Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Nεκ, εξαιρετική η κιθάρα, μου αρέσει πολύ (εκτός απ´το πρασινάκι...)

Κώστα, χαρά στην θπομονή σου ρε μπαγάσα... Βάλε-βγάλε τρύπα-ξετρύπα...
Εγινε πολύ όμορφο όμως. Βάλε και μαύρα στιγματάκια στις πασχαλίτσες.

Δε βλέπεις δε βλέπεις αλλά όλο με λεπτομεριούλες και στροφηλίκια καταπιάνεσαι... -bye-

Last edited by a moderator:
Απο το μεσημέρι και μετά δεν είχα κάτι να κάνω,και έτσι σκάρωσα τούτο,απο ρετάλια πεύκο που είχα.Πολύ φλόγιστρο παιδιά,θα μυρίζω καμμένο στη μύτη μου για καμιά εβδομάδα.Μετά το κάψιμο και το βούρτσισμά το ξύλο "θεραπεύθηκε" με tung oil.Ελπίζω να σας αρέσει!

Attachments

• IMG_20190120_194525.jpg
    IMG_20190120_194525.jpg
    185.6 KB · Views: 144
  • IMG_20190120_194449.jpg
    IMG_20190120_194449.jpg
    114.8 KB · Views: 144
  • IMG_20190120_194508.jpg
    IMG_20190120_194508.jpg
    162.6 KB · Views: 146
  • IMG_20190120_194427.jpg
    IMG_20190120_194427.jpg
    170.1 KB · Views: 144
Γεια σου Νικόλα μπαρουτοκαπνισμένε !!
πφφφ βρώμισε το φόρουμ καπνίλα !!:flipout::flipout::flipout:

Ήθελα να ήξερα ρε Νίκο ποιος θα πει πως δεν του αρέσει αυτό το αριστούργημα. Εγώ πάντως έπαθα πλάκα χωρίς υπερβολή.
καλά και το περιεχόμενο.. τι να πει κανείς.
ΑΨΟΓΟΣ ο σύντεκνος :worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Κουκλι ειναι, θελω και γω, αν και θα εβαζα ενα καπνιστο malt μεσα να ταιριαζει με το καψιμο :afro:
Απο το μεσημέρι και μετά δεν είχα κάτι να κάνω,και έτσι σκάρωσα τούτο,απο ρετάλια πεύκο που είχα.Πολύ φλόγιστρο παιδιά,θα μυρίζω καμμένο στη μύτη μου για καμιά εβδομάδα.Μετά το κάψιμο και το βούρτσισμά το ξύλο "θεραπεύθηκε" με tung oil.Ελπίζω να σας αρέσει!

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα παλαϊκα και γειά στα χέρια σου.
Δεν μου αρέσουν οι βίδες όμως που φαίνονται από πάνω.

Οι βίδες πάνω κ δίπλα από το κρασί μπορούν (κ πρέπει!) να κρυφτούν με λίγο στόκο πεύκου ή καβίλιες.
Το κάψιμο κ η απόχρωση super.

Όταν έρθω στο μαγαζί σου Νίκο, το κρασί θέλω να μου το φέρεις σε αυτή την κατασκευή..
( όταν έρθω.. λέμε τώρα).

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπέροχο Νίκο το κάψιμο με τι το κάνεις,;θέλω και εγώ να κάνω κάτι παρόμοιο

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να είσαι καλά Κυριάκο!Με φλόγιστρο υδραυλικού,τίποτα σπουδαίο.Το "βάφεις" πρώτα ελαφριά,και μετά το καρβουνιάζεις.Μετά τρίψιμο με συρματόβουρτσα με τα νερά,μετά βούρτσα σκληρή,και μετά ψιλό γυαλόχαρτο.

Πολύ μου αρέσει όλο κ ιδιαίτερα το φινίρισμα. Μπράβο Νίκο!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίο Νικόλα !!!:worshippy:
Επειδή βλέπω χειρολαβή επάνω πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεταφερόμενο σε ιδιαίτερα μέρη για ιδιαίτερες στιγμές θα έβαζα κάτι να μπορεί να στηρίξει το μπουκάλι και τα ποτήρια ώστε να μην πέσουν μεταφερόμενα.
Δηλαδή ή κάποιου είδους παλιό δερμάτινο ιμάντα πιασμένο από δυο μπρούτζινα αγγιστράκια εσωτερικά ή ένα πηχάκι καψαλισμένο στο σόκορο των ανοιγμάτων για τα ποτήρια-μπουκάλι βιδωμένο με βίδες πεταλούδα για να ξεβιδώνουν με το χέρι.

Ευχαριστώ Νικόλα,εύλογες οι προτάσεις σου!Το μπουκάλι δεν κουνά,πρέπει να το ξεσφηνώσεις για να βγεί,για τα ποτήρια έχεις απόλυτο δίκιο,και έχω κάτι παρόμοιο με αυτά που προτείνεις στο μυαλό μου για το επόμενο..Πάντως εκεί που προορίζεται το συγκεκριμένο (δώρο) θα τοποθετηθεί ως διακοσμητικό πάνω σε ένα μπουφέ και δε νομίζω να ξανακουνηθεί.

Μαγικο!!!!
Μπραβο ρε Νικο!!!