Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημήτρη πολλα μπράβο αγόρι μου !

Jim :worshippy::worshippy:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημήτρη υπέροχο!
Μπράβο ρε φίλε... :worshippy:

Άλλα δυο-τρία τέτοια έργα και θ´ αρχίσω ν´ αλλάζω γνώμη για τους Αγρινιώτες... :flipout:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

@jimaras1982
Πολύ ωραία δουλειά! Μπράβο!

Εξαιρετικός Jim & εξαιρετική έμπνευση,το νετ είναι μεγάλη εγκυκλοπαίδεια πλέον!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δημήτρη υπέροχο!
Μπράβο ρε φίλε... :worshippy:

Άλλα δυο-τρία τέτοια έργα και θ´ αρχίσω ν´ αλλάζω γνώμη για τους Αγρινιώτες... :flipout:

Παιδιά και πάλι πολλά ευχαριστώ. Πιστέψτε με είναι κόλλημα πια. Δεν μπορώ να σταματήσω. Έχω ξεκινήσει άλλα δύο ταυτόχρονα με πολύ περισσότερα κομμάτια και δεν βλέπω την ώρα κάθε φορά που είναι να πάω στο εργαστήριο.

Μπάμπη εγώ ακόμα να αλλάξω γνώμη για τους Αγρινιώτες και ας είμαι απο 'κει. :flipout:

Για να το ξαναθυμηθουμε..καταπληκτικο αποτελεσμα και φινιρισμα!!

attachment.php

Τα μαλακου τυπου γυαλοχαρτα (σαν το σφουγγαρακι που χρησιμοποιησες) ειναι ιδανικα για το μαλακο ξυλο του πευκου.

Εδω μια μαλακη γυναικεια λιμα και ενα σφουγγαρακι (οχι κουζινας) που ειναι ιδανικα για λεπτομερες φινιρισμα για πευκο και μπαλσα.
24488836629_acc48af9c3_c.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κορυφαίο Δημήτρη. .. συγχαρητήρια. ..

Jimara μπραβο και απο εμενα!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Μπάμπη εγώ ακόμα να αλλάξω γνώμη για τους Αγρινιώτες και ας είμαι απο 'κει. :flipout:

Μην κοιτάς που δεν το λέω, κι εγώ απο κάπου εκεί κοντά είμαι... :ernaehrung004:

Πολύ ωραίο Δημήτρη.
Ευχαριστώ και ανταποδίδω τα καλά σου λόγια!

Και εγώ σήμερα κάτι έφτιαξα πάλι:

1) Βάση κρασιού από ξύλο δαμασκηνιάς
Ισορροπεί καλά με μικρά μπουκάλια αλλά για μεγάλα θα πρέπει να κοπεί με μεγαλύτερη κλίση (θα το επιχειρήσω αύριο).

2) Μυστικό project ιαπωνικής τέχνης : :p

Νικο δεν σε σταματαει τιποτα!

Αντε και σε μαζικη παραγωγη!

Για να το ξαναθυμηθουμε..καταπληκτικο αποτελεσμα και φινιρισμα!!

attachment.php

Τα μαλακου τυπου γυαλοχαρτα (σαν το σφουγγαρακι που χρησιμοποιησες) ειναι ιδανικα για το μαλακο ξυλο του πευκου.

Εδω μια μαλακη γυναικεια λιμα και ενα σφουγγαρακι (οχι κουζινας) που ειναι ιδανικα για λεπτομερες φινιρισμα για πευκο και μπαλσα.
24488836629_acc48af9c3_c.jpg

Μας εστειλες αδιαβαστους φιλε μου !! Απιθανο δημιουργημα!!!!

Καλά έχετε πάρει φόρα όλοι λέμε!

Νικ μπράβο για τη βάση του μπουκαλιού, μόνο που θέλει μεγαλύτερη κλίση ώστε ο φελλός να βρέχεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Και που είσαι ακόμα σύντροφε!

Μπράβο Νικόλα! Συνέχισε δυναμικά….

Αντε και σε μαζικη παραγωγη!

Αυτά δεν βγαίνουν σε μαζική δυστυχώς...
Το καθένα αν δεις είναι άλλο σχέδιο και ποτέ δεν μπορεί να είναι όμοιο με το άλλο εκτός και αν πρόκειται για πάγκους κλπ.

Για δωράκια είναι τέλεια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά έχετε πάρει φόρα όλοι λέμε!

Νικ μπράβο για τη βάση του μπουκαλιού, μόνο που θέλει μεγαλύτερη κλίση ώστε ο φελλός να βρέχεται.

Εκτός αυτού όταν βάζω μεγάλο μπουκάλι πέφτει οπότε σίγουρα θέλει μεγαλύτερη κλίση (την υπολογίζω μεταξύ 25 - 30 μοιρών στο φαλτσοπρίονο).
Στην σαμπάνια πάντως δεν έχει ανάγκη όπως βλέπεις!! :)

Θελω και γω δωρακι...

Μπράβο Νίκο καί Δημήτρη,είστε καλλιτέχνες