Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Δεν έγιναν από ρομπότ Νεκ αλά από άνθρωπο και οπωσ έχω ξαναπεί αυτό κάνει τα έργα μας ξεχωριστά, στα δικά μου μάτια είναι υπέροχα, γεια στα χέρια σου

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το συρταρακι και το πομολο του μικρου παντως φαινεται σαν οξια και το περιβλημα μαονι!!
το πομολο πραγματι ειναι απο οξια,τα υπολοιπα ειναι πευκο, βαμμενα με ανηλινες. Εξωτικα ξυλα δεν εχω.

Μπράβο Νεκτάριε.

Πολύ όμορφα τα συρταράκια. και με ωραίο γλυκό χρώμα, μπράβο ! :ernaehrung004:

Πολύ όμορφο είναι ακόμα και με τα μικρολαθάκια του φίλε!

Πολύ όμορφο Νεκ , μπράβο σου!
ευχαριστω!

Έχεις εγχώρια όμως.. αρκεί να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα.. .

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι για αλλαγή ένα χαρούμενο σχεδιακη από ξύλο παλέτας και βάψιμο με χαρούμενα χρώματα εμποτισμού δώρο σε μια μικρή ψυχούλα

Άντε πάλι
e3fa198f622c00de016975e3b1f43a25.jpg
01e39091122ef7f08ce06c0d14024b9c.jpg
082a16ba1af76a7660dbedb76b962c2b.jpg

Πολύ ωραία τα ελαφαντακια. Εγώ νομίζω θα είχα μεγάλο δίλημμα να τα βάψω ή όχι. Ωραία είναι και με τους δύο τρόπους.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα και Μηχαλη να είστε καλά νομίζω θα το ευχαριστηθεί η μικρούλα

Πολύ ωραία τα ελαφαντακια. Εγώ νομίζω θα είχα μεγάλο δίλημμα να τα βάψω ή όχι. Ωραία είναι και με τους δύο τρόπους.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ

Γεια σου ρε Κυριάκο από τους μακρινούς Φούρνους. Πολύ όμορφα και με φανταχτερά χρώματα.
Συμφωνώ βέβαια με το σχόλιο του Παππού μας, αλλά εφ όσον πρόκειται να τα χαρούν πιτσιρίκια, η πολυχρωμία είναι επιβεβλημένη !!
Οι φωτογραφίες δυστυχώς τα αδικούν..

Πολύ όμορφα Κυριάκο,καί επιβάλλεται η πολυχρωμία όταν είναι γιά τούς μικρούς μας φίλους.

Γιώργο και Δημήτρη σασ ευχαριστώ πολύ από τους όχι μόνο μακρινούς αλλά και πολύ βροχερουσ και με πολλές διακοπές ρεύματος αυτή την στιγμή Φούρνους

Κυριάκο υπομονή ρε φίλε κ εδώ στην Πάτρα από το απόγευμα βρέχει συνέχεια.
Άντε να σταματήσει να ξαναβγούν σιγά σιγά τα σαλιγκάρια....

Βγάλε το ρουτερ από την πρίζα!

Άλλο ένα για να σκοτώσουμε την ώρα μας και αυτό από ξύλο παλέτας θα πάει και αυτό για δωράκι προς Ικαρία μεριά αυτή την φορά.
f86b1bcb872f01dcd3e37ed1883b9f31.jpg
f926e9b854d27892ca499b3257de1ac2.jpg

Εγώ στην θέση σου σε μια γωνίτσα στο μαγαζί μου θα έβαζα τέτοια πραγματάκια για το καλοκαίρι...........