυτά........................................

Χάσαμε ξαφνικά & τους κλακαδόρους ρε γαμώτο !!!

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Εγώ πάντως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ΟΛΑ.

Είπαμε ΓΟΥΣΤΑ είναι αυτά........................................

Χάσαμε ξαφνικά & τους κλακαδόρους ρε γαμώτο !!!

Θελεις να μας εξηγησεις τι εννοεις Κωστα? Ποιοι ειναι οι κλακαδοροι?

Πολύ καλό!
Εξελιξε το φτιάχνοντας το με μετακινούμενες βίδες σε στενό σίδερο.
Έτσι θα κάνει για όλα τα γυαλοχαρτα.

Πολύ καλό!
Εξελιξε το φτιάχνοντας το με μετακινούμενες βίδες σε στενό σίδερο.
Έτσι θα κάνει για όλα τα γυαλοχαρτα.

:a0210:
Δεν χρησιμοποιώ άλλου τύπου γυαλόχαρτα πέρα του 125φ στα δύο κυκλικά τριβεία με τρύπες που έχω.
Αλλά λογικά η εξελιγμένη έκδοση που αναφέρεις ίσως να εξυπηρετεί κάποιους άλλους.

Ρε μπαγασα, οταν σου ειχα γραψει πριν κατι μηνες, φτιαξε και ενα εργαλειο για γρηγορη /ευκολη τοποθετηση γυαλοχαρτων, μου εγραφες πως δεν ειμαστε και βιομηχανια .... -bye-

Ρε μπαγασα, οταν σου ειχα γραψει πριν κατι μηνες, φτιαξε και ενα εργαλειο για γρηγορη /ευκολη τοποθετηση γυαλοχαρτων, μου εγραφες πως δεν ειμαστε και βιομηχανια .... -bye-

Ήρθε κ με βρήκε μόνο του Θανάση. Καλημέρα.