Giannis mkds
AVClub Enthusiast
- 19 June 2019
- 822
Νομίζω εμπειρία θέλει και υπομονή και θα το πετυχουμεΕυχαριστω παιδες....!!!
Μιχαλη...λεω να το κρατησω στην φυσικη του μορφη και να μην επεμβω αλλο...απλως επειδη ειναι ανοικτο το ξυλο λεω να του δωσω λιγο χρωμα και εποιτα να το περασω βερνικι...
Γιαννη η ελια θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να λυγισει....εξαρταται βεβαια το κλαρι....
Εγω το εκανα διαπερες με τρυπημα και διαγωνια το επανω μερος γιατι το να στριψει στους 12 ποντους(τοσο ειναι περιπου) 1.5 ποντος παχος,το κλαρι, ειναι δυσκολο.....βεβαια αυτο γινεται οσο ειναι φρεσκο το ξυλο και δεν εχει ξεραθει...γιατι εαν στεγνωσει συγουρα θα σπασει...
Αρχικα σκεφτομουν να παρω ενα μακρυ κλαδι,γυρω στους 60 ποντους και να το τυλιξω περιμετρικα και οσο κατεβει περιπου 2-3 στροφες και 30 ποντους κατεβασμα στον κορμο....αυτο θα γινοταν με σπαγκο αρχικα και εποιτα αφου σταθεροποιηθει να βγει και να στερεωθει με μικρα ακεφακα προκακια τα οποια θα χανοντουσαν στο ξυλο...αλλα δεν μου βγηκε..μου εσπασε και εμενα παροτι νοπω το ξυλο...στο επομενο ισως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.