Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Και βέβαια επιτρέπεται. Κι εγώ καλεσμένος είμαι.
Την εκδήλωση την κάνει κατάστημα που ψωνίζω στη γειτονιά για προμόσιον του Stand της Dewal που εγκατέστησε πρόσφατα. Ουσιαστικά η ίδια η Dewalt το κάνει στο κατάστημά του.
Εμένα με κάλεσε, τον ρώτησα αν μπορώ να φέρω και κάποιους φίλους και μου είπε ΟΚ.
Ευχαριστώ Μπάμπη. Μιλάμε για τον Παπαθεοδοσιου;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες

Ευχαριστώ Μπάμπη. Μιλάμε για τον Παπαθεοδοσιου;

Όχι, ο Παπαθεοδοσίου είναι ο αντιπρόσωπος της Milwaukee, είναι δυνατόν να προμοτάρει τη Dewalt;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ι

Όχι, ο Παπαθεοδοσίου είναι ο αντιπρόσωπος της Milwaukee, είναι δυνατόν να προμοτάρει τη Dewalt;
Επειδή ξέρω ότι συχναζεις εκεί, υπέθεσα ότι ξεκινούσε και 2η μάρκα στο μαγαζί του.
Οκ πάντως όπου και να ναι, με ενδιαφέρει. Έχε με στο νου σου.
Σχετικά με την πρέσα, θα φόρτισω την revolut και θα παραγγείλω 2 τμχ.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τώρα Κώστα κοίτα που θα φάνε ΒΑΝ οι υπόλοιποι....
Χαχαχαχαχα
Μπάμπη Χρήστο προοοοοοσοχη! Αρμ

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Χαχαχαχαχα

Όλα θα πάνε καλά.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Χαχαχαχαχα

Κανόνισε...
Έτσι και ρίξεις ban στο Χρήστο θα σας "εξαφανίσω" όλη τη κατηγορία εργαλείων. -bye-

Μετα απο καμποσες ημερες βρηκα χρονο και εφτιαξα αλλο εναν αγγελο απο κοντραπλακε 9mm .

Πολύ ωραία κατασκευή με αρκετή λεπτομέρεια!

Χαχαχαχαχα

Σορρυ. Μαϊ μπαντ.
Απο κινητο στο γραφείο και δν το πρόσεξα.

Φοβερος ο αγγελος! Πολυ ομορφο σχεδιο και οι κοπες . Την moto saw ειπαμε οτι εχεις; Ειναι φασαριοζα η μικρουλα και δεν μπορω να την δουλεψω τωρα που εχουμε τον μπεμπη στο σπιτι...

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τελειος ο αγγελος!
Μπραβο!

Άψογος όπως πάντα. :)

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, νεος στο αθλημα αλλα κολλημενος !
@ Songless bird ναι το moto saw εχω και ειναι αστερι για πρωτη μου σεγα!
@ Panava αυτο ειναι που μου αρεσει στα σχεδια αυτα η πολυ λεπτομερεια, βεβαια με το αναλογο τιμημα πολυς χρονος κοπης και επεξεργασιας!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, νεος στο αθλημα αλλα κολλημενος !
@ Songless bird ναι το moto saw εχω και ειναι αστερι για πρωτη μου σεγα!
@ Panava αυτο ειναι που μου αρεσει στα σχεδια αυτα η πολυ λεπτομερεια, βεβαια με το αναλογο τιμημα πολυς χρονος κοπης και επεξεργασιας!

Η λεπτομέρεια είναι πού του δίνει αξία. Δείχνει οτι δεν είναι προχειρότητα αρπα κολα.

Μετα απο καμποσες ημερες βρηκα χρονο και εφτιαξα αλλο εναν αγγελο απο κοντραπλακε 9mm .

Πολύ ωραίο,μπράβο

Κανόνισε...
Έτσι και ρίξεις ban στο Χρήστο θα σας "εξαφανίσω" όλη τη κατηγορία εργαλείων. -bye-

Είπε ο Χουντινι....
Χαχαχαχα

Αγγελε εξαιρετικό!!!!
Μπράβο φίλε.

Ειναι αυτο το ανταπτορακι που θελουμε για τις επιτραπεζιες σεγες -να παιρνουν δηλαδη και ακεφαλες λαμες?

http://www.amazon.de/Scheppach-Schn...redirect=true&ref_=pe_2444441_129938941_em_ti

Ειναι αυτο το ανταπτορακι που θελουμε για τις επιτραπεζιες σεγες -να παιρνουν δηλαδη και ακεφαλες λαμες?

http://www.amazon.de/Scheppach-Schn...redirect=true&ref_=pe_2444441_129938941_em_ti

τη πεταλουδα δινει μονο, μη μπερδευτεις δεν υπαρχει ανταπτορας

Shop_Fox_W1713_16_Inch_Variable_Speed_Scroll_Saw.jpg

αν εχει τετοιο δοντι η boston και στην κατω εδρα, που πρεπει να εχει, νομιζω οτι εισαι εδω κ μπαινει κρεμαστο:

https://www.amazon.co.uk/Draper-244...1461767912&sr=8-1&keywords=scroll+saw+adaptor