Έτσι.....Ερωτας !!
(Βρε μπαγασα μακάρι να μέναμε κοντα...)
Σήμερα το μενού είχε πλάνισμα ξεχόνδρισμα μιας παλιάς καρυδιάς που είχα κόψει πριν από 1.5 - 2 χρόνια.
Αφού πλάνισα μερικά κομμάτια, σκέφτηκα να φτιάξω και μερικά κοκοψίνια.
1) Περίεργο σουβέρ από καρδιά καρυδιάς. Προσπάθησα να κόψω με το φαλσοπρίονο όλα τα περιθώρια και αν αφήσω μόνο την καρδιά και έπειτα την στρογγύλεψα εκ νέου στο τανκς.
Τρίψιμο με 80άρι και 240άρι γυαλόχαρτο και βουαλά!
2) Mousepad από κάθετη φέτα καρυδιάς. Πλάνισα και έπειτα ξεχόνδρισα μία φέτα καρυδιάς στο ελάχιστο δυνατό πάχος. Έπειτα διαμορφωση των άκρων με ταινιολειαντήρα, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν λεπτότερα αλλά όχι κοφτερά. Τρίψιμο με 80άρι, 240άρι και 400 άρι γυαλόχαρτο (για καλό φινίρισμα και για να γλυστράει το ποντίκι). Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και σε δοκιμή με το ποντίκι που έκανα συμπεριφέρεται καλύτερα και από κανονικό mousepad.
Μετά το βάψιμο με 2 χέρια ωμό λινέλαιο!
Και κάτι που σας χρωστούσα:
Βάση για ρολόγια και κινητό τηλέφωνο:
![]()
Τι ομορφα τα νερα!!!!!!!!!!!
Εμορφα πραγματα Νικολα εφτιαξες,αλλα μονο 4 ρολογια φιλε ; Εγω εχω μουρλα με τα ρολογια πανω απο 10 εχω.
Ενταξει ρε μαστορα.:worshippy:Σας προλάβαμε κυριε.
Προ δύο χρόνια είχα ανεβάσει φώτο στην ξυλογλυπτικη όταν ήθελα να φτιάξω ξύλινα κρεμασταρια για μια κρεμαστρα!
Παρόλα αυτά για μικρόκατασκευουλες είναι ταμαμ!
Ενταξει ρε μαστορα.:worshippy:
Δεν ζητω τα πρωτεια, απλα εφτιαξα κατι που ειχα δει και πλεον θα μπορεσω να κανω τις δικες μου " τορνιες".
Να φτιάξεις γιατί να βρεις να αγοράσεις;
Είπαμε τέλος οι αγορές απο εσένα κύριος!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.