Gunmetal πρεπει να ειναι!
Επιμενω να βρεις απο τα μοντελιστικα μια μινιατουρα που να προσομιαζει τον Δημητρη!
Θα ψαξω και για μινιατουρα φιγουρα του Δημητρη weatherman για να συμπληρωσει επαξια το ντεκορ![]()
Δηλ. συγνώμη κιόλας για την πολυλογία μου... Αμα ο φράχτης είναι 8χ16 τα εργαλεία πόσο είναι..:idea:Eυχαριστω συναδελφοι. Eιναι το μεταλλικο ακρυλικο χρωμα της DecoArt 'Βlack Pearl'.
To αγορασα εντελως τυχαια καθως το περασα για μαυρο και μου ετυχε αυτο το καταπληκτικο χρωμα.
![]()
Η ιδια φωτο τραβηγμενη με αλλη μηχανη που απεδωσε τα χρωματα διαφορετικα.
![]()
Η παραπανω συνθεση θα μπει σε μικρη κατασκευη κηπου με φρακτη (διασταση κηπου 8χ16εκατοστα) που εχω ηδη αρχισει να κατασκευαζω και θα το εχω για διακοσμητικο στο εργαστηριο.
Θα ψαξω και για μινιατουρα φιγουρα του Δημητρη weatherman για να συμπληρωσει επαξια το ντεκορ![]()
Εδω οι δοκιμες με τα νεα χρωματα. Εχουν βαφτει τα μισα εργαλεια τα οποια ειχα φτιαξει πριν κανα μηνα.
Χρωματα τα οποια ειναι εξαιρετικα σαν αποχρωση, ιδιως τα μεταλλικα, ζωντανα, δεν χρειαζονται αραιωση, ενα χερι ειναι συνηθως αρκετο και στρωνουν κατι παραπανω απο ιδανικα!
![]()
Ορθη η απορια σουΤο τσεκουρι ειναι περιπου 85μμ μηκος.
Ο φρακτης θα μεγαλωσει λιγο γιατι πρεπει να μπει και η θεση του ξυλοκοπου Δημήτριου και να μην στριμωχτουν τα παντα. Θα γινει ~20εκ χ 12εκ.
Εδω ενα teaser με την προοδο του εργου..))
![]()
Ο φρακτης θα στερεωθει, θα βαφτει και η αυλη θα στρωθει με γαρμπιλι (αυτο στο βαζο) η χωμα η κατι αλλο αν σκεφτω καλυτερο.
H θεση που θα τοποθετηθει για να ξαποστασει ο ξυλοκοπος ειναι πανω σε ενα κορμο επανω δεξια στην αυλη, στην δεξια γωνια του φρακτη.
Φοβερή δουλειά... ειδικά τα χρώματα αδικούνται από την φωτο....όποιος τα δει από κοντά θα καταλάβει.
Μιχαλη θα γινει σουπερ το διοραμα!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.